Srdce neoklameš: Dovolenkový príbeh lásky, priateľstva, zlomeného srdca a druhých šancí

Srdce neoklameš: Dovolenkový príbeh lásky, priateľstva, zlomeného srdca a druhých šancí

Hovorí sa, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, platí to však aj v láske?

Horúci dovolenkový príbeh, v ktorom nájdete všetko, čo v letnej knihe chcete mať.

Nechýba ani vášnivá letná láska, ktorej osud prichystal hneď niekoľko prekážok, a sarkastický humor spolu s nespravodlivosťou a zradou, ktoré život tak často prináša.

Jej strany plné chuti leta sa vám budú sami obracať.

Simonin už aj tak komplikovaný život sa prevráti naruby, keď sa po zrušenej svadbe pred ňou nečakane zjaví muž, ktorý jej v minulosti zlomil srdce. Zistí, že city medzi nimi ani po rokoch neochladli a že hranica medzi láskou a nenávisťou je naozaj príliš tenká. Lenže keď sa jej srdce znovu rozpadne na milión kúskov, nastane okamih, ktorý spustí lavínu neočakávaných udalostí.

Pozri aj: Paulína Pořízková rozpráva bez filtra

Martina Jakubová - Srdce neoklameš

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Život ani jedného z nich už nebude rovnaký. Aká bude cena za ich nerozvážnosť a najmä, dokáže sa zaceliť srdce, ktoré bolo niekoľkokrát zlomené tým istým človekom?

Bolesť však dokáže vyliečiť len jediná vec na svete – láska.

Začítajte sa do príbehu Simony, Tobiáša a Adriána, v ktorom miznú hranice medzi priateľstvom, láskou a nenávisťou a v ktorom osud poriadne zamieša karty.

„Nie,  musím  ju  vidieť  teraz.  Dopekla,  viem,  že  stretla  Ninu... to som nechcel, dopekla...“„Na to si mal myslieť, skôr ako si s ňou vliezol do postele, nemyslíš?“ nezdržal som sa, hoci som sám sebe znel ako idiot. „Bolo to príliš silné. V jej blízkosti som...“ náhle sa zarazil a vyjavene pozrel poza môj chrbát. Zbledol som a ešte skôr, než som sa obrátil, som tušil, čo uvidím.

román pre ženy

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Autorka Martina Jakubová

Martina Jakubová sa narodila v Ružomberku, ale okrem niekoľkých rokov, ktoré po štúdiu nemeckej literatúry na Filologickej fakulte v Prešove strávila v Nemecku a Írsku, žije aj s rodinkou v jej milovanej Banskej Bystrici.

Lásku ku knihám zdedila po svojom otcovi a od detstva patrí čítanie medzi jej najobľúbenejšie možnosti relaxu. Vo vydavateľstve Motýľ jej vyšlo doposiaľ 8 kníh. Jej najnovšia ôsma kniha Srdce neoklameš vyšla v máji.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní