Temné romantické fantasy, ktoré chcete čítať

Temné romantické fantasy, ktoré chcete čítať

Upíri sú späť v prepracovanom fantasy príbehu o láske, boji, obete a zrade. Oraya ako nevlastná ľudská dcéra Kráľa rodu temnoty sa vždy chcela cítiť silná. Byť jediným človekom medzi upírmi je nebezpečné. Keď sa jej naskytne príležitosť zúčastniť sa na krvilačnom turnaji, neváha ani na okamih. Víťaz môže byť len jeden a ten si za odmenu môže niečo želať od samotnej bohyne smrti, Nyaxie.

Oraya sa ocitá uprostred boja na život a na smrť a veľmi rýchlo pochopí, že ak chce prežiť, musí si nájsť spojencov. Na scénu prichádza tajomný rival Raihn, ktorý ukrýva nejedno tajomstvo. Nemilosrdný zabijak, upír, nepriateľ jej nevlastného otca a zároveň jej najväčší rival. Čo je však ešte nebezpečnejšie, je jej ľudské srdce, ktoré ju k Raihnovi ťahá čoraz viac. Iskra a príťažlivosť jej však nesmú zatemniť myseľ. Ak chce prežiť, musí si strážiť svoje srdce. Za každých okolností.

Pozri aj:  VIDEO: Na čo slúži micelárna voda? Je potrebné ju z pleti oplachovať?

Spôsob, akým sa na mňa díval, bola prvá vec, ktorá bola skutočná. Skutočná, surová a... mätúca. Pretože hľadel na mňa v úplnom úžase – akoby som bola tou najúžasnejšou vecou, akú kedy videl.“

Zmija a krídla noci Carissa Broadbent

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Vyvrcholenie duetu Raihna a Oraye sa dočítate v pokračovaní Prekliaty kráľ a krvavá koruna, ktoré vydavateľstvo Motýľ pripravuje už na začiatok roka 2024. Môžete sa tešiť na oveľa viac romantiky, akcie a krvavých intríg.

Po skončení turnaja Kejari sa ukázalo, že všetko, čo si Oraya o svojom živote myslela, že je pravda, bola len lož. Smúti nad zradou Vincenta aj Raihna a je presvedčená, že už nebude dôverovať nikomu, hlavne nie Raihnovi. Oraya odhaľuje svoju minulosť, čelí svojej budúcnosti a zisťuje, že je nútená vybrať si medzi krvavou realitou uchopenia moci a zničujúcou láskou, ktorá by mohla byť jej pádom.

Carissa Broadbent Zmija a krídla noci

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Tajomstvá a minulosť však vyplávajú na povrch. V boji na život a na smrť je srdce najzraniteľnejšie – víťaz však môže byť len jeden. Zmija a krídla noci je prvou knihou z novej série plnej temnej mágie, romantiky a krvilačných intríg, ktorá je ideálna pre fanúšikov kníh Z krvi a popola, Na dvore z tŕňov a ruží a Hry o život.

Vyskúšaj:  Najlepšie recepty z mrkvy: Karotková príloha, polievka či šalát!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní