Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?

Páči sa vám človek v znamení Vodnára a neviete, či sa k sebe hodíte? V tom prípade sa začítajte do nášho článku, v ktorom si prejdeme tri najideálnejšie hviezdne kombinácie s Vodnárom, ktorého vo všeobecnosti charakterizuje bohémska povaha, originalita, ale aj silné city a vysoké ideály. Vodnári sú mimoriadne inšpiratívnymi osobnosťami, od partnera však potrebujú dostatok voľnosti. Žiarlivec po ich boku teda rozhodne nemá miesto. Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?

VODNÁR – VÁHY

Nie je vylúčené, že sa potenciálni partneri v znameniach Vodnára a Váh stretnú prvýkrát na vernisáži, festivale, v divadle a podobne. Umenie vo všetkých formách je im obom veľmi blízke, takže témy ich rozhovorov najmä zo začiatku vzťahu sú asi zrejmé. A rozprávať sa budú asi dlhšie, kým príde k prvým bozkom a posunutiu vzťahu, resp. priateľstva na už oficiálne „chodenie“. Rozbeh síce mávajú dlhší, ale v zásade im to nevadí. Kľúčovú úlohu pri prelomení prvotného ostychu väčšinou naplní Vodnár. Keď dôjde k prvému „zlomu“, vzťah naberie väčšiu dynamiku a obaja partneri dajú priechod vášni. V tomto momente sú si však už dobre vedomí toho, že sú spriaznené duše s rovnakým vkusom a pohľadom na svet. Ako manželia sú neskôr úžasne zohratí, dokážu si šikovne podávať štafetu pri starostlivosti o domácnosť aj pri výchove detí. No a, samozrejme, vzťah k umeniu a intelektuálna činnosť je to, čo dáva ich spojeniu špecifický nádych a náboj až do spoločnej staroby.

Zaujme ťa: Mesačný horoskop na september 2019: Čo ťa čaká a neminie?

kompatibilita podľa znamení - Vodnár

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – BLÍŽENCI

Už v prvých momentoch dokážu Blíženci očariť Vodnára vďaka intelektuálnemu ostrovtipu a názorom na svet či spoločnosť. Vodnára fascinuje najmä filozofická hĺbka ich spoločných rozhovorov, nedokáže byť totiž s niekým povrchným, respektíve s človekom, ktorý si cení len hmotné statky. A to mu pri Blížencoch nehrozí, presne tak, ako nehrozí ani nuda. Ich vzájomná sympatia má veľmi veľkú šancu rozhorieť do úprimnej a vrelej lásky. Spoločne dokážu precestovať celý svet a cudzie im nie sú ani spoločenské akcie rôzneho charakteru, z ktorých čerpajú zaujímavé podnety. Aj keď si v partnerstve dávajú vzájomne dostatok slobody, býva to mimoriadne pevné a stabilné spojenie. A možno práve vďaka tomu im to ide spolu tak dobre, lebo sa neobmedzujú. Na to sú totiž obidvaja partneri citliví. Je radosť sledovať ich súhru a tiež spoločné realizácie možno aj trošku uletených nápadov.

znamenie Vodnár

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – STRELEC

V prvých spomínaných ideálnych partnerstvách so znamením Vodnára išlo o spojenia vzduch – vzduch. Čo sa ale stane, keď sa vzdušnému znameniu Vodnára zapáči ohnivý Strelec, lepšie povedané, keď si obaja „padnú do oka“? S najväčšou pravdepodobnosťou to bude o trošku viac iskriť pri priechode ich emócií, či už pozitívnych, tak aj tých negatívnejších. No i napriek tomu, že môže ísť o trošku „taliansky“ vzťah, majú celkom slušnú prognózu na dlhotrvajúce partnerstvo. Krásne sa dopĺňajú. Strelec pridáva do vzťahu „šťavu“ a úspešne vyťahuje Vodnára z jeho občasnej melanchólie, Vodnár zas takpovediac dáva Strelcovi smer, resp. usmerňuje jeho optimistickú a činorodú osobnosť do menej riskantných vôd. Doprajú si vzájomne stabilitu, ale aj dostatok slobody, čo im maximálne vyhovuje. Majú množstvo spoločných záujmov a ako pár disponujú veľkým tvorivým potenciálom.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní