Súťaž o vstupenky na ONE AND ONLY FESTIVAL pre teba a kamarátku

Súťaž o vstupenky na ONE AND ONLY FESTIVAL pre teba a kamarátku

V sobotu, 28. septembra, otvorí ONE & ONLY Festival už druhýkrát brány prednáškových a jógových sál pre verejnosť. Pozývame vás spoznať samého seba po mnohých stránkach do Trenčína! 

Poslednú septembrovú sobotu vám ONE and ONLY Festival ponúkne deň nabitý prednáškami, workshopmi, meditáciami, jógou, či umením. Chceme vám jednoducho vytvoriť miesto, kde budete môcť s inšpiratívnymi ľuďmi objaviť to, čo vás motivuje na ceste k vášmu sebapoznaniu, čo vás inšpiruje vo vašom sebarozvoji, alebo vám jednoducho ukáže nové možnosti. Pretože to, čo máte skutočne radi, viete len vy. A my vám môžeme ponúknuť cestu.  Festival je rozdelený na 5 sál –HLAVNÚ, JOGOVÚ, MEDITAČNÚ, WORKSHOPOVÚ a DETSKÚ.

Pozvanie prednášať prijali inšpiratívne osobnosti zo Slovenska aj zo zahraničia. Vybrať si môžete napriklad z prednášky Aleša Kalinu, kouča a motivátora, ktorý príde rozprávať o tom, ako prežitky z detstva ovplyvňujú naše predstavy o partnerovi a rodine. Spisovateľ a motivátor Pavel Baričák ponúkne prednášku o strachoch, vzťahoch a sloode, Martina Penxová zase o zdravom vedomom dýchaní, ktorá mala aj minulý rok obrovský úspech. Michal Kopecký, vzťahový mentor, príde dámam poradiť, ako nájsť, spoznať a získať svojho pána Božského, aby mohli žiť v šťastnom a naplnenom vzťahu. Pozvanie na festival prijala aj herečka Chantal Poullain, ktorá vám porozpráva svoj životný príbeh Život na lane. Pozvanie prijal aj hokejista Branko Radivojevič. V rozhovore prezradí svoj príbeh a tiež, ako v súčasnosti žije.

Poslednú septembrovú sobotu budeme v Trenčíne okrem prednášok a workshopov cvičiť jógu. Stretnúť sa na jógovom workshope budete môcť napríklad s Fredym Ayisim, Katarínou Ježovicovou, ktorá stojí za projektom Jóga zdravo, či Martinom Cifríkom, ktorý vám predstaví jógu smiechu.

Program je pripravený aj pre vaše deti v detskej sále, ktorý zabezpečuje spoločnosť KREATIVO s ich skúsenými asistentkami. Vaše deti nielen postrážia, ale aj zabavia aktivitami Lego kockami, napríklad futbal, basketbal, človeče nehnevaj sa, pexeso a rôzne iné súťaže. Počas celého dňa bude aj maľovanie na tvár a rôzne aktivity z TARZÁNIE. Deti si tiež buduú mocť zacvičiť Kids jógu.

To je len výber z celodenného programu, ktorý začína v sobotu, 28. septembra od 8:00. Nenechajte si ho ujsť a objavte spolu s nami svoju jedinečnosť!

 

Súťaž o vstupenky na ONE AND ONLY FESTIVAL pre teba a kamarátku

 

Správnu odpoveď nájdete tu: onefestival.sk

Súťažíme od 21.9 do 24.9.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Lucia Maninová, Trenčianske Stankovce
  • 2. Mária Hlavoňová, Kolárovice
  • 3. Dominika Turi Nagyová, Galanta

Do súťaže sa zapojilo 25 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o vstupenky na ONE & ONLY Festival

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní