VIDEO: Krátka masáž tváre pre každú žienku

VIDEO: Krátka masáž tváre pre každú žienku

Na starnutie pleti vplýva mnoho rôznorodých faktorov, vonkajších i vnútorných. Najvýraznejším vnútorným faktorom je najmä genetika. Rozvoj prvých vrások a prejavov starnutia pleti môže súvisieť napríklad s typom pleti. Na suchej pleti sa známky starnutia spravidla objavujú skôr. Medzi vonkajšie faktory vplývajúce na starnutie pleti radíme napríklad slnečné žiarenie, fajčenie, znečistenie ovzdušia, spôsob stravovania, ako aj spôsob starostlivosti o pleť. Kým niektoré faktory sa ovplyvniť viac-menej nedajú, iné áno. Vo svojich rukách rozhodne máme napríklad to, ako sa o svoju pleť staráme.

Ak starostlivosť zanedbávame, výsledkom môže byť viacero problémov s pleťou. Za poctivú a dôkladnú starostlivosť sa nám naopak môže pleť odvďačiť mladistvým, zdravým a sviežim vzhľadom. V rámci starostlivosti pritom musíme myslieť na čistenie, tiež ošetrenie pleti vhodnými kozmetickými produktami. A z času na čas môžeme pleti pokojne dopriať masáž. Jednoduchú masáž, hoci aj každý deň, zvládnete i v pohodlí domova. Zuzka Ondrisová z Tvárovej jogy vám v novom videu ukáže, ako na to!

Pozri aj: Tvárová joga – prečo ju vyskúšať a ako na to?

Masáž v pohodlí domova za pár minút

Masáž, ktorú vám vo videu ukážeme, zaberie len pár minút. Skvelou správou však je, že ani počas uponáhľaných dní a pri plnom harmonograme si nemusíte tých pár minút navyše hľadať. Túto masáž totiž môžete priamo zahrnúť do vašej rutinnej starostlivosti o pleť, rannej alebo večernej. Masáž nepredstavuje akýsi ďalší krok pri starostlivosti, ale môžete ju pleti dopriať priamo pri krémovaní, respektíve aplikácii krému, prípadne pleťového oleja alebo séra. Samotnej masáži by, samozrejme, malo predchádzať dôkladné vyčistenie pleti, po ktorom môže nasledovať ošetrenie. 

Na pleť aplikujeme vhodný hydratačný prípravok a následne pleť ošetríme niekoľkými jednoduchými ťahmi, ktoré vám bližšie popíšeme v novom videu. Tieto ťahy, či jednoduché cviky podporia vstrebanie použitého produktu, rovnako zahrejú a rozhýbu pleť. Takáto jednoduchá rýchla masáž tváre je skvelou voľbou i pre starnúcu pleť na jej osvieženie. Neváhajte a zacvičte si ju spolu s nami! Keď si jednotlivé kroky osvojíte, razom sa stanú pre vás pri starostlivosti rutinou a samozrejmosťou. 

Viac informácií o tvárovej joge a lektorke Zuzke Ondrisovej, jej kurzoch či prednáškach, nájdete na www.tvarovajoga.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 25.11.21 05:02

ĽŠ
karma
100.00

Výborná krátka masáž, vďaka za video!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní