VIDEO: Kto je nezávislá kozmetická poradkyňa a s čím všetkým vám môže pomôcť?

VIDEO: Kto je nezávislá kozmetická poradkyňa a s čím všetkým vám môže pomôcť?

Výber kozmetiky nie je vôbec jednoduchou záležitosťou, ba dokonca by sme mohli povedať, že niekedy ide o poriadny problém. Nespočetné množstvo produktov na predajných pultoch, ako aj obrovské množstvo informácií, týkajúcich sa kozmetiky a jej používania, neraz vedú k tomu, že pri výbere produktov šliapneme vedľa. Alebo sa môže stať aj to, že možno vyberieme dobre, ale daný produkt nevieme úplne správne použiť, a tak sa nedočkáme želaných výsledkov alebo sľubovaného účinku. 

Riešením uvedených problémov by mohlo byť nájdenie si dobrého poradcu, na ktorého sa môže človek spoľahnúť. Nebolo by jednoduchšie, keby nám niekto presne poradil, aký pleťový krém je pre nás vhodný s ohľadom na typ pleti? Alebo by nám poradil vhodný odtieň make-upu, ktorý by dokonale splynul s našou pleťou?

Mať dobrého poradcu v oblasti kozmetiky nepochybne znamená šetriť čas aj peniaze. Veď koľkokrát ste aj vy stáli v obchode desiatky minút, aby ste vybrali konkrétny produkt? Alebo koľkokrát sa vám stalo, že to, čo ste vybrali, nakoniec skončilo v koši alebo darované niekomu inému, pretože to proste pre vás nebolo vhodné?

Obchodný model priameho predaja prostredníctvom nezávislých kozmetických poradkýň je jednou z charakteristických čŕt spoločnosti Mary Kay, ktorá na českom a slovenskom trhu pôsobí už 25 rokov. My sme sa na kozmetické poradenstvo Mary Kay pozreli bližšie a viac sa o ňom porozprávame v novom videu. 

Pozri aj: ​TEST: Mary Kay Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam a Hydratačné supersérum

Kozmetická poradkyňa „pribalená“ k produktom

V novom videu privítame Dorotku Harakaľovú, dlhoročnú nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay. Spolu sa pozrieme na to, ako Mary Kay funguje, ako sa zákazník môže dostať k produktom a prečo je vlastne výhodné mať svojho kozmetického poradcu. Produkty Mary Kay nenájdeme bežne v obchodoch. To, čo môže niekto vnímať ako nevýhodu, môže byť nakoniec jednou z najväčších výhod.

K produktom Mary Kay má zákazníčka, takpovediac, pribalenú aj kozmetickú poradkyňu, ktorá jej výber vhodnej kozmetiky neporovnateľne uľahčí. A nie je to len o výbere produktov. Nezávislá kozmetická poradkyňa toho ponúka omnoho viac. V nasledujúcom videu sa pozrieme na to, prečo sa oplatí mať svoju kozmetickú poradkyňu, ako vám dokáže šetriť čas a peniaze a s čím všetkým vám vlastne dokáže pomôcť. Ako prebieha hodinka krásy Mary Kay a aký je vzťah medzi zákazníčkou a kozmetickou poradkyňou? 

Množstvo dôležitých aj zaujímavých informácií pre každú modernú ženu nájdete v novom videu. Želáme príjemné sledovanie. 

Svoju nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay si môžete nájsť online na www.marykay.sk.

Akékoľvek otázky, týkajúce sa značky, produktov, služieb Mary Kay a práce nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay, neváhajte zanechať dolu v komentároch.

Rady vám ich zodpovieme. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 15:28

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 00:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní