Vyhraj 2-krát ENVY Therapy® Mezo Stamp v hodnote 24 €

Vyhraj 2-krát ENVY Therapy® Mezo Stamp v hodnote 24 €

Nech akokoľvek to znie, mezoterapia je skvelá „liečebná“ metóda, ktorá je určená na ošetrenie pleti, ale aj vlasovej pokožky. Pri tejto terapii je povrch pokožky narúšaný ihličkami, vďaka ktorým sa účinné látky z používaných produktov dostávajú do hlbších vrstiev pokožky. Vďaka tomu pokožka dostáva „druhý dych“, a to priamo z jej vnútra.

Mezoterpaia predstavuje radikálnejší zákrok, pri ktorom dochádza k narúšaniu povrchu pokožky, preto je potrebné pristupovať k nej opatrene, pretože určite žiadna z nás si nechce spôsobiť zhoršenie stavu pleti. Pokiaľ sa jedna o mezoterapiu, tak je vhodná na ošetrenie akéhokoľvek typu pleti (okrem aknóznej). Mastná pleť, ktorá sa leskne alebo suchá pleť, na ktorej sa vytvárajú šupinky, si mezoterapiu zamiluje. Ide o terapiu, pri ktorej je pokožka „ošetrovaná“ malými ihličkami. Tie zlepšujú krvný obeh a umožňujú pleťovým produktom dostať sa do hlbších vrstiev. Vďaka takémuto narúšaniu pleti prostredníctvom malých ihličiek dochádza k vytváraniu nových kolagénových vlákien a k zlepšeniu ich pružnosti a pevnosti. Tento fakt sa prejavuje aj na povrchu pleti, na ktorej vďaka mezoterapii môžete bádať jej spevnenie. Okrem toho mezoterapia zjemňuje pigmentové škvrny, sťahuje póry, zjemňuje mimické vrásky a celkovo prispieva k revitalizácii pleti.

ENVY Therapy® Mezo Stamp 0,25 je mezoterapeutický kozmetický nástroj určený na domáce použitie s veľkosťou ihličiek 0,25 mm. Vďaka tejto kozmetickej pomôcke dochádza v jednom kroku k jemnému narušeniu pokožky pomocou dvadsiatich titánových ihličiek a zároveň k uvoľneniu séra, koncentrátu alebo intenzívnej ampule priamo do pokožky. Takto sa do nej okamžite uvoľňujú aktívne látky, čím ju vyživia, vyhladia, hydratujú a mikrovpichy naštartujú proces produkcie kolagénu a samoobnovy pokožky. Ak chcete aj vy tento kozmetický nástroj vyskúšať, tak odpovedzte na našu súťažnú otázku a ste v hre!

 

Vyhrajte 2-krát ENVY Therapy® Mezo Stamp v hodnote 24 €

 

Správnu odpoveď nájdete tu: envytherapy.com/sk

Súťažíme od 20.02. do 05.03.2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Jana Karlíková, Bratislava
  • 2. Daša Orságová, Prešov

Do súťaže sa zapojilo 420 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

ENVY Therapy® Mezo Stamp

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní