Vyhraj 2x Inca Inchi Oil Concentrate od ENVY Therapy®

Vyhraj 2x Inca Inchi Oil Concentrate od ENVY Therapy®

Aj vy máte problém vybrať si spomedzi pleťových produktov? Súhlasíme, niekedy je to naozaj náročné, nehovoriac o tom, že pleťových produktov existuje skutočne veľké množstvo. Podobne to je aj v prípade pleťových olejov, ktoré sú krásne voňavé a majú blahodarný vplyv na samotnú pleť. Pleťové oleje sú navyše považované za jedinečné produkty a výnimkou v tomto prípade nie je ani Sacha Inchi olej, ktorý možno aj vy poznáte pod názvom Inca Inchi.

Inca Inchi je semenom rastliny, ktorá rastie na peruánskej vysočine. Napriek tomu, že patrí medzi pomerne „čerstvé“ objavy v zdravotníckej komunite, podmanil si už tisícky ľudí. Iróniou v tomto prípade zostáva fakt, že sa pestuje a používa už viac ako 3000 rokov. Kedysi úplne zabudnuté semená si dnes opäť vydobýjajú svoju pozornosť. Ale pozor, nejde o semená, ktoré by boli konzumovateľné. V takej forme, ako rastú, môžu skôr uškodiť ako pomôcť. Preto je potrebné ich spracovať pražením, pri ktorom semená dostávajú ostrú orechovú príchuť.

Semená sú bohaté na bielkoviny, omega – 3, 6 a 9 mastné kyseliny, vitamín E, vitamín A a vlákninu. Mnohí ich dokonca označujú za superpotravinu, ktorá má využitie aj v kozmetickom priemysle.

Potenciál týchto semien objavili aj v ENVY Therapy®, vďaka čomu si aj vy môžete dopriať starostlivosť o pleť prostredníctvom Inca Inchi oleja. Olej Inca Inchi obsahuje vyše 90 % polynenasýtených mastných kyselín a tokoferol. Je to jedinečný olej, ktorý obsahuje obe esenciálne mastné kyseliny vo vysokom množstve, a to 49 % kyseliny alfa-linolénovej (omega-3) a 34 % kyselinylinolovej (omega-6).

Ak by sme mali spomenúť jeho účinky, tak v prvom rade môžeme hovoriť o hydratácii a regenerácii pokožky. Ďalej bojuje proti zápalom, obnovuje štruktúru kožnej bariéry a navyše má antioxidačné účinky. Tu však chceme upozorniť na dôležitosť toho, ako sa tento olej používa. Keďže ide o koncentrát, tak sa pridáva k bežným krémom, ktoré používate. Tým koncentrát zvyšuje ich účinnosť. To však neznamená, že koncentrát nemôžete aplikovať priamo na pleť. Práve naopak! Inca Inchi olej môžete použiť samostatne, a to jeho vmasírovaním do odlíčenej pleti. Používajte ho ráno alebo večer – podľa potreby. Ak ho teda chcete vyskúšať, tak sa zapojte do súťaže!

 

Vyhrajte 2x Inca Inchi Oil Concentrate od ENVY Therapy®

 

Správnu odpoveď nájdete tu: envytherapy.com

Súťažíme od 21.7. do 2.8.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Júlia Garajová, Vrútky
  • 2. Nátalia Šmandrová, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 518 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Inca Inchi olej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Jana Komadová 21.07.19 08:26

JK
karma
100.00

Určite je skvelý nepoznám no recenzia je super

  • 0
Odpovedať

Lenka Piovarčiová 24.07.19 08:25

LP
karma
81.00

clanok vyborny, pre mna nezname ale zaujimave

  • 0
Odpovedať

Beata Kolkova 01.08.19 13:14

BK
karma
100.00

No dakujem za clanok,o oleji som nevedela..

  • 0
Odpovedať

Viliam Lazar 02.08.19 18:24

VL
karma
-1.00

Zaujímavý článok

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní