Top mobilné aplikácie pre ženy z oblasti krásy

Top mobilné aplikácie pre ženy z oblasti krásy
  • 29.04.2017
  • Danka Šindléryová

Mobilné aplikácie sú používané denno-denne. Minulý týždeň sme začali rozoberať tému mobilné aplikácie. Dnes v nej budeme pokračovať a pozrieme sa na tému krása, ktorá je každej žene určite blízka.

Pred rokmi pre nás nič neznamenali a dnes si bez nich nevieme predstaviť život. Určite to poznáte... Aplikácie do mobilov a tabletov nám uľahčujú život v mnohých smeroch. Tak prečo ich nevyužiť aj v prospech našej krásy a zistiť možno aj niečo zaujímavé, čím pomôžete vášmu zovňajšku?

Mobilné aplikácie z oblasti krásy

Ak stále riešite dilemu, kam si naniesť rozjasňovač, ako správne aplikovať bronzer a ktoré miesta na tvári opticky zoštíhliť, našli sme pre vás malé riešenie. Stačí, keď  si do aplikácie Pocket Contour vložíte svoju fotografiu, alebo si urobíte aktuálne selfíčko a okamžite dostanete presný návod, ako si samy zabezpečíte profesionálny contouring tváre. Vďaka tejto aplikácii budete mať už nadobro jasno, ktorý produkt ako aplikovať. 

Odporúčame aj: Mobilné aplikácie pre ženy na rozvoj myslenia a pamäťe

Mobilné aplikácie pre ženy

Zdroj: Shutterstock®

Pod aplikáciou Kenneth Willardt nájdete neuveriteľne krásny beauty book. Táto aplikácia vám v skratke zabezpečí nekonečné listovanie v tých najkrajších beauty editoriáloch na svete. Okrem iného si môžete prednou kamerou naskenovať svoju tvár a testovať množstvo typov líčenia. Aplikácia má výhody v tom, že vám presne ukáže, aký produkt a v akom odtieni bol použitý a tiež si môžete urobiť selfie spolu s vaším virtuálnym líčením.

Nevus, alebo inak povedané aj aplikácia, ktorú by sme mali mať všetci nainštalovanú povinne predtým, ako odídeme na dovolenku do krajín, kde nám slniečko nedá pokoj. Na začiatku si podľa jednoduchého testu zistíte, aký ste fototyp, potom vám aplikácia odporučí výšku ochranného faktora, ktorý by ste mali pri opaľovaní používať, a zároveň vás upozorní, že by ste sa mali znova natrieť.

Odporúčame aj: Republika Trinidadu a Tobaga - vitajte v Karibiku

Mobilné aplikácie pre ženy

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: úvodná fotka - pixabay.com

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 29.04.17 08:23

SK
karma
86.00

EEEEEE toto nie..... ja taketo aplikacie nemusim..... telefon pouzivam len na telefonovaniee

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 29.04.17 18:57

MM
karma
100.00

myslím, že sa to už preháňa s tými aplikáciami a surfovaním za informáciami, niekedy stačí obyčajný sedliacky rozum, škoda času

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní