Drew Barrymore otvorene o sexe: Vyskúšala naozaj všetko?!

Drew Barrymore otvorene o sexe: Vyskúšala naozaj všetko?!
  • 31.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Drew Barrymore, dnes 47-ročná hollywoodska herečka sa pred kamerami objavila veľmi skoro, a to keď mala iba 11 mesiacov. Vtedy ako batoľa účinkovala v reklame na potravu pre psy. Za jej prvý filmový debut sa považuje film Zmena stavu z roku 1980, pričom iba rok na to získala úlohu Gertie v sci-fi filme E.T. - Mimozemšťan, ktorá Drew Barrymore preslávila.

V roku 1984 bola Drew nominovaná na Zlatý glóbus za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe vďaka filmu Nezmieriteľné rozpory (Irreconcilable Differences). Stúpajúcu popularitu ale Drew Barrymore psychicky nezvládla. Keď mala 9 rokov začala fajčiť, keď mala 11 piť alkohol, keď mala 12 rokov užívať marihuanu a v 13 rokoch začala s kokaínom.

Ako tínedžerka skončila opakovane v odvykacích liečebniach, pričom neskôr toto životné obdobie spísala v knihe Little Girl Lost (1990). Jej ďalšou úlohou bola postava zlej a dospievajúcej zvodkyne v komerčne neúspešnom filme Jedovatý brečtan. V januári roku 1995 nahá pózovala pre časopis Playboy. Úspešným návratom sa stal až film Vreskot (1996).

Drew Barrymore

Drew, celým menom Drew Blythe Barrymore je nielen herečkou, ale aj spisovateľkou, režisérkou, modelkou a producentkou. Drew je navyše aj ambasádorkou Svetového potravinového programu Organizácie Spojených národov, ako aj držiteľkou hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy.

V roku 2007 sa Drew Barrymore objavila na obálke časopisu People ako jedna zo 100 najkrajších ľudí sveta.

Odporúčame: Šampanské ako základ pre novoročné drinky: Skús tieto tri TOP recepty

drew barrymore filmy

Zdroj: instagram.com/drewbarrymore

Drew Barrymore otvorene o sexe!

Dnes už 47-ročná Drew Barrymore je mamou dvoch dcér, ktoré má s bývalým manželom Willom Kopelmanom. Predtým bola vydatá za majiteľa baru Jeremyho Thomasa a komika, herca a filmára Toma Greena.

Nedávno vysvetlila, že od svojho rozvodu s Kopelmanom v roku 2016 nemala „intímny“ vzťah, pričom v eseji na svojej webovej stránke uviedla, že nie je osobou, ktorá potrebuje sex. Myslí to skutočne vážne?

Drew Barrymore o svojom sexuálnom živote

Drew Barrymore hovorí o svojom sexuálnom živote veľmi otvorene a dokonca priznáva, že bola tak trochu skazená, pretože vyskúšala pravdepodobne všetko. Počas jednej z epizód jej podcastu Drew's News sa herečka a po novom aj moderátorka svojej vlastnej talkshow bližšie rozhovorila o jej sexuálnom živote.

Táto téma vznikla, keď diskutovala o sérii Netflix How to Build a Sex Room s priateľom a spolumoderátorom Rossom Matthewsom. „Dokážem pochopiť určité čudné veci. Pretože, skúšala som všetko. A urobila som všetko. Preto som teraz taká nudná!"

Drew Barrymore ale jedným dychom dodáva, že tieto dni sú už minulosťou. „Tieto dni sú už dávno preč. Keď som bola mladšia, mala som všetku energiu na svete, ale teraz? Už nie!" hovorí Drew.

Neprehliadnite: Seriál o Meghan a Harrym: Aké všetky odhalenia prináša Netflix v novom seriáli?

drew barrymore deti

Zdroj: instagram.com/drewbarrymore

Drew Barrymore je otvorená, ale zároveň rešpektuje všetkých naokolo

Drew Barrymore vo svojom rozprávaní nedávno hovorila o sexuálnej stránke svojho osobného života v blogovej eseji a odhalila, že „nemohla mať intímny vzťah“, odkedy sa po rozvode stala slobodnou matkou. „Nie som človek, ktorý potrebuje sex a musí ísť von a stretávať sa s ľuďmi na tejto úrovni,“ napísala táto hviezda.

„Vzťah s mužom nebol pre mňa veľmi dlho prvoradý." Drew Barrymore povedala, že je teraz „na úplne inom mieste“ vo svojom živote a že hoci v blízkej budúcnosti môže dôjsť k vzťahu, randenie jednoducho nebolo jej prioritou.

„Niektorí ľudia môžu odísť z manželstva alebo vzťahu a v blízkej budúcnosti sa ocitnú v inom vzťahu. Na tom nie je nič zlé! Nikoho nesúdim, naopak, oslavujem ich cestu! Pretože u niektorých ľudí to naozaj funguje. Ale u mňa už nie.", ukončuje svoje rozprávanie Drew Barrymore.

Odporúčame aj: Divoký príbeh jedného kvetu

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/drewbarrymore


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

QlqzzNwr 03.08.23 08:42

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:50

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:50

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr 03.08.23 08:42

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr 03.08.23 08:42

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr 03.08.23 08:42

Q
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní