Júlové postavenie Luny – čo vám prinesie?

Júlové postavenie Luny – čo vám prinesie?
  • 08.07.2017
  • Silvia Karasová

Na leto sa väčšina z nás veľmi teší aj kvôli tomu, že prináša akési čarovné uvoľnenie. V lete si vyberáme dovolenky, cestujeme po svete, spoznávame rôzne miesta, nových ľudí... Leto by sme si mali užiť plným priehrštím a tohtoročná Luna nás v tom bude len podporovať. 

Ako sa bude mať samotná Luna v júli, a ako na nás bude postupne vplývať svojimi najdôležitejšími fázami?

JÚLOVÝ SPLN – 9.7.2017

Tohtoročný spln sa ponesie pod vplyvom zemského Kozorožca. Ubráňte sa jeho gurmánskym chúťkam, pretože prejedanie sa počas splnu je to najnevhodnejšie čo môže byť. Jednak ľahšie naberiete na váhe a privodíte si tiež nepríjemné pocity. Spln so sebou prináša aj negatívne emócie ako nervozita, zmätok, hnev, tvrdohlavosť. Najmä posledná spomenutá býva pod vplyvom Kozorožca mimoriadne dotieravá. Skúste na to v nedeľu myslieť a vyhýbajte sa hádkam a konfrontáciám oblúkom. Naopak priaznivý vplyv Kozorožca sa prejaví v plánovaní čohokoľvek. Začnite zľahka napríklad aj letnou dovolenkou.

Odporúčame prečítať: V akom lunárnom čase si naplánovať dovolenku?

Júlové postavenie Luny – čo vám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

JÚLOVÝ NOV – 23.7.2017

Počas novu sa vraj plnia naše najtajnejšie priania a ten júlový vám to môže dokázať v nedeľu 23.7. Ponesie sa vo vodnom Rakovi, o to viac bude teraz sila Luny, i keď z pohľadu Zeme neviditeľnej, silnejšia. Rakovou vládnucou planétou je totiž Mesiac. Čas je vhodný už tradične na menší pôst, ale duši ešte viac ulahodí meditácia. Nemusíte byť ani odborníčky na jogu, stačí si vyčistiť myseľ dobrou náladou a úsmevom. Pod vplyvom Raka máme tendencie vracať sa do minulosti. Ak to príde aj na vás, vytiahnite z nej len tie pozitívne spomienky. 

Odporúčame prečítať: Prináša číslo TRINÁSŤ nešťastie?

Júlové postavenie Luny – čo vám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

JÚLOVÉ ŠTVRTE – 1.7.2017, 16.7.2017 a 30.7.2017

Prvý júlový deň sa Luna nachádza v presnej polovici svojho pribúdania. Prechádzala znamením nerozhodných Váh, ktoré na nás počas prvého prázdninového víkendu vplývali i tak, že mnohé z nás mohla posadnúť lenivosť. Vo Váhach sa ale táto Luna neudržala a prešla hneď do temperamentného Škorpióna. Ak ste si užili romantiku a vášeň, je to aj jeho zásluha.

Po splne Mesiac ubúda a jeho posledná štvrť nastupuje v nedeľu 16.júla. Tu bude prechádzať ohnivým Baranom, ktorý sa k tomu postaví dvojako – podľa vašej momentálnej nálady, vo vás teraz buď zintenzívni pohodu, alebo naopak vám v mysli vyvolá ešte väčší zmätok.

Mesiac júl je špecifický v tom, že Luna sa počas neho vyskytne až v troch fázach. Tá posledná po nove – kedy opäť rastie a pripravuje sa na spln, nastane v predposledný júlový deň. Vládnuť mu bude znamenie Škorpióna, a vy opäť zistíte, že toto leto bude hlavne o láske. 

Odporúčame prečítať: Ako s nami telo komunikuje počas spánku?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Kelemenová 15.08.17 11:15

SK
karma
86.00

na tom júlovom splne niečo bolo...... a to pravda....

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 27.02.18 11:51

JK
karma
100.00

Už aby bolo zas leto

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 09.01.19 07:48

JK
karma
100.00

Čosi na tom splne je pravdivé

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní