Nie každý ho má! No týchto 5 znamení a ich šiesty zmysel dokáže odhaliť všetko

Nie každý ho má! No týchto 5 znamení a ich šiesty zmysel dokáže odhaliť všetko

Nuž, nie každý ním bol obdarení. Tí, čo ho nemajú sa, bohužiaľ, častokrát sklamú v láske. A nielen v láske, ale aj v iných veciach, ako je napríklad práca, na prvý pohľad skvelý biznis, kúpa niečoho či investovanie peňazí.

Intuícia mnohých môže sklamať aj v prípade ľudí. Aj keď si o niekom môžete myslieť, že je to ten najlepší človek pod slnkom, ktorí by vám nikdy nepodrazil nohy, opak môže byť pravdou. Za chrbtom vás môže ohovárať a robiť všetko pre to, aby vám uškodil. Áno, ľudia dokážu byť zákerní, čo nie je ľahké odhaliť.

Avšak, medzi nami sa nájdu aj takí, ktorí majú intuíciu a inštinkt v malíčku. Tí, ktorí majú bystrejšiu intuíciu, si pravdepodobne uvedomujú, že sa niečo chystá. Môžete mať pocit, že vám vidia do hlavy a dokážu čítať vaše myšlienky. Šiesty zmysel sa jednoducho nedá oklamať.

A čím viac človek svoju intuíciu trénuje, tým viac rozvíja svoj šiesty zmysel. Máte ho aj vy? Týchto 5 znamení horoskopu určite ÁNO!

Pozri aj: Nekonečná láska podľa zverokruhu: TOTO sú najzamilovanejšie znamenia

1. RAK

Toto znamenie horoskopu má úzko prepojenú intuíciu a emócie. Nemalo by vás teda prekvapiť, že ide o znamenie, ktoré je niekedy až veľmi citlivé na svoje svedomie.

RAK dokáže vycítiť emócie nielen iných ľudí vo svojom okolí, ale aj ľudí, ktorí sú pre neho úplne cudzí. Vďaka intuitívnej povahe sa mu mnohí ľudia ľahko otvoria. Títo ľudia sú presvedčení, že Rak pochopí, čo cítia, a nebude potrebovať veľa vysvetľovania.

2. RYBY

Vedeli ste, že RYBY sú najkreatívnejším znamením zverokruhu? Vraví sa, že tí, čo sú kreatívni, majú aj silnú intuíciu. Ba dokonca niekedy nachádzajú inšpiráciu práve vo svojej intuícii.

Ak ste sa narodili v tomto znamení horoskopu, tak možno aj vy nasledujete svoju intuíciu bez toho, aby ste chápali prečo. No vždy sa vám to vyplatí, pretože vám to prinesie tie najlepšie výsledky vo všetkom.

Keďže RYBY sú tiež veľmi citlivé, niekedy dokážu predpovedať, že sa niečo stane, aj keď tomu nič nenasvedčuje.

3. ŠKORPIÓN

Intuitívna stránka tohto znamenia zverokruhu sa najvýraznejšie prejavuje pri jednaní s ostatnými. Dalo by sa dokonca povedať, že ľudia narodení v znamení ŠKORPIÓN sú skvelí v odhaľovaní klamstiev. Toto znamenie odhalí všetko, čo ste sa snažili skryť.

Škorpióni sú tiež veľmi sebavedomí a vždy poznajú motiváciu svojho konania. Vedia, čo robia, čo si myslia a prečo. Nemôžete ich oklamať, pretože toto znamenie nedokáže oklamať ani samo seba. Z tohto dôvodu môžete mať pocit, že dokážu čítať vaše myšlienky – ich intuícia je taká silná.

Zaujme ťa aj: Sny, ktoré signalizujú problémy vo vzťahu: Pri týchto 5 zbystri pozornosť!

4. PANNA

Pozorovacie schopnosti tohto znamenia sú dôvodom, prečo je také intuitívne. Znamenie PANNA nikdy neprehliadne nič dôležité. Panny venujú veľkú pozornosť drobnostiam, ktoré sa dejú okolo nich, najmä tým, ktoré ostatní môžu prehliadnuť.

Pamätajte aj na to, že toto znamenie nikdy nerobí unáhlené rozhodnutia a závery len na základe toho, čo vidí. Je to znamenie, ktoré všetko najprv analyzuje a až tak dospeje k nejakému záveru.

5. VÁHY

VÁHY sú veľmi pozorné na všetko a vo všetkom. Dávajú si pozor na svoje činy, pocity i myšlienky a na všetko, čo sa deje okolo nich. Keďže aj tomuto znameniu bola nadelená dávka intuície, je to znamenie, ktoré je veľmi ostražité voči nebezpečenstvu. Našťastie, táto vlastnosť z tohto znamenia nerobí to najpesimistickejšie znamenie zverokruhu.

Ľudia narodení v znamení Váhy sa dokážu pozrieť na každú situáciu z tej lepšej stránky. Okrem toho sa snažia byť vždy nestranní a odmietajú vidieť veci len čierno-bielo. Ich základný inštinkt ich totižto nikdy nesklame.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Marianna Rajniaková 18.05.23 08:02

MR
karma
109.00

tak ja nemám..nevadí

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 20:31

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 20:31

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní