Declaré 5 Secrets Night Cream: Uvoľnený spánok pre vás (a vašu pleť)!

Declaré 5 Secrets Night Cream: Uvoľnený spánok pre vás (a vašu pleť)!

Zdravý spánok je veľmi dôležitý pre celkový komfort, a tiež pre krásu pleti. Tento výživný krém kombinuje päticu rastlinných extraktov – medovku, levanduľu, harmanček, šalviu a ľubovník – s aromatickými olejmi z levandule a kvetu pomarančovníka. Vďaka tomu poskytuje pleti úžasné uvoľnenie, intenzívnu hydratáciu a osvieženie. Vychutnajte si jeho nádhernú vôňu, ako aj oddýchnutý vzhľad vašej pleti po prebudení.

Často keď ideme spať, nie sme schopní plnohodnotne odpočívať. Myseľ máme stále zamestnanú zážitkami a povinnosťami, navyše na ňu vplýva svetlo z TV, počítača, či mobilného telefónu. Upadáme do spánku, v ktorom nedokážeme maximalizovať výhody jednotlivých spánkových fáz, a následne sa budíme s pocitom nedostatočného odpočinku. Ako zrkadlo nášho fyzického stavu nám pleť odráža spánkový deficit. Vyzerá menej pružne a objemne, často nemá správnu farbu a rýchlo sa podráždi.

5 Secrets Night Cream pomôže vašej pleti čerpať plný nočný odpočinok, aby pleť po prebudení bola žiarivá a krásna. Vybrané oleje na báze aromaterapie vám pomôžu odbúrať denný stres, zatiaľ čo hodvábne vláčna krémová textúra rozmazná vaše zmysly a pripraví pleť na uvoľňujúci nočný spánok.

Pozri tiež: SPLENDIDA BVLGARI TUBEREUSE MYSTIQUE: Inšpirovaný modrou hodinkou

Declaré nočný krém

Zdroj: FAnn

FAKTY

V súčasnosti spíme v priemere o 1 hodinu menej ako pred 30 rokmi. 

Opakovaný nedostatok spánku je nezdravý. Nesie v sebe väčšie riziko nehôd, vzniku srdcovocievnych či žalúdočných problémov, depresie a nadváhy. Pravidelný hlboký spánok je základom celého imunitného systému. Nedostatok spánku má taktiež vplyv na pleť. Pleť rýchlejšie starne, pretože sa skracuje jej potrebná nočná revitalizačná fáza.

KOMU JE NOČNÝ KRÉM VENOVANÝ?

Každej žene, bez ohľadu na vek, ktorá potrebuje, aby jej deň mal viac ako 24 hodín... Spýtajte sa úprimne samých seba, kedy ste... 

  • ... si naposledy dopriali 7 až 8 hodín kvalitného spánku?
  • ... naposledy šli do postele bez rýchleho skontrolovania svojho mobilu a odoslania nevyhnutných správ?
  • ... si nezapli v spálni TV v nádeji, že vám pomôže lepšie zaspať?
  • ... sa cítili kompletne vyčerpané, ale ako náhle ste sa presunuli zo sedačky do postele, znovu ste sa prebrali?
Declaré pleťový krém

Zdroj: FAnn

AKTÍVNE ZLOŽKY

5-násobná účinná sila pre uvoľnený nočný spánok: Podporujú odpočinok, harmóniu a spánok vysoko pozitívnym vplyvom na naše emócie. Pomáhajú nám dosiahnuť spánkovú fázu, ktorá je prísľubom optimálneho uvoľnenia a rýchlejšej revitalizácie pleti.

EXTRAKT KRÍČKOVEJ ĎATELINY

  • Optimalizuje 24-hodinový rytmus pleti a umožňuje jej čerpať celú fázu revitalizácie. Kríčková ďatelina, ktorá rastie v Južnej Kórey, nasleduje 24-hodinový rytmus, pri ktorom sa kvety otvoria s východom slnka a zatvoria s jeho západom, aby načerpali novú silu a zneutralizovali negatívne denné vplyvy. Extrakt kvetu synchronizuje 24-hodinový rytmus pleti a reguluje jej biologické funkcie. Denné stresové faktory, ako napríklad modré svetlo z mobilných telefónov a počítačov, sú neutralizované a pleť im dokáže lepšie odolávať nasledujúci deň. Kórejská kríčková ďatelina sa považuje za strážcu komfortu pleti, poskytuje jej sviežosť, ako aj oddýchnutý a jednotný vzhľad.
  • Všetky známky únavy sa z pleti strácajú už po 5 dňoch aplikácie.
  • Celkový vzhľad pleti sa zlepšuje už po 5 týždňoch používania.

VYBRANÉ ESENCIÁLNE OLEJE
Z trpkého pomaranča, jazmínu, pivónie, damaskej ruže, čiernej bazy a japonskej čerešne poskytujú pleti maximum hydratácie a potrebnú pružnosť. Upokojujú, hydratujú a vyživujú pleť. Súčasne zlepšujú nočnú revitalizáciu a pôsobia antioxidačne.

VYBRANÉ ESENCIÁLNE AROMATICKÉ OLEJE
Z levandule a kvetu pomarančovníka sa používajú v aromaterapii pre ich upokojujúci efekt.

KYSELINA HYALURÓNOVÁ V DLHOM A KRÁTKOM REŤAZCI
Poskytuje pleti intenzívnu hydratáciu. Kyselina hyalurónová v dlhom reťazci zásobuje povrch pleti dostatkom vlhkosti, redukuje linky a vrásky spôsobené dehydratáciou. Kyselina hyalurónová v krátkom reťazci preniká hlbšie do pleti, kde ju zvlhčuje a posilňuje zvnútra.

PENTAVITÍN
Formuje na povrchu pleti hydratačnú vrstvu a priťahuje vlhkosť ako magnet k epiderme s dlhotrvajúcim efektom až do 72 hodín. Reguluje stratu vody a posilňuje funkciu bariéry.

VITAMÍN E
Chráni bunky proti voľným radikálom, dodáva hydratáciu pre viac pružnosti a objemu pleti.

SRCTM KOMPLEX
Zmierňuje citlivosť a posilňuje odolnosť pleti. Citeľne a viditeľne redukuje stresové prejavy pleti, pričom obnovuje jej ochrannú bariéru a intenzívne chráni bunky.

APLIKÁCIA

Pleť si dokonale odlíčte, vyčistite a pretonizujte. Do dlaní si naneste primerané množstvo krému a jemne ho v dlaniach zahrejte. Následne si doprajte zážitok aromaterapie, zhlboka sa nadýchnite vône takto pripraveného krému z dlaní a vychutnajte si vôňu levandule a kvetov pomarančovníka. Teraz si môžete aplikovať krém na pleť.

Declaré 5 Secrets Night Cream nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní