Módne dámske vesty s kapucňou na jar 2024

Módne dámske vesty s kapucňou na jar 2024

Prichádza dlhoočakávaná jar a s ňou aj nutnosť odložiť vašu hrubú zimnnú bundu naspäť do šatníka a nahradiť ju niečím iným - vhodnejším na nosenie počas nadchádzajúceho prechodného obdobia. 

Pýtate sa čím? No predsa vestou!

Pozri aj:  Potraviny s obsahom železa – sú rastlinné zdroje bohatšie ako mäso?

Prečo si vybrať vestu s kapucňou?

Dámske vesty s kapucňou svojim nositeľkám ponúkajú, v prvom rade, všestrannosť, pretože dokážu veľmi jednoducho oživiť každý outfit a dodať mu nádych mestského, veľmi súčasného looku. Do akéhokoľvek outfitu vnáša ležérny a zároveň športový nádych, vďaka čomu je vhodná ako na outdoorové aktivity, tak aj na mestské potulky.

Kapucňa dodáva veste praktický a trendový prvok, ktorý vás ochráni pred občasným mrholením či veternými dňami. Jarné počasie vie byť totiž častokrát veľmi nepredvídateľné - budíme sa do upršaných rán, ktoré o pár hodín nahradia teplé popoludnia a neskôr zase chladné večery. Vesta s kapucňou predstavuje ľahkú, ale zato funkčnú vrchnú vrstvu oblečenia, ktorá vám pohodlne poslúži počas chladnejších aj počas teplejších dní.

Či už si obliekate basic tričko a denimové nohavice, alebo ju kombinujete s dlhými úzkymi šatami, tento univerzálny kúsok oblečenia, bez najmenších problémov, dotvorí váš výsledný vzhľad a preto by mal byť určite súčasťou šatníka každej milovníčky módy.

Trendy jari 2024

Jar 2024 sa nesie v znamení minimalizmu. Ideálnou voľbou preto bude jednofarebná dámska vesta, ktorá sa bude veľmi jednoducho kombinovať s akýmkoľvek outfitom. Počas tejto sezóny sa vyhýbajte vestám s príliš nápadnými detailami, vďaka ktorým by váš výsledný look mohol pôsobiť rušivo.

Odporúčame:  Trendy v šperkoch pre rok 2024 - TÝCHTO 7 vás okamžite očarí!

jarný šatník

Zdroj: unsplash.com

Z hľadiska materiálov vám, počas jarnej sezóny, skúste siahnuť po veste vyhotovenej z ľahších materiálov, napríklad, polyesteru - ten je dostatočne priedušný a pohodlný, čo zaručí, že sa nebudete potiť ani počas teplých slnečných dní. Za zváženie tiež určite stojí aj vesta obohatená o nepremokavú vrstvu, všetci predsa dobre vieme, aké nevyspytateľné je počasie v tomto ročnom období.

Vesty sú praktickým a zároveň veľmi štýlovým vrchným odevom, ktorý skvelo dotvorí akýkoľvek váš outfit. Chystáte sa do mesta s priateľmi, na raňajky s partnerom, na turisitku alebo na tréning do fitnes centra? Vesta s kapucňou bude vašim dokonalým spoločníkom na akúkoľvek udalosť!

Zdroj úvodnej fotky: unsplash.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anna Jasná 22.03.24 19:41

AJ
karma
-1.00

Dávnejšie by som si len ťažko dokázala predstaviť nosiť vestu, a teraz po "dotlačení" dcérou:)
do tohto kúsku, som veľmi vďačná za tento "experiment".

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní