Valentín na ružiach ustlaný

Valentín na ružiach ustlaný

Nezáleží na tom, s kým, ale ako strávite sviatok zamilovaných. Najdôležitejšou osobou vo vašom živote ste aj tak VY, preto si v tento deň doprajte predovšetkým poriadnu dávku starostlivosti. Napríklad v podobe kozmetickej starostlivosti, ktorá „hrá“ aj vonia všetkými tónmi ružovej. Ako inšpiráciu vám prinášame valentínske „must-have“ menu od Dermacol.

Relaxačný kúpeľ je malý luxus, ktorý by ste si na Valentína rozhodne nemali odopierať.  Začnite ho sprchou a telovým peelingom s kryštálikmi cukru. Odstráni z pokožky odumreté kožné bunky a dokonale ju pripraví na vstrebávanie všetkých ďalších ošetrujúcich látok. Na tvár ešte naneste pleťovú masku, a potom sa už len ponorte do vane s teplou vodou a voňavým olejom. Po kúpeli  ošetrite tvár pleťovým krémom a celému telu doprajte krémové pohladenie v podobe bohatého telového masla. Nezanechá mastný film, ale iba príjemný pocit hodvábne jemnej pokožky, ktorý na záver ešte korunujte niekoľkými strekmi zmyselného parfumu.  Dokonalý valentínsky deň či večer môže začať.

Dermacol telová a pleťová kozmetika

Zdroj: Dermacol

Zmyslový zážitok u vás doma

O jedinečný zmyslový zážitok sa počas vášho kúpeľového rituálu postará správna vôňa. Siahnite po zmyselných tónoch damascénskej ruže, ktorou nájdete aj v kompletnom rade telovej kozmetiky Dermacol Flower Care. V ponuke nechýba ani elegantná vonná sviečka v tvare srdca. Sofistikovanou a jemnou vôňou marockej ruže vonia aj nový omladzujúci rad pleťovej kozmetiky Dermacol Caviar Energy. Obsahuje extrakt z bieleho kaviáru, ktorý podporuje revitalizáciu a regeneráciu pleti. Okrem masky v ňom nájdete aj denný a nočný krém a krém na okolie očí  a pery. Podmanivé tóny ruže, ktorá je symbolom lásky, vášne a krásy, by nemali chýbať ani vo vašom parfume. My odporúčame parfumovanú vodu Dermacol Flower Rose, v ktorom esenciu z májovej ruže sprevádzajú zelené listy, šípky a éterický moschus.

Neprehliadni: Doprajte pleti luxus bieleho kaviáru s radom Caviar Energy od Dermacol

Dermacol dekoratívna kozmetika

Zdroj: Dermacol

Nezostávajte len pri vôni a  ružový akcent dodajte aj svojmu líčeniu. Extra pozornosť venujte výberu rúžu, a to bez ohľadu na to, či vás čaká dlhý pracovný deň alebo vášnivý večer.  Z ponuky Dermacol odporúčame dlhotrvácny rúž 16H Lip Colour, ktorý odolá jedlu, pitiu aj záplave bozkov. Nechty si nalakujte lakom Dermacol 5 Day Stay, ktorého odolná textúra  vám zaručí dokonalý vzhľad  až päť dní. Pokožku ošetrite krémom na ruky Flower Care v praktickom balení, ktoré môžete mať neustále pri sebe.

Neprehliadni: Cover Xtreme korektor: Kamuflujte ako profesionál


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Zuzana Jasna 10.02.22 15:59

ZJ
karma
-1.00

Ja mám na ružiach ustlané stále:), takže Valentín je "každý deň" :)

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 08.06.22 21:00

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní