VIDEO: 10 najčastejších chýb pri používaní GUA SHA kameňa

VIDEO: 10 najčastejších chýb pri používaní GUA SHA kameňa

Gua sha, starodávna liečebná, relaxačná a alternatívna technika pôvodom z Číny, v posledných rokoch zažíva obrovský nárast popularity. Jej popularita stúpa rozhodne aj vďaka vplyvu sociálnych médií a narastajúcemu záujmu o wellness a prirodzené spôsoby liečby a starostlivosti o telo. Čoraz častejšie sa gua sha masáže dostávajú do skin care rutiny bežných žien, ktoré objavili jedinečné účinky tejto techniky. 

Pri použití gua sha metódy, ktorá spočíva v mäkkých pohyboch po koži pomocou špecificky tvarovaného kameňa, dochádza k zlepšeniu prekrvenia kože, podpore lymfodrenáže, uvoľneniu svalového napätia a dokonca aj k zmierňovaniu zápalov.

Fanúšičky gua sha kameňov oceňujú aj estetické výhody takejto masáže, ako je sviežejšia pleť, zmenšenie opuchov, výraznejšie kontúry tváre. Gua sha kamene tak predstavujú účinný nástroj aj v boji proti vráskam a známkam starnutia pleti.

Avšak, je dôležité poznamenať, že efektívne využitie gua sha vyžaduje aj správnu techniku. Existujú určité nevhodné postupy, ktorým je potrebné sa vyhnúť, aby sa predišlo nežiaducim vedľajším účinkom a aby boli zabezpečené maximálne výsledky. V nasledujúcom videu si prejdeme najčastejšie chyby pri používaní gua sha a poskytneme tipy, ako sa im vyhnúť!

Zisti vo videu, či pri Gua Sha masáži nerobíš niektoré zásadné chyby:

- Anketa

ROBÍŠ PRI GUA SHA MASÁŽI AJ TY NEJAKÉ CHYBY?

Odpovedalo 0 ľudí  

Nie, myslím, že to robím správne.
0%
Áno, nejakej chybičky sa asi sem-tam dopustím.
0%
Nuž, zistila som, že viacero vecí nerobím úplne správne.
0%
Nerobím si gua sha masáže.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní