Skrášľujúce zväčšenie pier nemusí vždy dopadnúť podľa predstáv! TOTO je riziko!

Skrášľujúce zväčšenie pier nemusí vždy dopadnúť podľa predstáv! TOTO je riziko!

V dnešnej modernej dobe, kedy môžeme vyzerať ako ktokoľvek iný, nie je vôbec výnimočné, že sme ochotné podstúpiť rôzne skrášľujúce metódy. Najčastejšie ženy túžia po tom, čo im príroda nenadelila, a teda po objemnejšom dekolte. Zväčšenie pŕs (augmentácia poprsia) dokáže vyriešiť naše problémy so sebavedomím a frustráciou, ktorú mnohé zažívame pri pohľade do zrkadla. Síce sa po zákroku nevyhneme ukrutnej bolesti, ale mnohým to za to rozhodne stojí. Nie je vôbec ničím výnimočným ani to, že si ženy nechávajú vsadiť implantáty aj do zadnej časti tela, aby mali väčší zadok podobný Kim Kardashian. Liposukcia nám tiež nie je cudzia, umelé mihalnice sú riešením pre zvodný pohľad hodný nejednej porcelánovej bábiky, permanentný make-up nás dokáže skrášliť na dlhé roky a botox zase dokáže minimalizovať vrásky na tvári.

Výnimkou nie je ani zväčšenie pier, pri ktorom ide o jednoduchý ambulantný zákrok, pri ktorom odborníčky aplikujú kyselinu hyalurónovú do našich pier pre ich zväčšenie a rovnako aj zlepšenie ich hydratácie. Na pohľad jednoduchý, ale za to aj nebezpečný zákrok...

Keď zväčšenie pier nedopadne úplne najlepšie

Na pohľad sa zdá, že ide skutočne o neškodný zákrok, pri ktorom sa nemôže nič pokaziť. Opak je však pravdou. Ruby sa rozhodla zväčšenie pier podstúpiť, avšak vtedy ani netušila, ako sa to celé vyvrbí a že nakoniec skončí v nemocnici. O svoje skúsenosti so zväčšením pier sa podelila na sociálnej sieti TikTok (video vyššie), prostredníctvom ktorej aj varovala ostatných, aby si rozmysleli či skutočne chcú tento zákrok podstúpiť a zistili si čo najviac o možných vedľajších účinkoch.

Po zákroku môžete očakávať plnšie a väčšie pery, avšak nie na úkor alergickej reakcie, akú dostala aj Ruby. Síce dosiahla čo chcela, no ohrozila sa na živote. Mnohí ľudia majú totižto alergiu na kyselinu hyalurónovú, ktorá by im nemal byť podávaná žiadnou formou. Ruby tak po zákroku skončila v nemocnici nielen s opuchnutými perami, ale aj s opuchnutou tvárou.

Ak sa pre podobný zákrok rozhodnete, vložte sa do rúk odborníkov. Zistite si čo najviac informácii o klinike, na ktorej chcete zákrok podstúpiť a rovnako aj o lekárovi, ktorý má zákrok vykonať! Rovnako sa nenechajte zlákať nízkou cenou zákroku!

Odporúčame: Rozmarínový olej na vlasy: Ako ho používať, aby boli pevnejšie a rástli rýchlejšie?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Anna Vargová 22.01.22 18:50

AV
karma
100.00

Staré slovenské porekadlo hovori: " Dva krát meraj a raz rež."

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 20.04.22 21:09

karma
-1.00

Kam sa podela prirodzená krása

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní