Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Vodnára?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Vodnára?

O preferenciách a kompatibilných znameniach k Vodnárovi ste sa už mohli dočítať v predošlom článku. Teraz budeme pokračovať v analýze spojení, pričom určite aj vás bude zaujímať, kto s Vodnárom nebude tvoriť úplne ideálny pár, resp. s kým by sa mohli v partnerstve vyskytnúť väčšie vzťahové problémy, a to aj kvôli odlišnému nastaveniu a prioritám. Poďte si teda prečítať, kto nie je úplne vhodným adeptom do páru k tomuto očarujúcemu, inšpiratívnemu, no aj rebelskému vzdušnému znameniu.

VODNÁR – RYBY

Začneme spojením, pri ktorom nie je všetko ohľadom ich milostného vzťahu jasné a zrejmé, no skôr sa dá predpokladať, že títo dvaja neskončia pred oltárom. Sú to totiž znamenia, ktoré sa nechávajú viac uniesť fantáziou a realita im často uniká. Keď sa teda zamyslíme nad tým, že pre manželstvo a rodinu ako takú treba mať minimálne jedného človeka, ktorý „stojí na zemi“ a rieši hoci prízemné, ale praktické veci, tak v tomto prípade to fungovať nebude. Vodnár je taktiež pre Ryby niekedy až príliš výstredný a prudký, takže majú sklon rýchlo mu odplávať. No treba uznať, že ako priatelia si dokážu vzájomne odovzdať to najlepšie zo seba, preto by bolo ideálne, ak by zostali na tejto priateľskej báze a radšej sa nepúšťali do hlbšieho vzťahu, ktorý by bol pre nich s veľkou pravdepodobnosťou dosť veľkým sklamaním.

Neprehliadni: Prečo bývajú ľudia nešťastní? Odhaľ smútok a sklamanie podľa znamenia

nekompatibilita podľa znamení - Vodnár

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – BÝK

Keď o seba „zavadia“ tieto už na prvý pohľad odlišné typy ľudí, určite nevylučujeme, že môže „preskočiť iskra“, a to najmä v duchu, že odlišné sa k sebe priťahuje, no tu je tej rozdielnosti už celkom dosť. Až toľko, že sa ťažko hľadajú nejaké spoločné východiská, ktoré by v partnerstve pôsobili ako akýsi tmel. Je tu dokonca prítomná tendencia, že čím dlhšie sú títo dvaja spolu, tým sa viac a viac do popredia dostávajú ich nie práve najlepšie povahové vlastnosti. U Býka je to najmä majetníctvo a žiarlivosť a u Vodnára prepad k negativizmu a melanchólii, ale aj istá zaťatosť. Ich hodnotové orientácie sú až príliš odlišné. Zatiaľ, čo sa Býk snaží zabezpečiť po materiálnej stránke a k svojmu životu potrebuje mať naplnené isté štandardy, aby sa vôbec cítil dobre a mohol plnohodnotne „fungovať“, tak pre Vodnára je to príliš prízemné zmýšľanie. Taktiež aj ostatné záujmy sú diametrálne odlišné. Vodnár dáva prednosť fantázii, má vysoké ideály a možno aj trošku uletené ciele, čo Býkovi, ktorý musí mať pevnú pôdu pod nohami, naozaj prekáža. Dokonca sa mu môže časom Vodnár javiť ako detinský. Šancu na úspech tohto vzťahu určite netreba úplne pochovať, ale s väčšou pravdepodobnosťou časom obaja uznajú, že sú až príliš rozdielni a nedokážu si vzájomne poskytnúť to, čo považujú za podstatné.

znamenie Vodnár

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR – LEV

V tejto kombinácii sa stretáva oheň so vzduchom, čo niekedy môže zapríčiniť taký menší požiar. Zo začiatku sa to však vôbec nemusí javiť a vzťah môže pripomínať prechádzku ružovou záhradou. Vzájomne sa dokážu ľudia v týchto znameniach podmaniť. Vodnárovi imponuje správanie Leva, jeho šarm a duchaplnosť a Levovi zas Vodnárova rozhľadenosť, intelekt spolu s darom reči. Levia mierumilovnosť, uvoľnenosť a veselosť však časom ustupuje, a to v momentoch, keď sa ho Vodnár snaží príliš ovplyvňovať a meniť ho. Vodnár často zo začiatku vzťahu podľahne mylnej predstave, že ich názory na svet a životný štýl sú v podstate podobné, no opak býva pravdou. A keď nastúpi snaha ovládať svojho ohnivého partnera, ten dokáže „ukázať svoje pazúry“. Je však pravdepodobnejšie, že prvý sa pokúsi do spoločného života „nastoliť svoj štýl“ Lev, no ani on u Vodnára nepochodí. Obidve znamenia sú totiž ťažko ovplyvniteľné a ešte ťažšie prispôsobivé. Leva dokáže taktiež značne znechutiť rýchle životné tempo a nepokoj, ktorý ovláda Vodnára. Lev je vo svojej podstate tradicionalista a Vodnár novátor. Vzdušný partner narúša zabehnutý systém partnera v znamení Leva a taktiež ho oberá o pokoj, stabilitu a chvíľky oddychu. Túto nekompatibilitu vnímajú obaja ako skľučujúcu, preto sa väčšinou rozchádzajú, pričom ako prvý zvykne zo vzťahu odplávať Vodnár.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní