Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Ryby?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Ryby?

Seriózne a láskyplné partnerstvo či manželstvo nie je samozrejmosťou, ale vyžaduje si neustále vkladanie energie i času do budovania a posilňovania tohto zväzku. Dôležité je aj to, či je hodnotové nastavenie partnerov podobné alebo úplne rozdielne a vytvára tak buď harmóniu, alebo trecie plochy vo vzťahu. Ide o veľké množstvo faktorov, ktoré dokážu zväzok dvoch ľudí upevniť alebo úplne rozložiť. My sme sa v celej sérii partnerských horoskopov venovali kompatibilite zaľúbencov podľa toho, v akom znamení sa narodili. A v posledných dvoch článkoch túto sériu zavŕšime znamením Rýb. Dnes si posvietime na „polovičky“, ktoré sú podľa konštelácie hviezd najideálnejšie v spojení s týmto jemným a romanticky založeným znamením.  

RYBY – ŠKORPIÓN

Tajomného Škorpióna a fantáziou unášané Ryby spája citlivosť na rovnaké podnety a totožné vibrácie emócie povzbudzujúceho vodného živlu, ktorý je im spoločný. Dokážu sa vzájomne dokonale pochopiť, a to i keď svojím správaním či komunikáciou vysielajú len náznaky, ktoré by iným ľahko unikli a nevenovali by im náležitú pozornosť. Ich vzájomný vplyv na seba možno označiť priam za blahodarný, nakoľko aj ich obvyklé negatívne vlastnosti ustupujú v tomto vzťahu do úzadia a priestor dostáva to najlepšie, čo v oboch partneroch je. Sú pre seba dokonalými „polovičkami“ a spoločne sa im darí vo všetkých oblastiach, a to od prakticko-zabezpečovacej domácej sféry cez záujmy až po erotickú oblasť. Nie je teda pochýb o tom, že aj ich prípadné manželstvo bude stabilné a šťastné.

Zaujme ťa: Mesačný horoskop na október 2019: Čo ťa čaká a neminie?

kompatibilita podľa znamení - Ryby

Zdroj: Shutterstock®

RYBY – BÝK

Zo začiatku sa s veľkou pravdepodobnosťou viac „zapotí“ Býk, aby Ryby „ulovil“, na čo mu istotne ako vhodná návnada poslúži jeho seriózne vyžarovanie. Ryby aj neskôr mimoriadne oceňujú stabilitu a zázemie, ktorú im Býk vo vzťahu poskytuje. Ich súhra v erotickej oblasti je dokonalá a rovnako tak si vyhovujú aj v zásadných životných sférach a otázkach, no predovšetkým aj pri predstave rodiny a jej fungovania. Ryby dokonca majú šancu v duchovnej sfére posunúť Býka trošku vyššie a odpútať ho od prílišného lipnutia na matérii. Na druhej strane Býk zas svojho partnera v Rybách uzemňuje a takpovediac udržuje nohami na zemi. Sú jednoducho krásnym a pekne sa doplňujúcim párom, ktorý neurobí zle, ak svoj zväzok aj oficiálne spečatí. V zásade nemožno očakávať žiadne výrazné pnutia a nezhody, práve naopak. V tomto stabilnom a pevnom vzťahu sa budú cítiť obaja veľmi spokojne.

znamenie Ryby

Zdroj: Shutterstock®

RYBY – KOZOROŽEC

Spojenie Rýb a Kozorožca patrí medzi také tie klasickejšie v tradičnom zmysle slova, a to najmä v prípade, ak je Rybami žena a Kozorožcom muž. O čo ide? Kozorožcovi totiž maximálne vyhovuje pozícia živiteľa rodiny, ktorý má vo vzťahu rozhodujúce slovo. Ryby sú pomerne flexibilné a dokážu v prípade potreby aj ustúpiť. Navyše zabezpečujú Kozorožcovi pohodlný a čistý domov. Jednoducho povedané, vľúdne zázemie, na ktorom si dá Kozorožec dosť záležať a čerpá z neho potrebnú energiu. Toto rozdelenie úloh obom vyhovuje, preto v danej hviezdnej konštelácii dokážu nájsť pokoj duše a naplnenie všetkých hodnôt, ktoré považujú za kľúčové. Kozorožec s Rybami po boku zvláda kariérny postup a v práci ho toto spolužitie v zásadnejšom zmysle nejak negatívne neovplyvňuje. Ryby sú spokojné, že sa môžu oprieť o stabilného partnera a k spoločným šťastným chvíľkam a celkovej spokojnosti im potom chýbajú už len deti.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Vodnára?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní