Spoľahlivé znamenia zverokruhu: Tieto ťa nikdy nesklamú a nezradia!

Spoľahlivé znamenia zverokruhu: Tieto ťa nikdy nesklamú a nezradia!

Každý by mal vsadiť na svoju intuíciu a spoliehať sa len na seba. To je rada do života, ktorú vám možno dali aj vaši rodičia. Človek totižto nikdy nevie, či nenatrafí na niekoho, kto mu podkopne nohy. Je skvelé nájsť si spriaznenú dušu a tráviť s ňou všetok svoj voľný čas, ale na druhej strane treba sa mať na pozore, aby vám daná osoba nezapichla nôž do chrbta.

Pokiaľ sa jedná o spoľahlivosť, tak na niektoré znamenia zverokruhu sa môžete určite obrátiť, a to bez akýchkoľvek obáv. Samozrejme všetko závisí len a len od vašej povahy. Ak ste dôverčiví, tak sa majte na pozore a majte v hlave tú svoju povestnú diódu, ktorá vás upozorní na nebezpečie. No určite nezávisí len na vašej povahe, ale aj na povahe ostatných ľudí. Na ktoré znamenia zverokruhu sa môžete spoľahnúť a vložiť im aj svoj život do rúk?

Pozri aj: 3 naivné znamenia zverokruhu, ktoré uveria všetkému a vždy na to doplatia!

najspoľahlivejší kolega

Zdroj: Shutterstock®

Blíženci

Čo vám napadne ako prvé, keď sa povie priateľstvo až za hrob? Osoba, s ktorou môžete tráviť každú svoju voľnú chvíľu a na ktorú sa môžete obrátiť vo dne v noci? Ak je to tak, tak vedzte, že ak máte vo svojom okolí osobu narodenú v znamení Blíženci, tak ste vyhrali v lotérií. Toto znamenie je verné priateľstvu až za hrob. Ak si niekoho obľúbi, je to priateľstvo na celý život a môžete byť aj stovky kilometrov od seba. Každého svojho priateľa berú ako člena svojej rodiny, ktorú nikdy nesklamú!

Lev

Možno si hovoríte, že znamenie Lev nepatrí k tým najspoľahlivejším. No pravdou je, že toto znamenie je síce autoritatívne, no zároveň aj majetnícke a ochranárske. Ak si k niekomu vytvorí puto, tak ho zároveň ochraňuje. Proste potrebuje vedieť, že daný človek je v poriadku. Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto je narodený v tomto znamení, tak sa môžete naň spoľahnúť, pretože vás ochráni pred všetkým. Je to proste ochranca, ktorý bude takým vašim anjelom strážnym a bude stáť pri vás.

na koho sa spoľahnúť

Zdroj: Shutterstock®

Váhy

Síce nerozhodné znamenie, no pokiaľ ide o priateľov, tak vedia, čo je pre nich najlepšie. Aj keď sa s nerozhodnosťou stretávajú každý deň, svojim priateľom dokážu vždy skvelo poradiť a podržať aj v tej najťažšej situácii. S týmto znamením môžete zdieľať všetky svoje radosti i starosti, svoje výhry i prehry – vždy vás vypočuje, poradí vám a podrží vás. Priateľstvo je pre nich posvätné, preto by pre vás spravili prvé i posledné len preto, aby ste sa mali dobré.

Zaujme ťa: Kto má nábeh na depresiu? Odpoveďou môže byť i znamenie zverokruhu


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní