Aké sú teda najnovšie trendy v dámskych svetroch?

Aké sú teda najnovšie trendy v dámskych svetroch?

Svetrové počasie je tu a mnoho milovníčok módy ho obľubuje práve preto, že vedia oceniť komfort a pôvab najnovších trendov v dámskych svetroch.

Od elegantných nadrozmerných pletenín až po hravé textúry - ponuka na túto sezónu sľubuje nielen teplo, ale aj nádych sartoriálnej sofistikovanosti. Poďme sa spolu pozrieť na kúsky, ktoré hravo spájajú pohodlie a štýl.

Odporúčame: Domáca oškvarková pomazánka v rôznych verziách

Oversized trend

Existuje niečo príjemnejšie ako “zabaliť sa” do hrejivého objatia oversized svetra počas sychravého jesenného, či zimného dňa? Túto sezónu sa do popredia dostáva trend nadrozmerných úpletov, ktoré ponúkajú kombináciu pohodlia a štýlu.

Tieto priestranné svetre jednoducho doplnia rôzne outfity, od úzkych džínsov až po módne legíny. Nadrozmerný strih je nie len pohodlný, je tiež odvážnym módnym kúskom. Skombinujte ho s členkovými čižmami pre look, ktorý sa hodí na neformálne rande pri káve, ale vytvorí aj ležérne elegantný outfit do kancelárie.

Pozri aj:  Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia

Odvážne vzory a texúry

Ste pripravení vyzdvihnúť svoj sveter hrou s textúrami alebo nápadnými vzormi? Túto sezónu sú dámske jesenné svetre zamerané na rôzne látky a vzory, ktoré dodajú vášmu šatníku dynamiku.

Do popredia sa dostávajú hrubé káblové vzory, rebrované detaily a chlpaté textúry, ktoré z obyčajných svetrov robia štýlové módne kúsky. Môžete tiež zvoliť svetre s geometrickými vzormi, zvieracím motívom alebo jednoducho vyskúšať odvážne farby ako krikľavú ružovú, žltú a jasnú modrú.

Nezvyčajné rukávy

Svetre s výraznými rukávmi, vrátane zvonových a balónových rukávov, dávajú klasickým modelom módny nádych. Zvonové rukávy sa dramaticky rozširujú od lakťa alebo predlaktia, čím dodávajú svetru dramatický nádych a bohémsky šmrnc. Balónové rukávy majú objemnú látku nazhromaždenú na pleci alebo v hornej časti ramena, čo evokuje romantickú a vintage atmosféru.

Svetre z udržateľných materiálov

S rastúcim dôrazom na udržateľnosť rastie aj dopyt po svetroch vyrobených z ekologických materiálov, ako je organická bavlna, recyklované vlákna a udržateľná vlna. Spotrebitelia si začali viac uvedomovať vplyv svojho oblečenia na životné prostredie.

Pozri si: VIDEO: Ako vyhladiť stračie nôžky v okolí očí? Skús rýchlu masáž očného okolia

Zemité a neutrálne farby

Prirodzené a zemité farby ako šedá, béžová a kaki boli stále v móde. Tieto tóny pôsobia nadčasovo a sofistikovane a dajú sa naozaj ľahko kombinovať s rôznymi outfitmi. Vyskúšajte ich s džínsami a teniskami alebo s elegantnou úzkou sukňou a koženými čižmami.

Ako vylepšiť váš sveter?

Existuje zázračný doplnok, ktorý dokáže okamžite vyzdvihnúť váš ležérny sveter. Áno: je ním vhodná kabelka. K svetrom je úplne najideálnejšia crossbody kabelka, ktorá sa stala neopozeranou stálicou módy. Inšpirujte sa napríklad tu: https://modivo.sk/c/zeny/tasky-a-kabelky/kabelky/crossbody-kabelky. Táto spoločníčka bez ručiek dodá vášmu vzhľadu nielen praktickosť, ale je aj štýlovým vyjadrením vášho osobného vkusu.

Vyskúšajte klasický sveter s rolákom v kombinácii s nohavicami na mieru a elegantnou crossbody kabelkou. Takýto look spája pohodlie a sofistikovanosť. Pri výbere kabelky zvoľte výrazné farby alebo zaujímavé textúry, aby ste do svojho outfitu vniesli hravý prvok. Crossbody kabelky nie sú len o estetike, ale aj o praktickosti. Či už beháte po úradoch, alebo máte jednoducho rušný pracovný deň, mať voľné ruky je nesmierne uvoľňujúce a praktické.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní