Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max

Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max

Vedeli ste o tom, že dlhé sedenie za počítačom, obrazovkou televízora či ťukanie do smartfónu môže mať negatívny vplyv na našu pleť? Ako je to možné? Menované elektronické zariadenia, ale aj mnohé ďalšie, totižto vyžarujú takzvané modré svetlo. Jeho nadmerné pôsobenie môže mať negatívny vplyv na oči, taktiež môže narúšať biorytmus a spánok. To je jeden z dôvodov, prečo v posteli pred spánkom obmedziť používanie telefónov. Modré svetlo však pomerne hlboko preniká aj do kože, kde negatívne pôsobí na kolagénové a elastínové vlákna. Vyvoláva oxidačný stres a následne spôsobuje starnutie kožných buniek. Môže prispievať k rýchlejšej tvorbe vrások a pigmentových škvŕn. Pri ochrane pleti pred účinkami modrého svetla nám pritom môžu výrazne pomáhať vhodné kozmetické produkty. A práve takýchto kozmetických pomocníkov budete môcť vyhrať. Spolu s Dr.Max vám prinášame súťaž o tri balíčky vybraných prípravkov URIAGE AGE PROTECT. O aké prípravky ide?

  • URIAGE AGE PROTECT Denný krém – je vhodný pre normálnu až suchú pleť. Pôsobí proti znakom starnutia vplyvom vonkajšieho prostredia. Pokožku chráni pred modrým svetlom, UV žiarením, stresom či znečistením. Obsahuje retinol, kyselinu hyalurónovú, vitamíny a rastlinné výťažky. Pleť hydratuje, zanecháva ju pružnú a pevnú a viditeľne eliminuje vrásky.
  • URIAGE AGE PROTECT Nočný krém – je vhodný pre všetky typy pleti. Detoxikuje, bojuje proti známkam starnutia a okysličuje pokožku. Pleť zanecháva po noci sviežu, žiarivú a vyhladenú. Podporuje jej regeneráciu a obnovu. Obsahuje extrakt zo žeruchy záhradnej, ktorý aktívne chráni pokožku pred znečisťujúcimi látkami.
  • URIAGE AGE PROTECT Očný krém – bojuje proti známkam starnutia v očnej oblasti. Viditeľne eliminuje vrásky a jemné línie. Taktiež bojuje proti strate pevnosti pokožky. Perleťové látky krému znižujú vzhľad tmavých kruhov pod očami a pleť v okolí očí rozjasňujú. Krém obsahuje aj bambucké maslo a vitamíny.

 

Súťaž o tri balíčky prípravkov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max

Správnu odpoveď nájdete TU: www.drmax.sk/beautyclub

Súťažíme od 13. 11. do 27. 11. 2020

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Judita Jusková, Kurima
  • 2. Zdenka Sabanošová, Hanušovce nad Topľou
  • 3. Martina Šubová, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 733 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- URIAGE AGE PROTECT
1 z 4
Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x balíček pleťových produktov URIAGE AGE PROTECT od Dr.Max - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní