TEST: Sothys Osviežujúca nočná maska a Trblietavé telové mlieko citrón – rebarbora

TEST: Sothys Osviežujúca nočná maska a Trblietavé telové mlieko citrón – rebarbora

S letom si mnohí spájame morský vánok, slanú vodu a slnko. No nielen to! K letu patrí rôzne sezónne ovocie, na ktorom si môžeme pochutnať a prejesť sa ho do sýtosti. Čerešne, jahody, čučoriedky a ďalšie druhy ovocia – v obchodoch sú ich plné pulty. No okrem nich je to aj rebarbora, ktorá sa hlási o slovo.

A práve rebarbora tvorí základ novej ošetrujúcej sezónnej kúry od salónnej značky Sothys. Rebarbora a citrón – osviežujúca dvojka, ktorá má čo ponúknuť aj našej pleti. Extrakt z rebarbory pleť rozjasňuje a extrakt z citróna pleť hydratuje, tiež pôsobí aj ako antioxidant.

Okrem týchto extraktov je táto ošetrujúca kúra a prípravky na domáce použitie obohatené aj o ružový íl (pleť čistí a detoxikuje), karitové maslo (regeneruje a vyživuje), komplex antitoxínov (pleť okysličujú) a kokteil vitamínov (C, PP, B5), ktoré regenerujú, revitalizujú a chránia pleť pred poškodením slnkom.

Domáca starostlivosť kombinuje 3 prípravky – Hydratačný závoj, Osviežujúcu nočnú masku a Trblietavé telové mlieko. Ja som otestovala dva z troch spomínaných prípravkov.

Trblietavé telové mlieko

Zloženie obohatené o bambucké maslo na rozmaznávanie pokožky počas leta. Topiaca sa textúra obohatená o bambucké maslo so sviežou a ovocnou citrónovo-rebarborovou vôňou zanecháva na pokožke trblietavý a osviežujúci závoj, vďaka čomu je ideálny na letnú sezónu. Aplikujte v dostatočnom množstve na celé telo.

Zaujme ťa aj: Detoxikačný nočný koncentrát od Bernard Cassière: Optimalizuj svoju večernú rutinu krásy

Osviežujúca nočná maska

Maska na spanie obohatená o niacínamid a vitamín B5 pre oživenú pleť. Pleť je svieža, žiarivá, vyhladená a viditeľne oddýchnutá ako po dobrom spánku. Táto maska na spanie by mala nahradiť váš krém ideálne raz alebo dvakrát týždenne.

Aplikujte masku na spanie večer po odlíčení pleti na tvár a krk, vyhnite sa očným kontúram. Nechajte pôsobiť 10 minút a potom prebytočnú hmotu vmasírujte.

Odporúčame: TEST: Kryo očné profesionálne ošetrenie od Sothys

Trblietavé telové mlieko citrón – rebarbora

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako fungujú prípravky z okysličujúcej sezónnej kúry?

Telové mlieko by malo byť povinnou výbavou každej ženy. Aj keď áno, nie všetky telové mlieka používame. Považujeme ich za zbytočnosť, aj keď zbytočné nie sú ani z ďaleka. Predlžujú náš pobyt v kúpeľni, pretože kým sa do pokožky vstrebú, trvá to neskutočne dlho. Ba dokonca mnohé ženy nemajú rady pocit mastnoty na pokožke.

Avšak, toto trblietavé telové mlieko zmení váš názor na akékoľvek telové prípravky. Aj pokožka nášho tela si totižto zaslúži starostlivosť. Dovolím si tvrdiť, že telové mlieko z tejto okysličujúcej kúry citrón – rebarbora, je na leto tým najlepším prípravkom. Príjemne osviežujúca vôňa je prvé, čo vás nadchne po otvorení telového mlieka a jeho prvotnom nanesení na pokožku. Príjemná osviežujúca vôňa krásne naladí a osvieži.

Veľkým plusom je, že sa telo mlieko rýchlo vstrebáva. Ak na pokožku nanesiete tenšiu vrstvu, vstrebe sa do niekoľkých sekúnd. Bonusom sú jemné trblietky, ktoré na pokožke hádžu krásne odlesky – hlavne pri pobyte vonku. Slnečné žiarenie nechá trblietky na pokožke krásne vyniknúť. Nemusíte sa však obávať – trblietky sú jemné a malinké. Avšak pozor, keď telové mlieko nanesiete vo veľkom množstve, resp. hrubšej vrstve, ktorú necháte vstrebať, na pokožke vám zostane zlatý trblietavý film!

Samozrejme, toto je len malý bonus. Dôležité v tomto prípade je, že telové mlieko zanecháva pokožku hydratovanú a saténovú na dotyk. Nie je hutné, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.

Neprehliadni: Aj ty ju potrebuješ! 7 dôvodov, prečo je tvárová hmla tým najlepším spoločníkom aj počas leta

Osviežujúca nočná maska rebarbora

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Nočná pleťová maska skvelo nahradí nočný krém. Rovnako má príjemnú osviežujúcu vôňu, ktorá nie je príliš vtieravá, no je upokojujúca, čo sa pred spánkom rozhodne hodí. Na pleti jemne poštipkáva, ale nie je to vôbec nepríjemné.

Masku odporúčam naniesť v menšom množstve – teda v tenšej vrstve. Ak by vám v balení ešte maska ostala, radšej si ju odložte do chladničky a naneste nasledujúci deň. Masku po 10 minútach vmasírujte do pleti a užívajte si dokonalo hladkú pleť, ktorá je „nabobtnaná“, hydratovaná a zamatová na dotyk. Ten pocit na pleti z nočnej masky by som dopriala každej žene – je NESKUTOČNÝ! Maska je skvelo namiešaná pre oživenie, osvieženie a hydratáciu pleti. Pokojne by značka Sothys mohla prísť s väčším balením masky ako len s takými „jednorazovými baleniami“. Po noci je pleť žiarivá a na pohľad plná energie.

Milujem tieto sezónne kúry od salónnej kozmetickej značky Sothys, ktorá každú sezónu príde so zaujímavou kombináciou zložiek a vôní, ktoré opantajú všetky zmysly. Okrem tejto domácej kúry môžete podstúpiť aj salónne ošetrenie, kde vašu pokožku budú rozmaznávať nielen tieto voňavé prípravky, ale aj ruky šikovných kozmetičiek.

Prípravky na domáce ošetrenie pleti a tela si môžete zakúpiť na sothys.sk

telové mlieko a nočná maska

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk / vľavo - telové mlieko, vpravo - nočná maska

telové mlieko

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

nočná maska

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Miriama Rusinová 26.07.23 11:12

MR
karma
-1.00

podľa popisu vyzerajú produkty ako veľmi kvalitné, mám pocit, že málo prezentovaná značka na Slovensku.

  • 0
Odpovedať

Anežka Turčiková 21.12.23 00:24

karma
-1.00

Stoji za vyskusanie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní