10 tipov na účesy do školy či práce: Vyskúšaj ich všetky!

10 tipov na účesy do školy či práce: Vyskúšaj ich všetky!

Aj keď začíname pociťovať smútok, pretože leto končí, je tu iskrička nádeje, že k nám príde babie leto a užijeme si ešte zopár teplých dní. No na druhej strane s príchodom septembra nastáva aj návrat detí a študentov do školy. Rána tak začnú byť hektické a najmä uponáhľané, pretože prebudiť deti do školy a opäť im nastaviť nejaký režim, bude nadľudskou úlohou.

Tešia sa vaše deti do školy? Popravde, mali by, pretože opäť po niekoľkých mesiacoch uvidia svojich kamarátov a začnú navštevovať obľúbené krúžky. Ani stredoškoláci či vysokoškoláci by nemali zaháľať, ale mali by sa pustiť do štúdia naplno. Začiatok školského roka je ideálnou príležitosťou na obnovu šatníka, ale aj na „refresh“ svojho účesu. Môžete zvoliť radikálnu zmenu a nechať sa ostrihať alebo si len osvojiť účesy, vďaka ktorým budete stále vyzerať upravene a šik.

Síce píšeme o účesoch do školy, no tieto si pokojne môžete spraviť aj vy – do práce. Ak máte dlhé alebo polodlhé vlasy a neviete, ako si ich každý deň upravovať, tak vo videu nižšie nájdete hneď 10 tipov na jednoduché účesy.

Odporúčame: Botox na vlasy: Ako vôbec funguje? Možno očakávať objemné vlasy?

Účesy do školy i do práce pre všetky ženy i dievčatá

Úprava vlasov dáva každému zabrať. A najmä ráno, keď sa do školy alebo do práce ponáhľame. No buďme k sebe úprimné, to vrabčie hniezdo na hlave je potrebné nejako upraviť. Poprípade zamaskovať fakt, že sme si nestihli vlasy umyť a sú akési mastné. Práve tento fakt nás núti skúšať rôzne účesy, v ktorých by sme sa cítili príjemne a získavali komplimenty každý jeden deň.

Vyskúšajte teda účesy na každý deň v týždni a uvidíte, že časom si ich budete robiť aj so zatvorenými očami. Zvolíte teda nejaký ten drdol, konský chvost alebo siahnete po vlasových doplnkoch, ktoré účes ozvláštnia – napríklad taký štipec do vlasov? Váš účes bude pôsobiť hravo a dokonalo aj v prípade, že doň zakomponujete vrkoč.

Pozri aj: Zapletaný vrkočový drdol: Jednoduchý účes z dlhých i polodlhých vlasov


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní