12-minútový vianočný tanečný workout – daj si do tela a nalaď sa na Vianoce!

12-minútový vianočný tanečný workout – daj si do tela a nalaď sa na Vianoce!

Vianoce tu už máme za pár dní. Čo vás vždy najviac naladí na tieto najkrajšie sviatky roka? Je to vianočné vypekanie všetkých voňavých a chutných dobrôt, ako sú medovníčky, linecké koláčiky či kokosové pusinky? Alebo vám vianočné piesne začnú vyhrávať v hlave práve vtedy, keď zdobíte vianočný stromček?

Niektorých tiež môžu na Vianoce naladiť vianočné nákupy a balenie darčekov, alebo aj návšteva vianočných trhov, na ktorých si môžeme pochutnať na vianočnom punči, varenom vínku, ale aj tradičných trhových jedlách. 

Ak sa chcete v týchto dňoch naladiť na prichádzajúce vianočné sviatky, odporučiť môžeme napríklad aj cvičenie. Ako v nás môže domáci tréning vyvolať vianočnú náladu? Nuž, ak si zatancujete na vianočné hity, tak sa na Vianoce rozhodne naladíte!

Zacvičte si v pohodlí domova vo vianočnom duchu

Tanečný workout je skvelý spôsob, ako skĺbiť prospešné kardio cvičenie so zábavným tancom. No a ak k tomu pridáme aktuálne vianočné hity, tak nám vznikne dokonalá cesta k vianočnej náladičke, ale aj krajšiemu telu. 

Práve našej postave dávajú niekedy vianočné sviatky poriadne zabrať. Majonézový šalát, smažená ryba a všetky tie sladké dobroty, ktoré sme spomínali už v úvode. Ak si počas sviatkov nechcete tradičné pochúťky odtŕhať od úst, odporúčame pridať viac pohybu, ktorý pomôže spáliť vyššie množstvo prijatých kalórií. 

Prinášame inšpiráciu na vianočný tanečný workout od známej fitnessky Pamely Reif, ktorá pripravila 12-minútové tanečné cvičenie na nové vianočné hity, napríklad od interpretov, ako je Jason Derulo, Ava Max či dokonca Cher.

Poďte si zacvičiť a zatancovať spolu s ňou a nalaďte sa na Vianoce. Tento workout si pokojne môžeme dopriať aj medzi sviatkami, aby ste sa udržiavali vo forme!

- Anketa

VYSKÚŠAŠ VIANOČNÝ TANEČNÝ WORKOUT PODĽA PAMELY REIF?

Odpovedalo 0 ľudí  

Jasné, idem do toho!
0%
Ak bude čas, tak áno.
0%
Skôr nie.
0%

Zdroj úvodnej foto: youtube.com/@PamelaRf1


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Anežka Turčiková 20.12.23 13:18

karma
-1.00

Uz len si najst cas :) hop cip hopaaa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní