Celebrity narodené v znamení Panna

Celebrity narodené v znamení Panna

Osobám narodeným medzi 23. augustom a 22. septembrom pripadá znamenie Panna. Ide o šieste znamenie zvieratníka, ktoré patrí spolu s Býkom a Kozorožcom medzi zemské znamenia. Panna predstavuje jedno z premenlivých znamení. Typické sú pre ňu vlastnosti, ako dbanie na čistotu, extrémna netrpezlivosť aj dobré organizačné schopnosti.

Muži v znamení Panna sú pracovití, radi plánujú, nie sú veľmi romantickí a do vzťahu vnášajú rozum a racionalitu. Ženy v znamení Panna sú krásne, priebojné, navonok trochu chladné. Bývajú však hanblivé aj romantické, taktiež starostlivé a myslia na detaily. 

V znamení Panna sa spomedzi slávnych osobností narodila napríklad i slávna spisovateľka Agatha Christie, ktorá sa preslávila predovšetkým svojimi detektívnymi románmi, v ktorých sa objavovali postavy ako Hercule Poirot či slečna Marplová. Patríte medzi Panny aj vy? Zistite, ktoré celebrity a slávne osobnosti sú v tom s vami tiež!

Odporúčame: ​Celebrity a slávne osobnosti narodené v mesiaci august

Panny vo svete filmu

  • Salma Hayek (2. september 1966) – mexická herečka. Hlavná rola vo filme Frida o známej maliarke jej vyniesla nominácie na Zlatý glóbus aj Oscara. Vidieť sme ju mohli aj vo filmoch Dospeláci, Desperado, Eternals, Sexi Pistols či Wild Wild West.
  • Colin Firth (10. september 1960) – britský herec. Za hlavnú rolu vo filme Kráľova reč bol ocenený Oscarom aj Zlatým glóbusom. Tiež je držiteľom dvoch cien BAFTA, dvoch cien European Film Awards a mnohých ďalších. Vidieť sme ho mohli aj vo filmoch Denník Bridget 
    Jonesovej, Láska nebeská, Kúzelná opatrovateľka či Kingsman: Tajná služba.
  • Keanu Reeves (2. september 1964) – kanadský herec, producent, režisér a hudobník. Preslávil sa najmä rolami vo filmoch Bod zlomu, Nebezpečná rýchlosť a Matrix. Taktiež sú známe jeho filmy o Johnovi Wickovi, ako aj filmy Diablov advokát a Constantine. 

Ďalšie Panny: Sophia Loren, Cameron Diaz, Richard Gere, Macaulay Culkin, Adam Sandler, Rupert Grint, Tommy Lee Jones, Tom Hardy, Michael Keaton, Zendaya, Idris Elba, Hugh Grant, Melissa McCarthy, Blake Lively, Chris Pine, Jada Pinkett Smith.

Svetové hudobné hviezdy v znamení Panna

  • Beyoncé (4. september 1981) – americká speváčka, skladateľka, hudobná producentka a herečka. Začínala v dievčenskej skupine Destiny's Child. K najznámejším hitom patrí napríklad Crazy in Love, Halo, Single Ladies, Run the World. Vidieť sme ju mohli aj vo filme Ružový panter. 
  • Pink (8. september 1979) – americká speváčka a skladateľka, rodným menom Alecia Beth Moore. Na svojom konte má tri ceny Grammy, dve ceny Brit a mnohé ďalšie. Billboard jej v roku 2013 udelil cenu Žena roka. K známym hitom patrí Just Give Me a Reason, So What, 
    Sober či Dear Mr. President.
  • Liam Payne (29. august 1993) – anglický spevák. Preslávil sa predovšetkým ako člen úspešnej chlapčenskej skupiny One Direction, ktorá bola sformovaná v speváckej súťaži X Factor. Dnes pôsobí ako sólový umelec. K známym hitom patrí Strip That Down či For You, ktorú spieva so speváčkou Rita Ora.

Ďalšie Panny: Bebe Rexha, Shania Twain, Hana Zagorová, Nick Jonas, Niall Horan, Gloria Estefan, Jungkook, Jennifer Hudson, Nicole Richie, Jason Derulo, Michael Bublé, Andrea Bocelli, Billy Ray Cyrus, Alan Walker.

Odporúčame: Skutočné mená celebrít. Prečo si vybrali práve toto umelecké meno?

Panny v športe

  • Misty Copeland (10. september 1982) – americká baletná tanečnica. Pôsobí v American Ballet Theatre, jednom z troch baletných súborov popredných klasických baletných súborov v Spojených štátoch. V roku 2015 bola časopisom Time zaradená do zoznamu 100 najvplyvnejších ľudí sveta. 
  • Lance Armstrong (18. september 1971) – bývalý americký profesionálny cyklista. V roku 1995 vyhral na Tour de France svoju druhú etapu do Limoges. Všetky tituly z Tour de France mu boli v roku 2012 odobraté, a to za porušenie viacerých anti-dopingových pravidiel. Dostal doživotný zákaz pretekať.
  • Ronaldo Luis Nazário de Lima známy ako Ronaldo (22. september 1976) – bývalý brazílsky profesionálny futbalista. Počas kariéry získal 2x titul majster sveta, 3 tituly najlepší hráč sveta, 2x titul Zlatej lopty a raz sa stal víťazom Zlatej kopačky.

Ďalšie Panny: The Great Khali, James Harden, Jack Grealish, Jeff Hardy, Freddie Freeman, Michael Johnson, Denise Lewis, Anže Kopitar, Kelsey-Lee Barber.

Ďalšie celebrity a prominenti v znamení Panna

  • Claudia Schiffer (25. august 1970) – nemecká supermodelka a herečka. Začínala koncom 80. rokov a stala sa jednou s najúspešnejších modeliek sveta. Objavila sa vo viacerých televíznych reláciách, ako napríklad Larry King Live, The Tonight Show, The Late Show s Davidem Lettermanem, ako aj v niekoľkých filmoch.
  • Stephen King (21. september 1947) – americký spisovateľ hororov, vedeckej fantastiky a fantasy. Písal aj pod pseudonymom Richard Bachman. Za svoje diela získal mnoho ocenení, ako napríklad Bram Stoker Award, World Fantasy Award, British Fantasy Society Awards. K známym knihám patrí To, Pod kupolou, Žiarenie, Doktor Spánok či Cintorín zvieratiek. 
  • David Copperfield (16. september 1956) – americký iluzionista. Je považovaný za komerčne najúspešnejšieho mága v histórii. Počas svojej vyše 30-ročnej kariéry získal jedenásť Guinnessových rekordov, ako aj hviezdu na Hollywoodskom chodníku slávy.

Ďalšie Panny: Andrej Babiš, Jimmy Fallon, Twiggy, princ Harry, John Mulaney, Padma Lakshmi, Bernie Sanders, Leslie Jones, Tim Burton, Patrick Schwarzenegger.

Slovenskí speváci, herci a ďalší známi Slováci narodení v znamení Panna

  • Magda Vášáryová (26. august 1948) – slovenská herečka, diplomatka a politička. Jej filmová kariéra sa viaže hlavne na 60. až 80. roky 20. storočia. V rokoch 2006 – 2016 bola poslankyňou Národnej rady Slovenskej republiky. Je sestrou herečky Emílie Vášáryovej.
  • Tomáš Maštalír (4. september 1977) – je slovenský divadelný a filmový herec, venuje sa aj dabingu. Je členom činohry SND. V televízii sme ho mohli vidieť v reláciách Pán profesor, Hoď svišťom, Dr. Dokonalý či Chlapi neplačú. V rokoch 2007 a 2008 získal cenu OTO v kategórii Herec roka. 
  • Richard Müller (6. september 1961) – slovenský spevák, hudobník, skladateľ. Pôsobil v skupine Banket, neskôr sa vydal na sólovú kariéru. K známym hitom patrí Po schodoch, Tlaková níž, Nebude to ľahké či Cigaretka na 2 ťahy. 

Ďalšie Panny: Robert Fico, Milan Kňažko, Adriana Sklenářiková, Branislav Deák, Marek Majeský, Juraj Kemka, Soňa Norisová, Marcel Merčiak.

Odporúčame: Chudnutie u celebrít: Kto odmietol zhodiť kilá pre filmovú rolu?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Slováková 24.08.22 07:23

MS
karma
118.00

Aj ja som narodená v znamení Panny. Už o dva týždne oslávim okrúhle narodeniny.

  • 1
Odpovedať

Vlasta Mäsiarová 25.08.22 12:40

karma
100.00

Moja dcéra je tiež narodená v tomto znamení

  • 1
Odpovedať

Iveta Moravčíková 25.08.22 12:55

IM
karma
100.00

Za chvílu oslávuje aj manžel

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní