Streetwear trendy: Najpopulárnejšie modely obuvi v roku 2024

Streetwear trendy: Najpopulárnejšie modely obuvi v roku 2024

Pouličná móda sa neustále mení, vyvíja, prináša nové trendy a znovuobjavuje staré modely obuvi, ktoré sme už kedysi milovali. V roku 2024 sme svedkami oživenia streetwear kultúry, kde obuv hrá v osobnom štýle jednotlivca kľúčovú úlohu. V tomto článku sa pozrieme na najpopulárnejšie modely obuvi, ktoré definujú streetwear scénu tohto roku – o aké kúsky a značky ide?

New Balance 9060 – retro budúcnosti

V roku 2024, New Balance opäť potvrdzuje svoju dominanciu v oblasti streetwear módy s modelom 9060, ktorý je vrcholom ich inovačného prístupu. Značka, ktorá je už desaťročia oslavovaná pre svoje neprekonateľné pohodlie a charakteristický dizajn, prináša model 9060 ako spojenie minulosti so súčasnosťou. Tento model je inšpirovaný retro kultúrou, ale aj futurizmom, pričom v sebe spája túžbu po nostalgií a súčasné požiadavky na moderný štýl.

S odvážnymi, ale premyslenými líniami a inováciou v použití materiálov model 9060 predstavuje dokonalú symbiózu medzi starou školou a novodobými trendmi. Zaujímavosťou je, že použité materiály nie sú len o estetike; sú vybrané tak, aby zabezpečili maximálne pohodlie, ventiláciu a dlhotrvajúcu odolnosť. Tento model tak predstavuje ideálnu voľbu na každodenné nosenie v meste i mimo neho.

Vďaka svojej všestrannosti a štýlovosti sa New Balance 9060 https://prm.com/sk/h/new-balance-9060 stáva neoddeliteľnou súčasťou mestského šatníka dokazujúc, že pravé umenie dizajnu obuvi je v schopnosti preklenúť čas a trendy.

Vyskúšaj:  Zemiakové ruže so slaninkou – originálna príloha, ktorá nadchne tvojich hostí

adidas OZWEEGO – revolúcia v pohodlí a štýle

Adidas OZWEEGO https://prm.com/sk/h/adidas-ozweego v rok 2024 prináša vizuálnu a technologickú revolúciu, ktorá sa opiera o dedičstvo modelov z 90. rokov, zatiaľ čo ich obohacuje o najnovšie inovácie. Adidas sa nebojí experimentovať, čo dokazuje práve model OZWEEGO, ktorý kombinuje nostalgické prvky so špičkovými technológiami dneška.

Nová variácia tenisiek prináša vylepšené pohodlie, ktoré je zabezpečené vďaka pokročilým penovým technológiám a pružným, no stále priedušným, materiálom, ktoré zabezpečujú nevídanú úroveň komfortu a podpory. Výrazné dizajnové línie a futuristické estetické prvky zároveň činia OZWEEGO ikonickým vyjadrením osobnosti a odvahy.

Adidas tu stavia na odkaze svojich predchodcov, no pridáva unikátnu kombináciu štýlu a funkčnosti, čo robí z OZWEEGO symbol inovácie. Výsledkom je model, ktorý apeluje na široké spektrum ľudí, od milovníkov nostalgie až po tých, ktorí hľadajú najnovšie trendy a technológie v obuvi.

Fjällräven Kånken – perfektné doplnky k streetwear obuvi

Značka Fjällräven, so svojím ikonickým batohom Kånken na čele, sa stala synonymom pre jednoduchosť, funkčnosť a záväzok k ochrane prírodného prostredia. Batohy Kånken, charakteristické svojím minimalistickým dizajnom a výraznými farbami, sú nielen praktické a odolné, ale aj štýlové, čo ich robí ideálnymi pre život v meste.

Okrem batohov ponúka Fjällräven širokú škálu doplnkov, ktoré sú navrhnuté tak, aby dokonale dopĺňali akýkoľvek streetwear štýl a obuv. Od malých peňaženiek, cez praktické puzdrá na mobilné telefóny, až po elegantné čiapky a šály, každý doplnok je vyrábaný s ohľadom na udržateľnosť a kvalitu. Fjällräven používa inovatívne a ekologicky udržateľné materiály, ako je ich vlastná G-1000 tkanina, ktorá je odolná voči vode i vetru.

S jasnými farbami a jednoduchými, ale ikonickými dizajnmi, doplnky od Fjällräven Kånken https://prm.com/sk/h/fjallraven-kanken môžu pridať zaujímavý vizuálny prvok k akémukoľvek outfitu, čím zdôrazňujú osobitý štýl nositeľa. V kombinácii s kvalitnou streetwear obuvou, ako sú napríklad modely od New Balance alebo adidas, doplnky od Fjällräven Kånken dokážu vytvoriť harmonický a ucelený vzhľad, ktorý je nielen štýlový, ale aj zodpovedný k našej planéte.

Zdroj úvodnej fotky: prm.com/sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 15.03.24 17:36

MM
karma
100.00

tenisky a rifle tu budú už naveky

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 19.03.24 10:14

KK
karma
105.00

Všimla som si, že v poslednej dobe ženy prestali nosiť klasické lodičky, alebo mokasíny a všade okolo seba vidím iba tenisky. Viem, že tenisky sú pohodlné, ale je mi to ľúto.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní