Nela Pocisková zatúžila po novom účese – dlhé vlasy sú minulosťou. Bol to správny krok?!

Nela Pocisková zatúžila po novom účese – dlhé vlasy sú minulosťou. Bol to správny krok?!

Mnoho žien, keď nájdu ten pravý účes, ktorý im sedí, hodí sa k ich tvári a osobnosti a hlavne sa v ňom cítia dobre, tak pri ňom zvyknú vydržať hoc aj celé roky. Samozrejme, oproti tomu sú tu ženy, ktoré neváhajú meniť účesy aj niekoľkokrát ročne.

Avšak, aj mnohé ženy, ktoré sú verné určitému strihu, niekedy zatúžia po zmene. A po zmene zatúžila aj slovenská herečka a speváčka Nela Pocisková. 

32-ročná Slovenka, ktorá sa venuje spevu aj herectvu, sa preslávila napríklad aj účasťou v semifinále súťaže Eurovision Song Contest, taktiež rolou v muzikáli Neberte nám princeznú či rolou v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade a Búrlivé víno. V súčasnosti ju tiež možno vidieť na televíznych obrazovkách, venuje sa i populárnej hudbe a muzikálom. 

Mamička dvoch malých detí, Hektora a Liany, ktoré má s partnerom hercom Filipom Tůmom, je obvykle verná svojím stredne dlhým vlasom, siahajúcim niekde medzi ramená až prsia. Čo sa farby vlasov týka, herečku môžeme obvykle vidieť v tmavšej blond alebo svetlej hnedej s blond prameňmi. Nela si však povedala, že je čas na zmenu a takto to dopadlo!

Pozri aj: ​Prvé výročie Jennifer Lopez a Bena Afflecka – speváčka zverejnila foto aj milé vyznanie

premena Nely Pociskovej

Zdroj: instagram.com/pociskova.nela

Herečka sa rozhodla pre trendy strih vlasov

„Život je zmena. Mňa ich čaká hneď niekoľko, tak som sa pripravila,“ napísala pod príspevok na svojom Instagrame herečka. S fanúšikmi sa podelila o pár fotografií zo svojej premeny v kaderníctve. Nela nezmenila výrazne svoju farbu vlasov, skôr sa držala overenej farebnej palety. Avšak, odniesla si to, takpovediac, dĺžka hrivy. Herečka zo salónu vyšla s poriadne skrátenými vlasmi. 

Rozhodla sa pre veľmi trendy dlhý bob, alebo long bob, ktorý je v móde už niekoľko posledných rokov. Ide o veľmi univerzálny strih, ktorý sa hodí prakticky každej žene a navyše je praktický a ľahko sa upravuje. Dlhý bob je akýmsi kompromisom medzi krátkymi a dlhými vlasmi. Spravidla sa zostriháva tak, že vlasy sú vpredu kratšie a siahajú ku kľúčnym kostiam a smerom dozadu sa mierne skracujú. 

Tomuto trendy účesu povedala áno aj mladá herečka a podľa nás urobila naozaj dobre. Nový účes pôsobí na Nele sviežo a zároveň vkusne. Ako sa podľa vás vydarila zmena imidžu známej Slovensky? Urobila dobre, keď sa rozhodla skrátiť si svoju korunu krásy?

nové vlasy Nely Pociskovej

Zdroj: instagram.com/pociskova.nela

Nela s novými vlasmi

Zdroj: instagram.com/pociskova.nela

- Anketa

ČO SI MYSLÍŠ O NOVOM ÚČESE NELY POCISKOVEJ?

Odpovedalo 15 ľudí  

Kratšie vlasy sa herečke veľmi hodia.
73%
Nový účes vyzerá na herečke dobre, ale trošku ju zostaršuje.
7%
Viac sa mi páčili na herečke dlhšie vlasy.
20%

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/pociskova.nela


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Sivová 29.08.23 09:27

MS
karma
100.00

Celkom jej ten nový účes sekne.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 29.08.23 17:00

KK
karma
109.00

Myslím, že jej nový účes sadne.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 29.08.23 22:44

karma
109.00

Nela je pekná aj s dlhšími vlasmi, aj s kratšími.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní