Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Ryby?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Ryby?

Naša séria o kompatibilných a nekompatibilných partneroch v ľúbostnom vzťahu podľa znamenia horoskopu definitívne končí. Uzavrieme ju Rybami, u ktorých sme sa v predchádzajúcom článku zamerali na ideálnych partnerov, ktorí ich život urobia šťastným a harmonickým. Kto však pre Ryby nebude vhodným partnerom? O tom sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

RYBY – VÁHY

Vo vzťahu týchto znamení, v ktorom sa snúbi živel vody so vzduchom, chýba takzvaný „ťahúň“. Partner, ktorý by viedol aj smeroval ich spoločné kroky. Je síce pravdou, že nie každému partnerstvu takéto nastavenie s jedným dominantným „vedúcim“ vyhovuje, ale Ryby ho k sebe jednoznačne potrebujú až vyžadujú. No a človek v znamení Váh vo veľkej miere nemáva k tomuto vedeniu predispozície. V bežnom živote bývajú ľudia v znameniach Rýb a Váh veľmi dobrými priateľmi, majú spoločné záujmy, rozumejú si a vzájomne sa inšpirujú, no v milostnom vzťahu je to úplne iná káva. Po čase, keď zamilovanie opadne, si zväčša obaja uvedomia, že sa k sebe nehodia. Vzťah stráca dynamiku, stagnuje a nikto sa nechce „ujať kormidla“. K rozchodu ich môže popohnať to, že nie sú schopní spoločne riešiť praktické stránky života, ktoré so sebou bežne partnerské spolužitie prináša. A ak ich vzťah nepochová toto, tak potom k tomu budú mať dôvody pre neschopnosť riešiť problémy pomocou otvorenej komunikácie, prípadne k tomu môže „dopomôcť“ žiarlivosť zo strany Rýb.

Neprehliadni: Pozri, kto sa vyhýba manželstvu: Tieto znamenia majú radšej slobodu

nekompatibilita podľa znamení - Ryby

Zdroj: Shutterstock®

RYBY – VODNÁR

Aj nasledujúce hviezdne spojenie nie je úplne ideálne pre milostný vzťah, no čo sa týka priateľstva, tu by k vážnym trhlinám dochádzať nemalo, pretože si dokážu vzájomne dôverovať a spája ich aj záujem o mnohé veci, predovšetkým však láska k umeniu a kreatívne zmýšľanie. Vzájomná sympatia sa dostaví vo väčšine prípadov a môže prerásť aj v intenzívne milostné dobrodružstvo. No poďme sa pozrieť na to, čo ich teda s veľkou pravdepodobnosťou nepredurčuje na dlhodobejší partnerský vzťah. Ryby sú vo svojej podstate konzervatívnejšieho nastavenia, zatiaľ čo Vodnár býva rebelom v mnohých sférach, a to aj čo sa partnerstva týka. Ak je Vodnárom muž, neposkytuje citlivým a krehkým Rybám dostatočné zázemie s výhľadom na ukotvenie sa v stabilnom rodinnom zväzku. Ryby často „ulietajú“ do fantázie a zabúdajú riešiť záležitosti týkajúce sa bežného života, podobne neukotvený je aj Vodnár, pre ktorého je platenie účtov, vybavovačky na úradoch, vedenie spoločného domáceho rozpočtu a celkové zabezpečovanie chodu domácnosti príliš zaťažujúce a odvádzajúce jeho pozornosť pre neho neželaným smerom. Celkovo by sa dalo zhrnúť, že harmónia a vyváženosť bude pre tento pár skôr nedostatkovým artiklom. No a keď príde na to, že sa Vodnár trošku viac rozohní a pôjde na Ryby takpovediac sprudka, tak sa ani nestačí čudovať rýchlosti, s akou mu odplávajú do nenávratna.

znamenie Ryby

Zdroj: Shutterstock®

RYBY – STRELEC

Spojeniu ľudí v znameniach Rýb a Strelca možno predpovedať z hľadiska lásky len krátku trvácnosť. Nekompatibilita je u nich priam očividná. Voda v Rybách akoby zhasína oheň, ktorý potrebuje ku svojmu životu Strelec. No a práve ohnivosť, dynamika, neustále zameranie sa na cieľ a život v pohybe je tým, s čím sa Ryby ani nedokážu stotožniť a rovnako nie sú schopné udržať tempo s týmto akčným partnerom. Strelcovu nespokojnosť vo vzťahu zas zvyšuje prílišná citlivosť Rýb a časom ho úplne otrávi, že s nimi musí neustále jednať ako v rukavičkách. Strelcov štýl komunikácie je však pre Ryby zraňujúci, a to najmä po „vyparení sa“ zamilovanosti, keď príde k slovu reálny život bez ružových okuliarov. Tých sa však Ryby nie sú ochotné vzdať a ku svojej spokojnosti potrebujú dávkovať romantiku aj do všedných dní. Keď sa im toho nedostáva a nebodaj na nich ešte Strelec zvýši hlas alebo si dovolí nepríjemnú poznámku na ich adresu, pretečie im pohár trpezlivosti a vzťah opúšťajú.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Vodnára?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Vodnára?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Ryby?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní