Benecos: Aj prírodná dekoratívna kozmetika môže oslniť

Benecos: Aj prírodná dekoratívna kozmetika môže oslniť

Po dlhú dobu bola prírodná dekoratívna kozmetika známa svojimi nevýraznými farbami, nudným dizajnom, obmedzenými produktovými možnosťami a vysokými cenami. My sme však nesmierne rady, že vám môžeme ukázať alternatívu, ktorá presvedčí každého skeptika. 

Moderná, prírodná, organická a certifikovaná kozmetika Benecos je štýlová, trendy a ponúka odvážne farby. Benecos produkty sú certifikované BDIH a dokonca aj ceny sú absolútne dostupné. Práve preto sme sa už od prvého momentu tešili, kedy si budeme môcť všetky tieto zázračné produkty aj vyskúšať. Benecos je k dispozícii v mnohých obchodoch s biopotravinami, v obchodoch, špecializovaných na prírodnú kozmetiku alebo v internetovom obchode www.milujubio.cz.

Odporúčame: Vieš, že svetlo môže liečiť? Zisti, ako ti pomôže svetelná terapia!

prírodné štetce na makeup

Zdroj: Shutterstock®

dekoratívna kozmetika Benecos

Zdroj: Shutterstock®

Vyberte si správne!

A to sa netýka len dekoratívnej kozmetiky. Všetko, čo sa dotýka našej pokožky, je absorbované naším telom. Veľa látok, používaných v bežných kozmetických výrobkoch, je dokonca škodlivých, o čom sme už nie raz písali. Práve preto vám ponúkame perfektnú alternatívu, ktorá nepoškodzuje vaše telo a zdravie.

Ingrediencie, používané v produktoch Benecos, nielen skrášľujú, ale aj vyživujú a rozmaznávajú vaše telo. Rastlinné oleje a vosky majú zloženie, podobné koži a podporujú proces prirodzenej regenerácie s rôznymi aktívnymi zložkami. Tie prispievajú k regenerácii prirodzeného ochranného filmu pleti, sú biologicky odbúrateľné a šetrné k životnému prostrediu. Produkty Benecos nie sú testované na zvieratách a neobsahujú žiadne minerálne oleje alebo deriváty, silikóny, parabény, syntetické emulgátory alebo ich deriváty, syntetické farbivá či aromatické látky. Podľa ich názoru totiž tieto látky nepatria do prírodnej kozmetiky. A my sa s týmto názorom plne stotožňujeme.

Pozri aj: Vyhraj nad akné aj vráskami: Toto sú potraviny pre krásnu pleť!

prírodné očné tiene

Zdroj: Shutterstock®

Ak ste zvedaví na to, ako sa pracuje s prírodnou dekoratívnou kozmetikou a aké líčenie vieme vytvoriť napríklad aj s pomocou produktov Benecos, máte sa na čo tešiť. Už čoskoro vám prinesieme makeup tutoriál, v ktorom vám prezradíme aj niečo viac o produktoch, ktoré nájdete v ich ponuke.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Mária Maxianová 09.11.18 18:20

MM
karma
100.00

návrat k prírode aj v dekoratívnej kozmetike, tlieskam

  • 0
Odpovedať

Zuzana Szocsova 09.11.18 22:21

ZS
karma
100.00

Uz dlhsi cas pouzivam len prirodne oleje a kremy na tvar a telo, zamyslam sa uz aj nad prirodnou dekorativnou kozmetikou...

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 19.04.19 21:07

JK
karma
100.00

Túto kozmetiku nepoznám

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 17.06.19 15:55

JK
karma
100.00

Na trhu je naozaj široká ponuka, nájsť ten správny nie je jednoduché

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 17.08.19 16:36

AS
karma
108.00

už to mohli dávnejšie vymyslieť

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní