VIDEO: Skúšam kozmetiku Nimya od NikkieTutorials – stojí jej paletka očných tieňov za to?!

VIDEO: Skúšam kozmetiku Nimya od NikkieTutorials – stojí jej paletka očných tieňov za to?!

V novom videu sme si pre vás pripravili niečo skutočne špeciálne. Poznáte kozmetickú značku Nimya? Za zrodom tejto značky, ktorá zahŕňa nielen dekoratívnu kozmetiku, ale aj pár produktov na starostlivosť o pleť, stojí známa beauty influencerka, ktorá sa preslávila pod menom NikkieTutorials. Jej pravé meno je Nikkie de Jager. 

Táto holandská vizážistka a make-up umelkyňa sa dostala do povedomia prostredníctvom sociálnej siete YouTube, a to vďaka videám, ktoré pozostávali najmä z návodov na líčenie a recenzií kozmetických produktov. Za roky pôsobenia si získala obrovské množstvo fanúšikov. Dnes je meno NikkieTutorials celosvetovo známe a my sme sa v redakcii rozhodli, že sa pozrieme na produkty, ktoré predstavila pod názvom Nimya. 

Vo veľkom balíčku k nám dorazila veľmi zaujímavá paleta očných tieňov, ktorá pozostáva z hnedých, zlatistých, oranžových aj modrých odtieňov. Okrem toho sa vo videu pozrieme aj na jej sérum a podkladovú bázu, fixačný sprej či lesk na pery. Ako dopadlo testovanie? Oplatí sa poobzerať po niektorých produktoch tejto značky, alebo nás zvlášť neoslovili? Viac vo videu!

Zisti vo videu, ako dopadlo testovanie kozmetiky Nimya:

- Anketa

ZAUJALA ŤA PALETKA OČNÝCH TIEŇOV OD NIKKIETUTORIALS?

Odpovedalo 0 ľudí  

Áno, farebné odtiene paletky sa mi veľmi páčia.
0%
Túto paletku mám už vo svojej kozmetickej taštičke.
0%
Je to zaujímavá paletka, možno by som do nej aj šla.
0%
Je pekná, ale nie je to úplne moja šálka kávy.
0%
Ani nie, takéto farby idú úplne mimo mňa.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní