YUMI – vaša pleť si pochutná na novinách, ktorych základom je ALOE VERA

YUMI – vaša pleť si pochutná na novinách, ktorych základom je ALOE VERA

Pozrite sa dnes s nami do sveta YUMI! Čo je YUMI? Kým v západnej kultúre znamená yummy niečo chutné, východná kultúra vníma YUMI ako synonymum pre krásu. A práve táto kozmetická značka pôvodom z Poľska spája starostlivosť o krásu s pomocou šťavnatých prírodných ingrediencií a vytvára pre pleť kokteil, ktorého základ tvorí Aloe vera. 

Vďaka prípravkom od YUMI je pleť čerstvá, šťavnatá, vyživená a intenzívne hydratovaná. Zloženie prípravkov z 99 % pozostáva z Aloe, ku ktorému sa pridávajú šťavnaté aktívne zložky. V YUMI nepoužívajú zložky, o ktorých by museli pochybovať, naopak dbajú na dokonalé zloženie, vôňu a ešte aj to, aby to celé vyzeralo dobre, a to pre radosť pri starostlivosti o pleť a telo. 

Značka YUMI napĺňa zväčšujúce sa túžby zákazníkov po kozmetike s obsahom Aloe vera, ktoré je známe svojím blahodarným vplyvom na pokožku tela. Pozrite sa spolu s nami na niekoľko zaujímavých produktov značky YUMI, ktoré si vaša pleť zamiluje!

YUMI FACE CARE – hĺbkovo čistiaca pena hydratácia a rozjasnenie

Penový čistič tváre YUMI je kombináciou šťavy Aloe vera s ingredienciami, ktoré zvlhčia a upokoja pokožku. Je vegánsky a založený na výhradne prírodných zložkách. Pena jemne čistí pokožku od nečistôt, kožného mazu a zvyškov make-upu.

Šťava z listov Aloe vera osviežuje, hydratuje a bráni vysušeniu pokožky. Betaín pomáha udržiavať pokožku hladkú a pružnú a prebiotiká obnovujú ochrannú bariéru pokožky. Pena bola obohatená o šťavy z marhule a citrónu, ktoré dodatočne osviežia vašu pokožku.

Pena po použití zanecháva pokožku čistú, sviežu, jemnú a pripravenú na ďalšie kroky v starostlivosti. Nepáli v očiach a je šetrná k pokožke.

Pozri aj: Bylinná vaginálna náparka – čo to je a ako sa používa pri pôrode a ženských problémoch?

YUMI FACE CARE - hĺbkovo čistiaca pena hydratácia a rozjasnenie

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

YUMI hydrofilný odličovací olej

Nepáčia sa vám niektoré textúry? Ste pripravení vzdať sa kozmetiky len preto, že sa vám nepáči jej forma? Olej na odličovanie je pre vás! V porovnaní s maslom nemusíte nič odskrutkovať, vkladať prsty do obalu ani cítiť meniacu sa konzistenciu produktu. Zabudnite raz a navždy na únavné odličovanie, pretieranie vatovými tampónmi, zvyšky vodoodolnej maskary na vankúši a štípajúce oči!

Základom starostlivosti o pleť je jej správne dvojstupňové čistenie. Nenosíš make-up? Pracujete z domu alebo máte svoj obľúbený, dôveryhodný pleťový gél? Máte pocit, že vaša pleť je jednoducho čistá, pretože na nej voľným okom nevidíte nečistoty? Nevadí, dvojstupňová očista je základ pre každého!

Prečo hydrofilný? V kombinácii s vodou vytvára jemnú emulziu. Nezanecháva na pleti mastnú vrstvu. Dôkladne odstraňuje aj vodeodolný make-up a SPF. Má nepreťažujúce zloženie. Perfektný je pre všetky typy pleti, vrátane mastnej a aknóznej pleti. Yumi modličovací olej obsahuje okrem 99 % šťavy z listov Aloe vera aj olej zo sladkých mandlí, avokádový olej, arganový olej a jojobový olej.

YUMI hydrofilný odličovací olej, 100 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

YUMI sérum na vyrovnávanie farieb s kyselinou glykolovou

Nechajte sa unášať prirodzenou starostlivosťou o tvár s YUMI! V YUMI veria, že naša pleť si každý deň zaslúži superpotraviny krásy. Bez ohľadu na počasie, náladu alebo miesto, kde sa práve nachádzate – je čas na #oBuziaDbanie! Farebné sérum na tvár je kombináciou 99 % šťavy z Aloe vera s aktívnymi zložkami, ktoré obohatia vašu každodennú starostlivosť a pomôžu zjednotiť tón pleti!

Prečo to funguje? V zložení pleťového vyrovnávacieho séra hrá prvé husle kyselina glykolová, ktorá je prísadou pre špeciálne úlohy v boji proti zafarbeniu či nedokonalostiam pleti. Vieme, aké dôležité je dokonale hydratovať pokožku! Preto sérum obsahuje tajnú zložku, ktorú milujú tisíce žien po celom svete – 99 % šťavu z Aloe vera. V kombinácii s arginínom bude šťava z listov Aloe vera udržiavať vašu pokožku hydratovanú.

Zloženie obsahuje aj vitamínový koktail s vitamínom A + C + E. Tradične v Yumi stále nechýba ovocný extrakt, tentoraz uhorkový. Vďaka tejto kombinácii aktívnych zložiek sérum vyrovnáva tón pleti, jemne exfoliuje, hydratuje a redukuje vrásky. Pre koho? Pre ľudí s mastnou, zmiešanou a zrelou pleťou. Rozjasňujúce sérum na tvár je 100 % vegánske, vyrobené z 91% ingrediencií prírodného pôvodu. Siahnite po tomto výživnom zábere pre vašu pleť!

YUMI sérum na vyrovnávanie farieb s kyselinou glykolovou, 30 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

YUMI FACE CARE – rozjasňujúci a hydratačný pleťový krém/sorbet

Rozjasňuje a hydratuje pleť vašej tváre. Komplexná kombinácia vitamínu C, Aloe vera a komplexu slnečnicového, hroznového a rakytníkového oleja navracia pleti jas, hydratuje ju a chráni pred vonkajšími vplyvmi.

Prebulín FOS reguluje bakteriálnu flóru pokožky. obsiahnutá 99 % šťava z listov Aloe vera hĺbkovo hydratuje a upokojuje pokožku. 

Pozri aj: ​TOP bylina na zvýšenie fyzickej sily a odolnosti voči stresu: Poznáš ju?

 YUMI FACE CARE  pleťový krém sorbet rozjasňujúci a hydratačný, 50 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

S radosťou oznamujeme, že produkty YUMI sú teraz dostupné na Slovensku v drogériách HEBE.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Martina Zahoranova 20.12.23 13:17

MZ
karma
-1.00

ešte som o tejto kozmetike nepočula ale keďže aloe vera je super rastlinka určite to bude pre pleť super

  • 0
Odpovedať

Anežka Turčiková 20.12.23 13:17

karma
-1.00

Hm o tejto kozmetike pocujem prvy krat, vyzera zaujimavo, opis,obal a ucinky

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní