„Smart” Vianoce aj pod vaším stromčekom!

„Smart” Vianoce aj pod vaším stromčekom!

Čas na nákup vianočných darčekov sa pomaly míňa. Preto sme vám pripravili tip na 5 šikovných zariadení, ktoré potešia vášho blízkeho a vy sa zbavíte stresu z hľadania a kupovania na poslednú chvíľu. Zároveň môžete aj pekne ušetriť, pretože práve prebiehajú na mi-store.sk zľavy na desiatky inovatívnych produktov a pri niektorých je to zľava až do 50 %.

Vybrali sme niekoľko zaujímavých zlacnených vychytávok nielen pre technologických nadšencov.

Xiaomi Smart Camera C400 - 45,90 eur (bežne 61,90 eur) 

Bezpečnosť na prvom mieste. Xiaomi Smart Camera C400 je inteligentná kamera s vysokým rozlíšením 2,5K a 360-stupňovým otočným dizajnom poskytuje pre vás jednoduché a spoľahlivé zabezpečenie vášho domova. Umelá inteligencia dokáže rýchlo identifikovať obrysy človeka, ktorý sa pohybuje v zábere.

Zníži sa tým počet falošných poplachov spôsobených rušivými vplyvmi iných objektov. S nočným videním a možnosťou ovládania cez mobilnú aplikáciu si môžete dohliadať na svoj majetok kdekoľvek a kedykoľvek, hoci aj z lanovky počas lyžiarskej dovolenky.

Xiaomi Smart Camera C400

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL - 54,90 eur (bežne 62,90 eur) 

Pre tých, ktorí si cenia aktívny životný štýl, je tu Xiaomi Smart Band 7 Pro GL. Tento chytrý náramok ponúka komplexné sledovanie fyzickej aktivity, kvality spánku či stresu. Podporuje viac ako 110 športových režimov, má zabudovaný systém GNSS (globálne navigačné satelitné systémy), ktorý umožňuje rýchlejšie určovanie polohy a presnejšie sledovanie trasy.

Výdrž batérie je až 12 dní pri bežnom používaní a 6 dní pri intenzívnom používaní. Jeho elegantný dizajn a pokročilé funkcie robia zo Xiaomi Smart Band 7 Pro GL ideálneho spoločníka pre každodenné aktivity.

Xiaomi Smart Band 7 Pro GL

Zdroj: Xiaomi

Mi Elektrická zubná kefka T700 – 69 eur (bežne 95,90 eur)

Starostlivosť o zuby môže byť omnoho efektívnejšia a možno aj zábavnejšia s elektrickou zubnou kefkou, ktorú teraz zoženiete za bezkonkurenčnú cenu. Mi Elektrická zubná kefka T700 robí presne to, čo by ste od modernej elektrickej kefky čakali. Sonický motor vibruje až takmer 40 000-krát za minútu a vďaka extra jemným štetinkám hlavice sa kefka dostane aj do horšie prístupných častí a bez dráždenia ďasna vyčistí zubný kameň aj škvrny.

Intenzita motora sa ovláda na kefke a zobrazuje na displeji, alebo aj na obrazovke mobilu – kefka sa vie bezdrôtovo spojiť s mobilnou aplikáciou, kde vidíte kedy a ako ste si zuby čistili a tým si vytvorili zdravý návyk. Plne vodeodolná kefka s výdržou 24 hodín sa bezdrôtovo dobíja v elegantnom stojane.

Mi Elektrická zubná kefka T700

Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 12 Pro – 289 eur (bežne 379 eur)

Takto vybavený smartfón nájsť s cenovkou pod tri stovky je ozaj nevšedné. Už aj za plnú cenu to bol Redmi Note 12 Pro atraktívny mobil so všetkým, čo dnešný človek potrebuje. V tejto akcii sa stáva ešte neodolateľnejší.

Pretože v balení okrem rýchlej nabíjačky a silikónového krytu nájdete aj mobil s úžasným 6,67-palcovým Amoled displejom s vysokým jasom pre pohodlné sledovanie videí či sociálnych sieti aj na priamom slnku. K tomu praktická nadštandardne veľká batéria s výdržou aj dva dni a čerešničkou na torte je až 50 Mpix hlavný fotoaparát pre detailné a ostré zábery.

Redmi Note 12 Pro

Zdroj: Xiaomi

Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) – 30,90 eur (bežne 45,90 eur)

Posuňte  svoj zážitok z počúvania hudby s prenosným reproduktorom Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) . Tento kompaktný a výkonný reproduktor poskytuje pôsobivú kvalitu zvuku s výkonom 16 W a bohatý a pohlcujúci zážitok z počúvania hudby.

Je navrhnutý pre pohodlie na cestách a vybavený pripojením Bluetooth pre bezproblémové spárovanie s vašimi zariadeniami. Reproduktor sa môže pochváliť elegantným a prenosným dizajnom a vďaka dlhej výdrži batérie a je reproduktor zárukou, že svoju hudbu dostanete všade, kam vás život zavedie. Vychutnajte si vysokokvalitný zvuk v kompaktnom balení s 16W prenosným Bluetooth reproduktorom Xiaomi.

Mi Portable Bluetooth Speaker (16W)

Zdroj: Xiaomi

Ak vás tipy zaujali, určite navštívte stránku mi-store.sk, kde nájdete aj množstvo ďalších atraktívnych vianočných zliav. Ponuka platí do 31.12.2023 alebo do vypredania zásob.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Čipková 13.12.23 20:03

karma
107.00

Praktické darčeky na Vianoce. Určite by som si z nich vybrala.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní