DOBRÁ RADA NAD ZLATO: Ako si zostaviť rodinný rozpočet? Ako s ním pracovať a znížiť výdaje? (video)

DOBRÁ RADA NAD ZLATO: Ako si zostaviť rodinný rozpočet? Ako s ním pracovať a znížiť výdaje? (video)

Pripravili sme si pre vás sériu videí s názvom Dobrá rada nad zlato, ktorej cieľom je prinášať užitočné rady, tipy a triky týkajúce sa dôležitých tém, s ktorými sa v živote stretáva väčšina z nás.

Rozprávať sa budeme aj o financiách a spolu s odborníkom preberieme viaceré dôležité finančné otázky. V redakcii sme privítali Ing. Štefana Bartoviča Konečníka, okresného vedúceho pre OVB Allfinanz Slovensko a.s.  

V dnešnom videu sa pozrieme na problematiku tvorby rodinného rozpočtu. Ako si vytvoriť položkový rozpočet a mať lepší prehľad vo svojich výdajoch? Ako s rozpočtom a výdajmi pracovať pre zlepšenie svojej finančnej situácie? Aj na to sa pozrieme v novom videu a rovnako otvoríme tému tvorby finančnej rezervy. Veríme, že pre vás bude video užitočné. 

V prípade, že máte nejaké iné otázky z oblasti financií, ktorým by sme sa podľa vás mali venovať, zanechať ich môžete dolu v komentároch - napríklad ako si založiť účet v banke, ako riešiť hypotéku či ako investovať... 

TÉMA: Tvorba rodinného rozpočtu a finančnej rezervy

UPOZORNENIE: Toto video nie je investičné odporučenie ani poradenstvo, pretože nedokážeme posúdiť vašu terajšiu situáciu. Video má edukatívnu funkciu a autor videa nepreberá zodpovednosť za vaše finančné rozhodnutia.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Darina Božiková 25.06.23 16:37

DB
karma
114.00

Keby každý kupoval iba to, na čo mu stačia jeho príjmy, nebolo by toľko nešťastne zadĺžených ľudí a úžerníci by skrachovali. Doma ma učili prikrývať sa iba takou perinou, ktorá mi stačí.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní