Valentínsky darček na poslednú chvíľu: Vyrob ho jednoducho sama!

Valentínsky darček na poslednú chvíľu: Vyrob ho jednoducho sama!
  • 13.02.2021
  • Michaela Kožáková

Mnohí zastávajú názor, že láska sa má oslavovať a vyznávať každý deň, nie len na svätého Valentína. Áno, je to pravda, ale predsa len Valentín je špeciálny deň, ktorý by sme si mali užiť spolu s tým človekom, ktorý pre nás veľa znamená. Nemusia to byť zrovna drahé darčeky vo forme luxusných dovoleniek alebo šperkov. Poteší i milé prekvapenie, malá pozornosť, sladká pochúťka alebo príjemne strávený čas. Tí, ktorí sviatok všetkých zamilovaných oslavujú, by však na tento deň zabudnúť nemali. Lenže, čo ak sa to stane? Čo ak nezoženieme darček, ktorý sme mali vyhliadnutý?

Darované od srdca

Niektorí si potrpia na veľkých plyšových medveďoch, obrovskej kytici ruží či dokonca na žiadosti o ruku. Vy svojho partnera poznáte najlepšie a viete, čo mu spraví radosť. Môže sa však prihodiť, že kvôli povinnostiam alebo stresu v práci pozabudnete na tento výnimočný deň a na poslednú chvíľu musíte vymyslieť nejaké prekvapenie. Alebo vám finančná situácia nedovolí kúpiť to, čo by ste chceli. Nezúfajte. Máme pre vás niekoľko nápadov na „last minute" darčeky. A dokonca ich môžete vyrobiť i sami. Možno práve takto ručne vyrobený darček poteší viac ako ten  zakúpený, pretože ste doň vložili svoju snahu, čas, kreativitu, a to sa počíta viac ako peniaze. 

Pozri aj: Nápady na valentínske raňajky: Prekvap svojich najmilších!

Fotky

Zdroj: pinterest.com

Spomienky zachytené vo fotkách

Tie najkrajšie chvíle, na ktoré nechceme zabudnúť sa snažíme zvečniť pomocou fotografií, ktoré sú krásnou spomienkou na spoločné momenty. Ak máte doma takéto fotky, spravte z nich originálny darček, ktorý určite poteší vašu lásku. Budete potrebovať rám, špagát, lepidlo prípadne silikónovú pištoľ, štipce, špendlíky, ozdobné pero alebo fixu. Zadnú stranu rámu vyberte, pripevnite naň špagáty, na ktoré zavesíte fotografie. Druhou možnosťou je, že k rámu pripojíte nielen fotky, ale aj nejakú báseň, opíšete vtipný zážitok, ktorý ste spolu zažili alebo dôvody, pre ktoré je pre vás váš partner výnimočný. 

Koláče

Zdroj: pinterest.com

Povedzte to sladko

Často sa vraví, že láska ide cez žalúdok. Ak váš partner zbožňuje sladké, upečte mu jeho obľúbený koláč. Pripravte mu tortu v tvare srdiečka, prekvapte ho lahodným krémešom, nechajte sa inšpirovať sladkými receptami. Začnite deň valentínskymi raňajkami do postele, nezabudnite na šampanské s jahodami, pochutnajte si spolu na výnimočnej večeri pri sviečkach a prichystajte vášmu partnerovi gurmánsky zážitok. 

Každý deň sa ráta

Ak máte kreatívnu dušu a radi majstrujete, vymýšľate, vyrobte pre svoju polovičku milú pozornosť, ktorá ju poteší nielen na Valentína, ale i každý deň v roku. Nastrihajte 365 papierikov a na každý z nich napíšte odkaz. Zložte ich a vložte do pohára, ktorý pekne vyzdobíte. Ďalším skvelým nápadom je i spísanie dôvodov, pre ktoré svojho partnera milujete. Môžete ich vložiť do malých obálok, uložiť do škatule alebo ich napísať na hracie karty. Kreatívny darček, ktorý je skutočne od srdca, čo poviete?

Balíček

Zdroj: pinterest.com

Obľúbené dobroty

Nakúpte sladkosti, slané dobroty, sušené ovocie, lahodné syry, fľašu kvalitného vína – proste obľúbené pochúťky vášho partnera. Naaranžujte ich do krabice, dozdobte ju a pridajte milý odkaz. Večer si zapnite dobrý film, spoločne sa pustite do nachystaných dobrôt a spravte si pekný valentínsky večer v pohodlí domova. 

Neprehliadni: Najdokonalejšie talianske nepečené tiramisu, po ktorom sa budeš oblizovať

- Anketa

AKÉ DARČEKY NA VALENTÍNA PREFERUJETE?

Odpovedalo 500 ľudí  

Valentína neoslavujeme
2%
Kupované darčeky
1%
Ručne vyrobené darčeky
97%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

10 komentárov

Lucia Šeptáková 13.02.21 13:40

karma
107.00

Veľmi Valentína neoslavujeme,ale keď už,tak niečo kúpené,čokoládka a tak.Ale nápady sú to pekné.

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 13.02.21 16:22

KK
karma
109.00

Spolu sme už vyše 30 rokov, ale u nás sa Valentín nikdy neoslavoval, čokoládky a bonboniéry si kupujeme hocikedy.

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 14.02.21 06:25

ĽŠ
karma
100.00

Dobré nápady na „last minute" darčeky.

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 14.02.21 17:33

MM
karma
100.00

tiež som každý rok vyrábala srdiečka, v posledných rokoch som sa skôr upriamila na dezerty

  • 1
Odpovedať

Kristína Sekeráková 15.02.21 10:19

KS
karma
133.00

S priateľom si na Valentína nezvykneme dávať darčeky, stačí že mu spravím na raňajky jeho obľúbené palacinky až do postele :-D

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 15.02.21 17:42

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia nie len na Valentína

  • 1
Odpovedať

Jana Čipková 15.02.21 23:36

karma
106.00

Valentína neoslavujeme. V našej mladosti tento sviatok nebol a ani teraz ma neinšpiruje k oslave.

  • 1
Odpovedať

JAN KOMADA 16.02.21 14:06

JK
karma
100.00

Priateľka dostala ruže

  • 1
Odpovedať

Anton Marek 18.03.21 21:52

karma
127.00

tá píškóta so srdcom je krásna

  • 1
Odpovedať

Ema Novotná 11.06.21 16:08

EN
karma
-1.00

Pekný článok a niekedy ho možno využijem. Ale ja osobne skôr preferujem na valentína nejaky spoločný darček s priateľom, ako napríklad nejaky zážitok alebo tak.... tento rok sa to síce nedalo presne na valetína, ale dopriali sme si welness, hned ako sa to dalo a bolo to super :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní