Vans vo 50 style - široká ponuka obuvi a doplnkov

Vans vo 50 style - široká ponuka obuvi a doplnkov

Vans je kalifornská značka, ktorá si už od roku 1966 získava celé generácie fanúšikov pouličnej módy. Ste fanúšikom značky už dlhšie alebo sa len chystáte vyskúšať produkty v nezameniteľnom skate štýle? Bez ohľadu na odpoveď si pozrite široký sortiment značky dostupnej v obchode 50 style. Čakajú tam na vás ikonické modely topánok a doplnkov, ale aj tie menej známe. Sú to návrhy pre ňu, pre neho a pre juniora, ktoré sa jednoducho oplatí mať.

Vans topánky pre dospelých

Hľadáte módne tenisky? Vans je tou najlepšou voľbou pre fanúšikov streetwearu a každého, kto ocení pohodlie a ležérny dizajn. Vo 50 style získate rôzne modely tejto ikonickej obuvi. Ak máte radi overené riešenia, vyberte si jednu z nízkych verzií Vans Filmore v tlmených, univerzálnych farbách. Nosíte radšej topánky, v ktorých vyčnievate z davu? Vyberte si z tenisiek Vans Doheny s vesmírnym vzorom alebo slip-on Asher s trendovým šachovnicovým vzorom. Aj topánky kalifornskej značky vedia pridať centimetre a... sebavedomie. Všetko, čo musíte urobiť, je rozhodnúť sa pre Vans na platforme, napríklad model Doheny Platform v čierno-bielom alebo čiernom prevedení. Sú tenisky typom obuvi, s ktorým sa nechcete rozlúčiť ani v chladnejších ročných obdobiach? Vysoké tenisky Vans sú potom pre vás ako stvorené! Model Filmore Hi má vysoký zvršok, ktorý chráni pred chladom nielen chodidlá, ale aj členky. Vyžadujete od zimných tenisiek to isté, čo od ostatných topánok na túto sezónu? Skvelou voľbou bude model Range EXP Hi Vansguard podšitý teplou kožušinkou.

Odporúčame: Jesenná móda: Osvoj si 5 módnych tipov do jesenného počasia

Vans pre dospelých

Zdroj: 50style.sk

Vans topánky pre deti a tínedžerov

Vo 50 style vybavíte nielen seba, ale aj svoje dieťa pohodlnými a módnymi teniskami. Ak sa teda chystáte podarovať svojmu dieťaťu, väčšiemu dieťaťu či tínedžerovi obuv do škôlky či školy, prípadne takú, v ktorej bude behať na ihrisko či stretávať svojich rovesníkov, určite si prezrite ponuky od Vans. Pre batoľatá a väčšie deti obchod ponúka rôzne farebné varianty modelu Ward s pohodlným zapínaním na suchý zips alebo šnurovanie. Medzi mládežníckymi teniskami vládne Filmore Hi on the platform. Dievčatám sa určite bude páčiť verzia s kvetinovou potlačou a chlapcom s trendovým plameňovým vzorom. Všetky tenisky Vans pre deti a tínedžerov - rovnako ako ich "dospelácke" náprotivky - sú vyrobené z kvalitného syntetického materiálu, textilného materiálu a prírodnej kože, čo zaručuje ich odolnosť a jednoduché čistenie.

Pozri tiež: Jesenný šatník: Ktoré farby by v ňom mali dominovať práve v tomto ročnom období?

Vans tenisky

Zdroj: 50style.sk

Doplnky

Vo 50 style si okrem topánok pre dospelých, tínedžerov a deti zakúpite aj množstvo doplnkov, ktoré sa vám alebo vášmu dieťaťu budú hodiť. Sú medzi nimi aj batohy Vans, ideálne do školy či práce. Je len na vás, či si vyberiete univerzálny dizajn batohu Old Skool Drop v čiernej alebo bordovej farbe alebo si vyberiete o niečo väčší model Alumni Pack s bočnými sieťovanými vreckami, dostupný aj vo verzii so šachovnicovou potlačou. Alebo sa možno rozhodnete pre voľnejšiu alternatívu a kúpite si minimalistickú tašku? K taške a ruksaku zvoľte peračník Vans v rovnakej klíme - dieťa v ňom schová školské potreby a vy si necháte potrebné drobnosti do práce alebo aj kozmetiku. Aké ďalšie doplnky kalifornskej značky, nevyhnutné v každodennom živote, dostanete v obchode 50 style? Nájdete tam opasky, klobúky a slnečné okuliare. Hľadáte teplú čiapku na jeseň a zimu? Zimná čiapka Vans, rovnako ako model Milford z jemného úpletu, sa odporúča ako súčasť outfitov na chladnejšie časy. Vyberiete si čiernu alebo sivú? Alebo sa vám možno bude páčiť typická čiapka, teda bordová čiapka Trecker Beanie? Prihoďte si okuliare, ktoré vám uľahčia fungovanie počas slnečných dní, najmä keď sa svetlo odráža od snehu, a pre vaše budúce letné výlety.

Zaujme ťa aj: Angelina Jolie a jej cit pre eleganciu: Inšpiruj sa ňou aj ty!

Vans ruksak

Zdroj: 50style.sk

Navštívte kamennú predajňu alebo internetový obchod 50 style a objavte širokú škálu produktov Vans. Pri nákupe online máte dopravu zadarmo nad 50 eur.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 27.10.22 06:22

karma
-1.00

Je z čoho vyberať

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní