- Recepty na strukovinové nátierky
3 z 4
3. Nátierka z fazule
Z fazule sa dajú pripraviť skvelé polievky, no rovnako je táto strukovina vhodná na prípravu rozličných nátierok. My vám prinášame recept na nátierku z červenej fazule, ktorá predstavuje akúsi vegetariánsku verziu mäsového tataráka. Perfektne chutí i na opečenom pečive a toastoch. Potrebovať budeme 400 g červenej fazule (uvarenej alebo z konzervy), 3 strúčiky cesnaku, 1 jarnú cibuľku, 1 PL dijonskej horčice, 100 ml olivového oleja, 1 PL kečupu, 1 PL lahôdkového droždia a soľ s korením. Cibuľku aj cesnak nadrobno nakrájame a všetky suroviny spolu dôkladne rozmixujeme v mixéri na pastu. Dochutíme soľou a korením.
Zdroj: Shutterstock®
Pravidelná dávka inšpirácií a zaujímavostí zo sveta krásy