Priprav si svadobník a polaroid a vytvor si svoj vlastný príbeh s nezabudnuteľnými zážitkami

Priprav si svadobník a polaroid a vytvor si svoj vlastný príbeh s nezabudnuteľnými zážitkami

Život píše rôzne príbehy! Každý jeden deň otáčame nový list v knihe nášho života. Či už obyčajná dovolenka, prvé rande s pánom božským, romantický pobyt alebo narodenie dieťaťa. Každá významná udalosť, ktorá nám vyčarí úsmev na perách alebo prinúti vyroniť aspoň jednu šťastnú slzičku – všetky by sa nám mali navždy vryť do pamäti.

Spomienky sú veľmi dôležitou súčasťou nášho života a robia nás tým, kým sme. Sú však nestále a ak si ich nepripomíname, môžu vyprchať. Dokonca aj tie najvýznamnejšie časom vyblednú. Práve z toho dôvodu je potrebné sa o spomienky starať. Ideálne je, ak má každá udalosť reálne zhmotnenie, aby sme vedeli aj našim vnúčatám vyrozprávať príbehy zo života, ktoré (možno) viedli aj k ich narodeniu. Našťastie, existuje množstvo úžasných spôsobov, ako si uchovať svoje najcennejšie spomienky.

Priviedol vás osud k „pánovi dokonalému“, s ktorým sa plánujete postaviť pred oltár a povedať mu to druhé najdôležitejšie ÁNO vo vašom živote? Tak v tom prípade sa vrhnite do plánovania a uchovávania spomienok. Pripravte si polaroidy, mobily či fotoaparáty, perá i ceruzky, pretože máme pre vás skvelé spôsoby na uchovávanie spomienok.

Pozri aj: Spoločnosť ALBI prináša fantastické novinky pre mužov: Prekvapte (nielen) svoje polovičky originálnym darčekom!

Stalo sa to v jeden krásny deň

Kráčate po ulici a zrazu ste ho zbadali – muža svojich detí...

Zoznámila vás kamarátka v bare a vy ste hneď vedeli, že je to ten pravý...

Spolužiak zo školy, z ktorého sa postupne stalo niečo viac, ako len „spolusediaci“...

Písali ste si na sociálnych sieťach alebo online zoznamke, až ste sa napokon odhodlali a rozhodli pre prvé stretnutie...

Každá z nás má svoj vlastný príbeh, ktorým začína nová kapitola života. Niektorým trvalo, kým našli toho pravého, no niektoré z nás mali to šťastie, že na neho natrafili náhodou. Preletela iskrička, objavili sa motýliky v bruchu a bola z toho láska na prvý pohľad. Prvé rande viedlo k druhému, druhé k tretiemu, tretie k štvrtému...

Dni, týždne, mesiace alebo možno aj roky trvalo, kým sa odhodlal k dalšiemu životnému kroku. Nenápadne vám meral obvod prstenníka podľa obľúbeného prsteňa, vybral sa do klenotníctva a napokon nervózne premýšľal, kedy bude tá najvhodnejšia chvíľa – keď pokľakne a opýta sa jednu z tých najdôležitejších viet v živote: „VEZMEŠ SI MA?“

Možno to bolo pri západe slnka, pod Eiffelovou vežou, pri romantickej večeri, na pláži v krásnej zátoke alebo možno ten váš vyvolení bol o niečo viac kreatívnejší a objednal let balónom, zoskok padákom či iný adrenalínový zážitok. Nuž, nech bolo ako bolo, veríme, že to bolo DOKONALÉ a vy na tento moment do konca života nezabudnete...

Vedzte však, že časom môže každá spomienka vyblednúť. Aby ste nezabudli na žiaden detail z vášho spoločného života, začnite si svoje spomienky a významné udalosti zapisovať.

Neprehliadni: Dokonalé sviečky od Heart & Home: Čas na romantiku každý deň!

svadobník

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Svadobník vás dojme aj po rokoch s tými najkrajšími spomienkami, ktoré majú reálne zhmotnenie. Aj po rokoch vás kniha doženie k slzám, rozosmeje a pripomenie každý jeden detail od prvého stretnutia a prvého rande cez zásnuby, svadbu, medové týždne až po každé jedno spoločné výročie.

Nie je to kniha. Je to PRÍBEH, ktorého autorkou ste vy samy. Sú to vaše myšlienky, spomienky, nekonečná radosť, ktorú by ste možno najradšej vykričali do celého sveta. Je to denník, z ktorého sa v deň svadby stane svadobná kniha hostí. Celých 16 strán môžete využiť na odkazy od vašich hostí. Blahoželaniami, radami do života, fotografiami či odkazmi od hostí si môžete v deň prvého výročia zaspomínať na deň D.  Deň, ktorý bol úplne dokonalý a presne podľa vašich predstáv. K tomu dňu vás rázom vrátia aj spomienky, ktoré ste si do Svadobníka zapisovali počas plánovania a príprav svadby.

Nezabudnite ani na medové týždne! Ak boli také medové, ako sa o nich hovorí, tak si rovnako zaslúžia zopár strán v spomienkovej knihe.

Zaujme ťa aj: VIDEO: Kúzelné čítanie Albi – ako funguje elektronická ceruzka s knihami? (názor pedagóga)

svadobník Mementerra

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Plánovanie svadby nebolo nikdy jednoduchšie!

Stalo sa to?! Dočkali ste sa?! Pokľakol a vy ste súhlasili? Tak vám blahoželáme a zároveň prajeme pevné nervy. Čaká vás totižto jedno veľké dobrodružstvo a možno aj rok či len niekoľko mesiacov, kedy sa budete snažiť udržať svoje emócie na uzde.

Vôbec však nezúfajte a radšej si plánovanie svadby užívajte. Veď je to predsa len raz v živote, čo sa premeníte na koordinátorku svojej svadby. Aby ste na nič nezabudli, mali všetko pod kontrolou a zároveň, aby ste na celý proces plánovania svadby spomínali aj po rokoch, využite pomocníka, akým je Svadobný plánovací blok.

80 strán rozdelených do viacerých kategórií vás prevedie celým procesom plánovania svadby. Od výberu miesta pre svadobnú hostinu, vytvorenie zoznamu hostí, stanovenie rozpočtu, cez zasadací poriadok, vytvorenie hudobného playlistu až po výber svadobných šiat, svadobného účesu, líčenia a manikúry...

Plánovač je zároveň krásnym spomienkovým zápisníkom, ktorý môžete neskôr ako inšpiráciu posunúť svojej sestre, budúcej švagrinke či kamarátke. Alebo si ho môžete nechať a uložiť do krabice spomienok.

Odporúčame: Kúzelné čítanie plné vedomostí a zábavy: Kde vznikla myšlienka tvorby hovoriacich kníh?

svadobný plánovací blok

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako si vytvoriť spomienky na deň D

Ste sentimentálne? Tak v tom prípade si vytvorte tie najkrajšie spomienky na váš svadobný deň! Stačí jedna alebo aj dve, ktoré vám vašu svadbu pripomenú každý jeden deň v roku. Okrem Svadobníka môžete voliť aj iné sentimentálne maličkosti, ktoré vás aj po rokoch dojmu k slzám. Ako na to?

  • Vyberte si špeciálnu vôňu – vôňa je jedným z najkrajších spôsobov vyvolávania spomienok. Voľte preto špeciálnu, jedinečnú vôňu, ktorú ste ešte nikdy na sebe nemali. Dajte si ju na seba pri výbere svadobného miesta, ochutnávke torty, výbere svadobných šiat a, samozrejme, aplikujte ju na pulzné body na tele aj v deň svadby. Vôňa, keď sa ňou po rokoch opäť nastriekate, vás vždy vráti k tomuto dňu.
  • Kúpte si noviny v deň svadby – alebo o to požiadajte vašu hlavnú družičku. Je to špeciálny spôsob pripomenutia toho, ako presne vyzeral svet vo váš svadobný deň. Noviny uložte do spomienkovej krabice.
  • Odložte si svoju svadobnú kyticu – odložiť si ju môžete celú (samozrejme, vysušenú) alebo len zopár kvietkov, ktoré môžete zarámovať.
  • Zarámujte svoje sľuby alebo príhovor družičky – tie slová, okolo ktorých sa točí celá svadba si zaslúžia byť uchované. Či už váš sľub, ktorý ste si písali alebo príhovor družičky, dajte si ho zarámovať.
  • Blahoželania – odložte si karty s gratuláciami, ktoré ste dostali od svadobných hostí. Pokojne si ich nechajte zviazať do knihy a keď dostanete chuť si zaspomínať, prelistujte si ich.

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 04.04.23 09:55

KK
karma
105.00

Mám taký a má už 35 rokov

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní