VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ I.

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ I.
  • 01.04.2017
  • Silvia Karasová

Bláznivý mesiac apríl je tu. Svoju „crazy“ náladu vám možno dokáže už v podobe prvoaprílových žartíkoch a zároveň sľubuje, že smiech a dobrá nálada vás neopustia, ani v ďalších dňoch. Už tradične sme pre vás nazreli do lunárneho kalendára, aby sme zistili, kedy bude Luna prechádzať práve vaším znamením, v akej fáze počas toho bude, a čo si z toho možno môžete zobrať v reálnom živote.

Odporúčame prečítať: Veľký jarný horoskop - vodné a vzdušné znamenia podľahnú láske

BARAN – apríl vám otvorí oči

Apríl je rozhodne vaším mesiacom, i keď ku koncu sa o vládu začínate deliť aj so zemským znamením Býka. Už od prvého aprílového dňa vám akoby všetko odrazu dávalo zmysel. Veci budete vidieť jasnejšie, dokonca rozlúsknete aj také záhady, pre ktoré ste doteraz nevedeli spávať. Táto nová životná fáza vás v prvom okamihu možno zaskočí, no raz dva si zvyknete a vaše sebavedomie začne rapídne rásť. V celej svojej kráse sa svetu ukáže 24. - 26.4., kedy Mesiac prechádza vaším znamením. 26.apríla je okrem toho ešte aj nov, čo je z ezoterického pohľadu čas vhodný na splnenie snov. Večer si nájdite chvíľu len pre seba, zapáľte sviečku a predstavte si to, čo by ste naozaj veľmi chceli, aby sa vám v živote splnilo. Hviezdy tomu dávajú veľké šance. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BÝK – v apríli začnete viac konať

Aj pre vás môže apríl znamenať prelomové obdobie. Už v jeho prvé dni sa vám podarí vyriešiť to, čo ste za ostatné obdobie tak dlho odkladali. Kým nedávno sa vám kazilo, všetko čoho ste sa dotkli, minimálne vám pod nohy boli hádzané nečakané prekážky, teraz sa karta konečne obráti. Máte pocit, že ste sa opäť ocitli „na koni“, všetko vám odrazu vychádza tak ako si plánujete, len to nezakríknuť. Nenechajte sa ale uniesť nečinnosťou a nespoliehajte sa len na Šťastenu, i keď tá teraz pri vás naozaj stojí. Radšej bude obozretné tak ako doteraz, najmä na pracovisku, kde sa poniektoré z vás posnaží zdiskreditovať mladšia kolegyňa. Šťastné dni by pre vás mohli byť hneď v úvode mesiaca aj ku koncu, konkrétne 27.-29.apríla, kedy Luna pomaličky narastá a prechádza vaším znamením.

Odporúčame prečítať: Veľký jarný horoskop: Zemské a ohnivé znamenia prekvapí Šťastena

BLÍŽENCI – apríl ponúka možnosť životnej zmeny

A mnohé z vás ju s najväčšou pravdepodobnosťou aj prijmú. Apríl bude vhodný na zmeny po pracovnej, ale i vzťahovej stránke. Ak si hľadáte novú prácu, začnite sa po nej obzerať už v prvých aprílových dňoch. Tie sa totiž nesú vo vašom znamení a okrem iného vám zlepšujú aj vaše komunikačné zručnosti. Pokiaľ teraz dostanete pozvánku na pracovný pohovor, alebo vás naopak čaká skúška, aj keď vám pamäť zlyhá, určite sa z nej vykecáte. Luna odporúča aj sadnúť si nad svoje srdcové záležitosti a keď vás čosi trápi, mali by ste to teraz zo seba konečne dostať von. Aprílový spln (11.4.) nesúci sa vo vám príbuzných Váhach vás možno na okamih vyvedie zmiery. Pozor preto na prípadné konflikty, či nesprávne rozhodnutia.

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

RAK – v apríli si ujasnite, čo od svojho partnera očakávate

Plus si rovno môžete odpovedať aj na otázku, čo mu viete ponúknuť vy. Vzťahové otázky budú hrať v apríli prím. Minimálne pre vaše znamenie. Zmietať vami budú všetky druhy emócií, a či chcete alebo nie, pravdepodobne sa nevyhnete ani tým negatívnym. Slzičky, ale aj krik, či dokonca žiarlivosť prinesie vo vašom prípade aprílový spln – 11.4. – nesúci sa v znamení nerozhodných Váh. I keď najprv nebudete vedieť, či sa svojej polovičke vrhnúť okolo krku, alebo zabuchnúť za ňou dvere, ďalšie dni vám dajú odpovede. Vaše podvedomie vám môže ponúknuť rady aj v podobe snov. Snažte sa ich v priebehu celého apríla zapisovať a vo voľnom čase im istotne prídete na kĺb. V tomto smere sa vám mimoriadne dobre bude dariť v dňoch 3.- 4.apríla, kedy Luna prechádza vaším znamením, ako i pár dní po splne, kedy sa nachádza v Škorpiónovi. Mesiac teraz vycibrí vašu intuíciu.

Odporúčame prečítať: Kedy je podľa Luny čas vhodný na lásku?

LEV – apríl prinesie zážitky na celý život

Najviac si ich vychutnajú tie z vás, ktoré budú v apríli na cestách. Je jedno, či pôjde o pracovnú cestu, dovolenku, alebo váš single cestovateľský zážitok. Bláznivé aprílové dni mnohé z vás zavedú na miesta, o akých sa vám predčasom ani nesnívalo. Ak podobný zážitok ešte len plánujete, odporúčame vám definitívne sa rozhodnúť v čase od piateho do siedmeho apríla. Mesiac vtedy prechádza vaším znamením + intenzívne narastá. Destináciu, pre ktorú sa v tomto čase rozhodnete, určite neoľutujete. Ak patríte k slobodným dámam, možno vám aj zmení život a prinesie doň pravú lásku. 

VEĽKÝ HOROSKOP NA APRÍL: Komu z vás sa možno splnia sny? ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

PANNA – v mesiaci apríl si síce neoddýchnete, no rozhodne budete mať dôvod na radosť

Niektorým dámam z vášho znamenia apríl zmení život. Asi ho aj prevráti naruby, a na okamih doň vnesie chaos a zmätok. No vy sa pomerne rýchlo zorientujete a novej situácii sa prispôsobíte s perfekcionizmom vám vlastným. Ak vás aj na chvíľu pochytí panika, či strach, tie raz dva pominú – ôsmeho apríla vstupuje Mesiac do vášho znamenia a vy budete opäť plné sebavedomia a túžby vytvoriť vôkol seba dokonalý svet. Mimochodom s tou dokonalosťou a najmä kritikou trochu pozor. Najmä v čase okolo splnu (11.4) to vaša polovička / kamarátka / mama, či šéf nemusia veľmi pochopiť a zbytočne bude oheň na streche. 

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 07.04.17 11:15

SK
karma
86.00

dúfam že sa mi to splní

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní