Fanúšikovia nemeckej milionárskej rodiny, zbystrite pozornosť! Vieme, kedy má premiéru prvá epizóda Geissenovcov na Slovensku

Fanúšikovia nemeckej milionárskej rodiny, zbystrite pozornosť! Vieme, kedy má premiéru prvá epizóda Geissenovcov na Slovensku
  • 14.04.2023
  • Michaela Kožáková

Minulý rok na jar známa milionárska rodina Geissenovcov navštívila Slovensko. Ich týždňová dovolenka sa niesla v znamení oddychu, luxusu, spoznávania krás Slovenska,  rozmaznaných dcér a, samozrejme, i škandálov. 

Do našej krajiny ich pozval vtedajší minister hospodárstva a tiež ich skalný fanúšik Richard Sulík s vidinou, že by mohli pomôcť zviditeľniť Slovensko. 

Rodina Geissenovcov v podaní členov Carmen, Roberta, Shanie a Daviny zavítala na Slovensko prvý raz a dievčatá o našej krajine vôbec nevedeli. Zostali však milo prekvapené z množstva  fanúšikov. 

Pre milionársku rodinku bol pripravený nabitý program. Počas svojej dovolenky navštívili Bratislavu, absolvovali výstup na Devín, obdivovali Vysoké Tatry i Banskú Štiavnicu. Okrem spoznávania pamiatok si tiež dopriali oddych v kúpeľoch či ochutnávku pravých slovenských špecialít a vín.

Neprehliadni: Šéfkuchár Jamie Oliver sa druhýkrát oženil. Pozri na nádherne fotky zo svadby!

Geissenovci rovná sa škandál

Podarená rodinka Geissenovcov často a rada vyvoláva kontroverzie a škandály. A nebolo to inak ani na Slovensku. Vozidlo so zapnutou zvukovou signalizáciou, sprievod motorky s húkačkou, zastavovanie ostatnej dopravy, prejazd na stopku, prevážanie sa Sulíkovým súkromným vrtuľníkom – i takéto vymoženosti využili Geissenovci na Slovensku.

Rozmarné dcéry Shania a Davina sa zas predviedli pri zoškrabávaní zlata zo zrkadla na Bratislavskom hrade, ohŕňaním nosov nad našimi najznámejšími odrodami vína či porovnávaním luxusu v Monaku a na Slovensku. Nuž, ťažko sa zavďačiť milionárskym dcérkam, ktoré zjavne už všetko zažili, ochutnali a všade boli. 

Geissenovci

Zdroj: INSTAGRAM/carmengeiss_1965

Jubilejná dvadsiata séria reality šou Geissenovci

Hoci sa pôvodne počítalo, že z návštevy Geissenovcov na Slovensku vznikne jedna epizóda do pripravovanej jubilejnej dvadsiatej série reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, nakoniec sa nemecká televízia RTL rozhodla, že z materiálov a zostrihov nakrútených na Slovensku vzniknú až tri epizódy. K tomuto rozhodnutiu prispel aj ohlas ľudí, s ktorým sa na Slovensku stretli.

Či ste už fanúšikmi tejto prominentnej rodiny alebo nie, nemali by ste si nechať ujsť prvú epizódu z ich návštevy na Slovensku, ktorá bude mať premiéru v stredu 3. mája o 20:35 v televízii JOJ. Podľa toho, čo všetko tu Geissenovci povystrájali, máte sa na čo tešiť.

- Anketa

PATRÍTE K FANÚŠIKOM RODINY GEISSENOVCOV?

Odpovedalo 38 ľudí  

Áno, už sa neviem dočkať ďalšej epizódy ich šou
84%
Nie, ani neviem, kto to je
16%
Carmen

Zdroj: INSTAGRAM/carmengeiss_1965

Carmen

Zdroj: INSTAGRAM/carmengeiss_1965

Geissenovci

Zdroj: INSTAGRAM/carmengeiss_1965

Zdroj foto: úvodná fotka - INSTAGRAM/carmengeiss_1965

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 14.04.23 08:52

KK
karma
105.00

Nemyslím si, že sú to tí správni ľudia na zviditeľnenie Slovenska.

  • 0
Odpovedať

Renáta Mularčíková 15.04.23 16:55

RM
karma
100.00

Možno by ich mal niekto poučiť, ako sa obliecť na návštevu parlamentu. Tak ale aspoň svojím "outfitom " dali najavo, kde nás majú. Nemali ich tam ani vpustiť.

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 17.04.23 08:06

AS
karma
108.00

hlučná rodina

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní