Manžel podľa znamenia horoskopu (II. časť): Dobré aj zlé stránky

Manžel podľa znamenia horoskopu (II. časť): Dobré aj zlé stránky

Čím sa vyznačujú manželia podľa jednotlivých znamení horoskopu? Prvú polovicu zverokruhu sme si charakterizovali v predošlej časti o dobrých aj zlých vlastnostiach mužov podľa hviezd. Poďte sa teraz pozrieť na pokračovanie a zistite, čo čaká manželku muža toho-ktorého znamenia.

VÁHY (24.09. – 23.10.)

Muž v znamení Váh dokáže očariť, ale stabilitu u neho nehľadajte. Veď je to napokon vzdušné znamenie. Nie je si istý ani sám sebou, i keď sa vonkajšími prejavmi správania snaží druhých presvedčiť o opaku. Pôsobí reprezentatívne a očakáva to aj od svojej rodiny, predovšetkým od manželky, ktorá s ním musí mať veľkú trpezlivosť. Určite sa však Váham nedá uprieť komunikatívna a inšpirujúca povaha. Deti oceňujú zmysel pre humor a zábavu, ktorú im dokáže zorganizovať a rodinné výlety s otcom v znamení Váh možno taktiež označiť za nezabudnuteľné. Je to taký dobrodruh s dušou dieťaťa, ktorému sa však treba do veľkej miery prispôsobovať, nakoľko v opačnom garde je nespokojný a do popredia vystúpia všetky jeho negatívne vlastnosti.

Pozri aj: Najhoršie vlastnosti podľa znamení horoskopu: Odhaľ svoju temnú stránku

Manželia tancujú

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Keď sa žena dostane do „hľadáčika“ Škorpióna, už nemá možnosť úniku. Toto znamenie si totiž dokáže každého omotať okolo prsta a zapôsobiť svojimi intenzívnymi emóciami a tajuplnou povahou. Niekedy je citlivý, inokedy manipulátor. Pre milovaných dokáže urobiť takmer všetko, ale má sklony k „vlastneniu“ blízkych, čo môže pôsobiť dosť obmedzujúco. Partnerka sa mu musí naplno oddať a náležite mu vracať jeho silné láskyplné emócie, lebo v opačnom prípade sa Škorpión cíti zranený a zradený. Svoje deti dokáže vychovať k samostatnosti a poskytne im presne to, čo potrebujú, aby boli v živote úspešné.

STRELEC (23.11. – 21.12)

Toto ohnivé znamenie sa ľahko zamiluje, ale rovnako ľahko ho to môže aj prejsť. Keď je však muž Strelec rozhodnutý pre manželstvo, zoberie ho vážne. S jeho prirodzeným optimizmom a nadhľadom ide v rodine všetko ľahšie, i keď na druhej strane treba poznamenať, že nejde o veľmi praktické znamenie. Jediné, na čo si manželka musí dávať špeciálny pozor, je zachovanie istej dávky slobody pre svojho muža. Pokiaľ ho teda nebude veľmi obmedzovať, odvďačí sa jej za to úprimnou láskou, záujmom a podporou. V Strelcoch sa nachádza aj čosi direktívne s pedagogickým presahom. To sa prejavuje najmä pri výchove detí, ktorým otec v tomto znamení určuje jasné pravidlá a nemieni o nich diskutovať. Na druhej strane podporuje ich cieľavedomosť a nech prídu s akoukoľvek otázkou, vždy im na ňu odpovie.

Rodina

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Muž v znamení Kozorožca hľadá svoju vyvolenú pomerne dlho, lebo jeho štandardy sú naozaj mimoriadne. Vysoké nároky má nielen na seba, ale aj na svoju rodinu a najbližších. Dôležité je pre neho najmä seriózne a disciplinované vystupovanie. Ak nájde tú správnu partnerku, môže zakotviť v pokojných rodinných vodách, ktoré sú pre neho balzamom na dušu. Ale len v prípade, ak všetci dodržujú stanovené pravidlá, stereotyp a snažia sa byť čo najdokonalejšími verziami samých seba. No ako asi viete, v živote to také jednoduché nie je, preto Kozorožec často naráža na nesúlad jeho predstavy s predstavami druhých. Na svoje deti je taktiež prísny a vedie ich k tomu, aby boli vo všetkom dokonalé, čo niekedy môže pôsobiť kontraproduktívne. Inak je ale manžel v znamení Kozorožca mimoriadne stabilným a spoľahlivým partnerom.

Manželský pár

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Znamenie Vodnára je viac nastavené na prácu, resp. sebarealizáciu ako na rodinu, ale v konečnom dôsledku a pri jeho chcení dokáže nájsť rovnováhu medzi oboma oblasťami života. V každom prípade, potrebuje byť vo svojej kariére úspešný, aby bol skvelým prínosom aj pre svoju rodinu. V opačnom prípade vystupujú do popredia skôr jeho negatívne vlastnosti. Tými sú predovšetkým lipnutie na detailoch a nedôverčivosť. Inak je manžel v znamení Vodnára zaujímavý, inteligentný a s dobrodružnou dušou. Jeho manželka zaiste ocení aj jeho praktickosť a to, ako sa stará a vychováva spoločné deti.

RYBY (20.02. – 20.03)

Ide o rodinne a sentimentálne založené znamenie, takže muž v znamení Rýb môže byť pre podobne nastavenú polovičku priam výhrou. Jeho jemná a empatická duša dokáže pochopiť aj také súvislosti, ktoré iným mužom unikajú. Je to oddaný manžel aj citlivý otec, pre rodinu by sa metaforicky až rozkrájal. Hoci sa môže navonok javiť ako nevýrazná, bezbranná a slabá osoba, zdanie klame. Jeho ciele sú jasné a kráča za nimi možno pomaly, ale isto. Miluje svoj domov, svojich blízkych, ktorým oddane vo všetkom pomáha. Veľký dôraz kladie na porozumenie, no komunikácia s ním môže byť niekedy komplikovaná.

Vybrali sme: 3 dôvody, prečo je tanec zdravý pre telo i dušu: Rozhýb sa aj ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní