Zohrievanie zvyškov jedla: Návod, ako sa vyhnúť otrave jedlom!

    • Zdieľaj:
- Správne zohrievanie zvyškov jedál
4 z 7

Pizza

Aj keď to tak nevyzerá, pizza môže byť ako čerstvá i na druhý deň.

  • V rúre pizzu zohrievajte na papieri na pečenie na 190 stupňov približne 10 minút, no dávajte pozor, aby sa vám nespálila.
  • Zohrievaním v mikrovlnej rúre môže pizza stratiť chrumkavosť a môže pôsobiť ako guma. Ak je to vaša jediná možnosť, zohrievajte ju na tanieri vystlanom papierovým obrúskom asi minútu na strednom ohreve.
  • Ak sa rozhodnete pizzu zohrievať na panvici, zohrievajte ju na rozohriatej panvici na strednom plameni nasucho asi minútu. Potom panvicu pokropte vodou, zakryte pokrievkou a zohrievajte ešte asi 2 minúty, aby sa roztopil syr na vrchu pizze.

Tip pre teba: Recept na mascarpone: Vyrob si ho doma lacno a za pár minút

4 z 7