Platforma Vinted vstupuje na Slovensko. Doručovať bude pomocou Packety

Platforma Vinted vstupuje na Slovensko. Doručovať bude pomocou Packety

Najväčšia medzinárodná internetová platforma na predaj secondhandového oblečenia vstupuje na Slovensko. Slovenskí zákazníci môžu odteraz posielať a vyzdvihovať tovar nakúpený na Vinted na ktoromkoľvek výdajnom mieste Packety. 

Medzinárodná platforma pre výmenu oblečenia, alebo nákup z druhej ruky prichádza na Slovensko. Predaj seconhandového oblečenia nadobúda v posledných rokoch na celom svete výraznú obľubu. Spoločnosť pôvodom z Litvy aktuálne funguje na 15 trhoch po celom svete. Má viac ako sedemsto zamestnancov a užívateľskú komunitu tvorí aktuálne viac ako 45 miliónov ľudí. Strategickým partnerom pre predaj oblečenia pomocou Vinted bude na Slovensku Packeta. Slovenskí zákazníci tak môžu teraz posielať a vyzdvihovať tovar kúpený na Vinted na akomkoľvek výdajnom mieste Packety, ktorých má Slovensku aktuálne 1 500.

Pozri aj: Rastie počet jednorodičov v núdzi. Packeta sa rozhodla im pomôcť

Packeta

Zdroj: Packeta

„Vinted je ďalšia globálna e-commerce platforma, ktorá si nás vybrala ako partnera. Veľmi sa nám páči zameranie Vinted na oblasť udržateľnosti, pretože aj pre nás je to jedna z kľúčových oblastí, na ktorú sa momentálne zameriavame. Naše podnikanie sa snažíme postupne meniť a modernizovať tak, aby sme čo najmenej zaťažovali životné prostredie. V tomto roku pripravujeme v oblasti udržateľnosti celý rad nových projektov,“ konštatuje Alexander Jančo, výkonný riaditeľ Packeta na Slovensku.

Neprehliadni: Dámske plavky, ktoré sa hodia mnohým postavám: TOP 3 trendy tejto sezóny

kuriérska služba

Zdroj: Packeta

Ako to funguje?

Spolupráca medzi Packetou a Vinted funguje veľmi jednoducho. Keď si kupujúci na Vinted vyberie doručenie pomocou Packety, obdrží následne predajca daného tovaru kód pre odoslanie zásielky a môže predávaný tovar odniesť na akékoľvek podacie miesto na Slovensku. Zásielka je následne doručovaná štandardným spôsobom a kupujúci sa môže tešiť na svoj tovar, ktorý získa v 98 % prípadoch do druhého dňa.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní