10 inšpirácií na jednoduché účesy pre krátke vlasy – ideálne na každodenné nosenie

10 inšpirácií na jednoduché účesy pre krátke vlasy – ideálne na každodenné nosenie

Patríte k ženám, ktoré si nikdy nevedeli predstaviť mať kratšie vlasy, pretože im skrátka dlhé pramene pripadajú viac žensky? Alebo je pre vás naopak dlhá hriva doslova nočnou morou a je podľa vás nepraktická a nepohodlná? Nuž, my ženy sme rôzne a čo sa páči jednej sa vôbec nemusí páčiť inej. Na dĺžke vlasov pritom až tak nezáleží, hlavne aby boli vlasy zdravé, vďaka čomu budú vždy vyzerať dobre. 

Žensky sa môžeme cítiť aj v dlhých prameňoch, no rovnako aj v kratšom účese. Na to, či sa rozhodujeme pre kratšie alebo dlhšie strihy pritom môžu mať vplyv viaceré faktory, nielen náš vkus a preferencie. Zohľadniť môžeme napríklad aj typ tváre, resp. jej tvar, tiež hustotu vlasov. I tieto faktory totiž môžu ovplyvňovať to, či je pre nás nejaký účes dobrou voľbou, alebo skôr naopak.

Ak však patríte k tým, ktoré si doslova užívajú kratšie vlásky, máme pre vás inšpiráciu na jednoduché a praktické účesy, ktoré sú vhodné na každodenné nosenie. Tieto účesy budete zbožňovať!

Účes hotový za pár minút!

Niektoré ženy nenosia svoje vlasy takmer nijak inak, ako voľne rozpustené. Na druhú stranu je mnoho žien, ktoré sa buď s obľubou hrajú s vlasmi a skúšajú rôzne účesy, alebo chcú mať skrátka vlasy nejak vypnuté a upravené, aby s nimi počas celého dňa nemali žiadne starosti. 

Ak hľadáte nejaké tipy na úplne jednoduché účesy, ktoré vám ráno nezaberú pol hodinu a pri ktorých, ako sa hovorí, nestratíte nervy, odporúčame vyskúšať niektorý z účesov na videu nižšie. Vyzerajú fantasticky a keďže ide o sčasti vypnuté účesy, sú pohodlné na celodenné nosenie bez potreby nejakých ďalších úprav v priebehu dňa. Ak máte vlásky s dĺžkou nad ramená, isto niektorý skúste!

- Anketa

SI TÍM KRÁTKE VLASY ALEBO TÍM DLHÉ VLASY?

Odpovedalo 6 ľudí  

Rozhodne krátke!
67%
Bez dlhých vlasov to nie je ono!
0%
Ako kedy, raz nosím dlhé, potom ich neváham poriadne skrátiť.
0%
Najradšej mám stredne dlhé vlasy.
33%

Zdroj foto z úvodnej koláže: youtube.com/@Milabuco


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní