Inovujte svoj svet so Xiaomi: 6 skvelých tipov z akcie Black Friday

Inovujte svoj svet so Xiaomi: 6 skvelých tipov z akcie Black Friday

Prečo si neurobiť radosť aj technologickou novinkou, ktorá môže zjednodušiť a spríjemniť život, navyše keď je práve za zvýhodnenú cenu? Alebo je to tiež ideálna príležitosť na zaobstaranie praktických darčekov pod stromček pre svojich blízkych. Xiaomi je u nás už etablovaná značka známa hlavne smartfónmi, ale v ponuke má desiatky ďalších inovatívnych produktov aj pre smart domácnosti a renomé si robí aj svojimi pokročilými a bezpečnými elektrickými kolobežkami.

Niektoré z ich výrobkov sú v akcii Black Friday za zvýhodnené ceny. Ale pozor, platia len do 3. decembra, respektíve do vypredania zásob. Toto je 6 z nich, ktoré nás zaujali výborným pomerom výbavy a ceny. Celý repertoár zľavnených produktov nájdete na mi-store.sk

Odporúčame:  Zisti, čo týchto 12 polôh pri zaspávaní naznačuje o vašom vzťahu!

Xiaomi Smart Mixér EU  – 89 eur (bežne 120 eur)

Na prvý pohľad elegantný, ale štandardný mixér vie prekvapiť pár unikátnymi vlastnosťami. Okrem toho, že zvláda bežné sekanie a miešanie pomocou 8 oceľových nožov na prípravu smoothie alebo iných studených nápojov má bonus – zahrievaciu časť na spodku nádoby. Vie tak namixované potraviny aj uvariť, aj preto je nádoba z kvalitného tvrdeného skla a nie plastu. V mixéry si tak pripravíte aj hotové polievky alebo omáčky.

Smart v tomto prípade znamená prepojenie s mobilnou aplikáciou kde sa dá mixér ovládať, ale aj prehliadať desiatky zdravých a chutných receptov pripravených práve pre tento mixér. Stačí pridať potraviny, vodu, jedným kliknutím vybrať recept a pokojne aj nastaviť časovač a po príchode z tréningu vás bude čakať práve uvarená polievka. 

Xiaomi Smart Mixér EU

Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256 GB – 359 eur (bežne 439 eur)

Vlajková loď medzi smartfónmi strednej triedy sa dostala tiež do výberu tohtoročného Xiaomi Black Friday. Hlavnou hviezdou tohto modelu je hlavný fotoaparát s rozlíšením rekordných 200 Mpx a optickou stabilizáciou pre detailné zábery krajiniek či portrétov. Tie si potom môžete pozrieť na 6,67-palcovom 120Hz Amoled displeji s vysokým jasom pre pohodlné prezeranie obsahu aj pri priamom slnečnom svetle. Nechýba kopec výkonu vďaka čipu Dimensity 1080 so 8 GB operačnej pamäte.

Druhou veľkou výhodou je nadštandardne veľká batéria s výdržou pokojne aj 2 dni, ktorá navyše zvláda až 120W ultra rýchle nabíjanie a naplní sa už za 19 minút. Takúto kombináciu parametrov nájsť s cenou pod 500 alebo hoci aj 400 eur je rarita.

Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256 GB

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro – 549 eur (bežne 799 eur)

Odvezte sa do práce alebo na tréning či nákupy ekologicky, bezpečne a zábavne na elektrickej kolobežke, v ktorých má Xiaomi dlhoročné skúsenosti. Pretavil ich do štvrtej generácie Pro modelu, ktorý je v Black Friday akcii výrazne dostupnejší.

Kolobežka má dojazd na jedno nabitie až 45 km a zväčšené kolesá pre pohodlnejšiu jazdu aj na nerovnom teréne. Samozrejmosťou je prepojenie so smartfónom či jednoduché skladanie, takže sa vojde aj do kufra malého auta. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Elektrická zubná kefka T700 EU – 69 eur (bežne 95,90 eur)

Starostlivosť o zuby môže byť omnoho efektívnejšia a možno aj zábavnejšia s elektrickou zubnou kefkou, ktorú teraz zoženiete za bezkonkurenčnú cenu. Model T700 robí presne to, čo by ste od modernej elektrickej kefky čakali. Sonický motor vibruje až takmer 40 000-krát za minútu a vďaka extra jemným štetinkám hlavice sa kefka dostane aj do horšie prístupných častí a bez dráždenia ďasna vyčistí zubný kameň aj škvrny.

Intenzita motora sa ovláda na kefke a zobrazuje na displeji, alebo aj na obrazovke mobilu – kefka sa vie bezdrôtovo spojiť s mobilnou aplikáciou, kde vidíte kedy a ako ste si zuby čistili a tým si vytvorili zdravý zvyk. Plne vodeodolná kefka s výdržou 24 hodín sa bezdrôtovo dobíja v elegantnom stojane.

Pozri aj:  Máš pocit, že je čas na zmenu účesu? Prečo nie, pozri na vlasové premeny Diany Hágerovej!

Xiaomi Elektrická zubná kefka T700 EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi 13 Lite 8/256 GB – 399 eur (bežne 499 eur)

Tohtoročný zástupca tých najvybavenejších smartfónov od Xiaomi je vo verzii Lite stále veľmi slušne vybavený a s rovnakým ikonickým dizajnom, ale už za omnoho dostupnejšiu cenu, než jeho súrodenci. Dostupný v čiernej, ale aj sviežej svetlomodrej a ružovej farbe sú s hrúbkou 7,2 mm a hmotnosťou 171 gramov nevšedne kompaktné. Pritom sú vybavené rozmerným 6,55-palcovým Amoled displejom s presnými farbami a skvelým kontrastom.

Okrem primárneho 50 Mpix zadného fotoaparátu s ostrením na oko a ultraširokoúhleho fotoaparátu sa tento smartfón sústreďuje aj na selfie. Predná kamera má rozlíšenie 32 Mpix a dokonca tú nájdete aj osvetlenie pre perfektné selfie aj pri horšom osvetlení. Nechýba batéria s výdržou na celý aktívny deň, navyše s podporou extra rýchleho nabíjania.

Xiaomi 13 Lite 8/256 GB

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X10 EU – 359 eur (bežne 499 eur)

Až pri robotických vysávačoch s vyprázdňovacou stanicou zistíte aký praktický pomocník to vie byť. Odpadá totiž starosť neustále vyprázdňovať zásobník na nečistoty po približne každom druhom či treťom vysávaní. Model X10 to zvláda aj sám a dobíjacia stanica funguje zároveň ako veľký zásobník s papierovým vrecúškom. Po každom vysávaní sa do neho presunú nečistoty a stačí ho vyhodiť len raz za niekoľko týždňov (podľa úrovne znečistenia).

Okrem toho je tento robotický vysávač vybavený vylepšenou navigáciou pre efektívnejšie vysávanie a vyhýbanie sa prekážkam, silným motorom a ovládaním aj pomocou mobilnej aplikácie či dokonca hlasovými asistentkami Alexa alebo Google Assistant.

Vyskúšaj recept na:  Pečené tvarohové buchty s hrozienkami – sladučké, mäkučké... 

Xiaomi Robot Vacuum X10 EU

Zdroj: Xiaomi


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní