Redmi Note 13 5G - Ľahký, výkonný a štýlový za menej ako 300 eur!

Redmi Note 13 5G - Ľahký, výkonný a štýlový za menej ako 300 eur!

Xiaomi predstavil novinku v rade smartfónov - Redmi Note 13 5G. Táto verzia prichádza s množstvom vylepšení, ktoré vám spríjemnia každodenný život. Poďme sa pozrieť na to, čo nám ponúka!

Fotoaparát pre každý moment!

Začnime s tým, čo mnohých užívateľov najviac zaujíma - fotoaparát. Redmi Note 13 5G sa môže pochváliť hlavným fotoaparátom s rozlíšením 108 Mpx a 3-násobným optickým zoomom. Či už zachytávate prírodné scenérie alebo rodinné okamihy, každý záber bude plný detailov a jemných nuánsí.

Ostrý, jasný a zároveň štýlový!

Redmi Note 13 5G zaujme svojím moderným a elegantným dizajnom. prináša jasné a ostré zobrazenie, či už sledujete svoje obľúbené videá, prechádzate fotogalériou alebo surfujete na internete. Tiež tu nájdete snímač odtlačkov prstov a kvalitné duálne reproduktory pre lepší zážitok zo zvuku.

Redmi Note 13 5G

Zdroj: Xiaomi

Nie len pekný ale aj výkonný !

V srdci Redmi Note 13 5G nájdete vysoko výkonný procesor, ktorý je pripravený na všetky úlohy. S veľkou batériou si môžete byť istí, že vám váš spoločník vydrží až 2 dni pri bežnom používaní. Navyše s rýchlym nabíjaním je vaše zariadenie vždy pripravené na akciu.

Či už ste na dobrodružnom výlete alebo len bežíte na nákupy, Redmi Note 13 5G je odolný spoločník. S tvrdeným sklom Gorilla Glass a certifikátom odolnosti voči prachu a striekajúcej vode (IP54) nemusíte mať strach z náhodných pádov alebo nepriaznivého počasia.

Vyskúšaj: Fantastické jednohubky z lístkového cesta – vaši hostia im neodolajú

Redmi Note 13 5G

Zdroj: Xiaomi

Za takúto cenu ?!

Ako sme už od spoločnosti Xiaomi zvyknutí, Redmi Note 13 5G prichádza s výborným pomerom ceny a kvality. Začínajúc od 269 EUR ponúka tento smartfón niektoré funkcie, ktoré sa vyrovnajú aj vlajkovým lodiam. A ak sa poponáhľate, tak bude ešte dostupnejšie. Ak si ho zakúpite do 4.2., získate zľavu 30 eur.

Navyše k Redmi Note 13 Pro 5G alebo Redmi Note 13 Pro+ 5G , pre náročnejších zákazníkov kde sa môže zľava vyšplhať až na 50€, získa zákazník, za recenziu na stránkach predajcu alebo na Heureka.sk a registráciou nákupu na www.xiaomipromo.sk darček podľa vlastného výberu - buď slúchadlá Redmi Buds 5 alebo Xiaomi Smart Band 8.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní