Zvládnite prácu v zime vonku bez ujmy vďaka Helly Hansen oblečeniu

Zvládnite prácu v zime vonku bez ujmy vďaka Helly Hansen oblečeniu

Práca v exteriéri v zimných mesiacoch vám dáva poriadne zabrať, však? So správnym pracovným oblečením Helly Hansen vám však nebudú drkotať zuby, ani nebude mokrí.

Táto značka je na trhu už viac ako 140 rokov, poďme sa pozrieť, čo ponúka.

Bude ťa zaujímať:  Krajiny s najkrajšími ženami na svete: Sme aj my medzi nimi?

Vybavte sa na zimu s Helly Hansen

Zimné mesiace na pracoviskách v exteriéri si žiadajú mimoriadne vybavenie. Zima je neúprosná, ale s oblečením Helly Hansen sa nemusíte obávať nízkych teplôt, dažďa, snehu či silného vetra. Či je fujavica alebo bezvetrie, vďaka profi oblečeniu nezaľahnete do postele prechladnutí

V podstate je jedno, či ste stavbár, cestár, lesník alebo iný outdoorový pracovník. Mali by ste mať pripravené oblečenie, ktoré vás aj zahreje, aj ochráni za všetkých vonkajších podmienok.

Značka Helly Hansen sa neustále posúva vpred a vytvára inovatívne kusy oblečenia. Medzi favoritov patria napríklad zateplená Helly Hansen bunda Kensingtion, Helly Hansen montérky a zimné topánky s huňatou podšívkou.

Helly Hansen kensington

Zdroj: ganes.sk - helly hansen kensington winter jacket

Bez kvalitných materiálov by to nešlo

Helly Hansen patrí medzi svetových lídrov v oblasti pracovného oblečenia, a to nielen vďaka dlhoročnej tradícii a skúsenostiam, ale aj vďaka použitým materiálom a výrobným technikám.

Čo sa týka výroby oblečenia, firma je známa využitím najnovších technológií a vedeckých poznatkov. Napríklad pri návrhu a výrobe búnd i nohavíc z kože namáča hrubé ľanové plátno do ľanového oleja. Vďaka tomu vám každý kus poskytne špičkovú tepelnú izoláciou.

Helly Hansen nemyslí len na vrchnú, ale aj strednú vrstvu. Človek sa aj pri práci vonku poriadne zapotí a občas potrebuje zhodiť nejakú tú vrstvu. Preto sa treba obliekať tak, aby ste s týmto nemali problém a nemuseli mrznúť ani sa potiť. V šatníku by ste mali mať fleecové mikiny, ktoré dobre chránia pred chladom a zároveň sú priedušné.

Odporúčame:  Pečený cesnak: Toto dokáže s telom do 24 hodín!

Helly Hansen pracovné oblečenie

Zdroj: ganes.sk - helly hansen

Pracovné oblečenie, ktoré vás neobmedzí

Určite viete, že niektoré pracovné bundy sú síce teplé, no sotva sa v nich môžete pohnúť. Množstvo povolaní však vyžaduje flexibilitu – prenášanie ťažkých bremien a náradia či prácu vo výškach. Sloboda pohybu a ochrana pred počasím sú dva faktory, ktoré hovoria o kvalitnom pracovnom oblečení.

Helly Hansen ponúka celý rad komfortného a bezpečného oblečenia – od pracovných nohavíc, cez fleecové bundy, zimné bundy až po termoprádlo. Pracovné nohavice disponujú vreckami na kolenách, reflexnými prúžkami a vreckami na náradie.

Pripravte sa na zimu a zvládnite prácu v exteriéri bez ujmy. Navštívte internetový obchod www.ganes.sk a prezrite si veľký sortiment poprednej svetovej značky za skvelé ceny.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní