Štýl a pohodlie – našich TOP 5 jarných búnd pre ženy

Štýl a pohodlie – našich TOP 5 jarných búnd pre ženy

Na jar všetko ožíva: my tiež! Po zime sa už nevieme dočkať ľahkého vzdušného oblečenia. Ešte nie je príliš teplo, a tak je dámska jarná bunda nevyhnutnosťou na každú vychádzku. Dnes hovoríme o našich obľúbených prechodných bundách. Ste zvedaví? Pozývame Vás si prečítať!

Dámska jarná prešívaná bunda

Našou obľúbenou túto sezónu (a už niekoľko predchádzajúcich, pretože ide jednoznačne o najmódnejšie vrchné oblečenie) je dámska prešívaná bunda. Jarná verzia prešívanej bundy je ľahšia ako zimná bunda, pretože nemá takú teplú výplň, ale je potrebná na ešte chladné rána a večery. Je to univerzálne riešenie do kancelárie, na formálnejšie príležitosti ale aj na úplne voľné a spontánne.

Obávate sa, že prešívaná bunda bude vyzerať neohrabane? Siahnite po modeli s výrazným pásom alebo ozdobným opaskom. Vďaka tomu budete vyzerať skvele aj v prešívanej bunde. A ak hľadáte štipku elegancie, siahnite po modeli s kožušinkou alebo ozdobnými kontrastnými zipsami. Takáto dámska jarná prešívaná bunda zaujme každého: https://ozonee.sk/slo_m_Zeny_Bundy_Presivane-bundy-6918.html.

Pozri aj: Cargo nohavice opäť v móde: Objav zabudnutý štýl, ktorý nahradí džínsy

dámska prechodná bunda

Zdroj: ozonee.sk

Dámska jarná parka bunda

Je čas na niečo pre tých, ktorým je zima. Na jar sú teploty stále vyššie, ale to neznamená, že si môžete obliecť iba mikinu. Keď patríte k ľuďom, ktorí neustále mrznú, dôrazne Vám odporúčame zvoliť niečo teplejšie. Možno bude dámska jarná parka niečo pre Vás? Dlhšia ako klasická bunda, teplá a stále módna. Parka a džínsy vyzerajú skvele s čižmami. Odporúčame najmä khaki alebo béžové parky. Sú univerzálne a ľahko sa ladia s iným oblečením: https://ozonee.sk/slo_m_Zeny_Bundy_Parky-6917.html. Zbožňujeme ich!

Prechodná dámska bunda typu bombera

Naším ďalším favoritom je najmódnejšia bunda tejto sezóny – bombera. Nám padla do oka športová verzia, s nášivkami a nápismi ako z americkej vysokej školy. Vyzerá skvele s džínsami a ruksakom: je to skvelý outfit nielen do školy. Treba však priznať, že dámska jarná bombera je rozhodne menej formálna ako prešívané bunda či parka, preto si ju nechávame na stretnutia s priateľmi alebo do kina.

Dámska športová jarná bunda

Športová prechodná bunda pre ženy tiež nie je formálnym modelom, ale kto športuje, chodí po horách alebo aspoň so psom na prechádzky, vie, že je nevyhnutným modelom každého šatníka. Pohodlná, ale aj štýlová – jarná športová bunda by sa mala objaviť vo Vašom šatníku. Majte ju vždy po ruke: nikdy neviete, kedy sa Vám bude hodiť!

Vaša obľúbená dámska jarná bunda

Ona si taktiež našla miesto v našej TOP 5. Prečo? Pretože trendy sú dôležité, ale nie najdôležitejšie. Základom je, aby ste sa cítili dobre. Vyberte si teda model, ktorý sa Vám páči, v ktorom sa cítite pohodlne a ktorý sa hodí k Vášmu ostatnému oblečeniu. Jarná dámska bunda na Vás čaká v predajni Ozonee. Nájdete tu aj mnoho iných odevov, ktoré zmenia Váš šatník bez toho, aby zaťažili Váš rozpočet: https://ozonee.sk/slo_m_Zeny_Bundy_Prechodne-bundy-6913.html. Pozývame na nákupy!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 19.04.22 17:59

MM
karma
100.00

mám rada dlhšie parky a vôbec športový štýl

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 21.04.22 21:53

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 28.04.22 20:56

MR
karma
109.00

Parky sú prakticke , bombery skôr pre mladšiu generaciu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní