Ochutnajte Vianoce v Starbucks a hlavne Christmas Blend

Ochutnajte Vianoce v Starbucks a hlavne Christmas Blend

Vianočné sviatky sú za rohom a sviatočná atmosféra dorazila aj do Starbucks. Originálne zimné nápoje opäť doplnili ponuku, ktorá priam charakterizuje chuť Vianoc. Všetkých fanúšikov Vianoc v Starbucks určite poteší aj limitovaná ponuka zrnkovej kávy Christmas Blend a návrat ikonického znovu použiteľného Red Cup-u.  

K vianočným sviatkom v Starbucks neodmysliteľne patrí limitovaná zrnková káva Christmas Blend, ktorá sa vyznačuje jedinečným chuťovým profilom vďaka kombinácii kávových zŕn z Latinskej Ameriky, Ázie a Pacifiku. Výnimočnosť jej dodávajú práve zrejúce zrná zo Sumatry, ktoré sú starostlivo ochutnávané až 5 rokov a sú starostlivo zamiešané do zmesi Christmas Blend, ktorej dodávajú jej charakteristickú chuť. Tú ešte zvýrazníte v kombinácii so správnym jedlom. Skúste si ju vychutnať v kombinácii s lahodným pekanovým koláčom s brusnicami. Výnimočným zážitkom je tiež kombinácia tejto kávy s pomarančom a škoricou.

Pozri aj: Môže byť bezkofeínová káva chuťovo dobrá a kvalitná?

vianočná zmes Christmas Blend a Espresso Roast

Zdroj: Starbucks

Sviatočná atmosféra v Starbucks

V tomto roku nájdete v Starbucks aj vianočnú zmes Christmas Blend Espresso Roast, ktorej intenzívnejšie praženie vyvážilo korenisté tóny s karamelovou sladkosťou, preto sa skvele hodí práve na prípravu lahodného espressa. S ním a so škoricovou rolkou objavíte tú pravú vianočnú kombináciu. Ak máte radi zázvor, určite vyskúšajte skombinovať Christmas Blend Espresso Roast so zázvorovými sušienkami.

Nezabudnite, že všetky nápoje si môžete nechať pripraviť aj do ikonického Reusable Red Cup, vďaka čomu nielen pomôžete chrániť prírodu, ale tiež ušetríte 0,30 €. Užite si sviatočnú atmosféru v Starbucks!

Zaujme ťa: Starbucks Žilina: Prvá kaviareň na Slovensku mimo hlavného mesta


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 10.12.19 05:47

ĽŠ
karma
100.00

Už len samotný obal vyzerá lákavo!

  • 0
Odpovedať

Mária Frnová 10.12.19 11:41

MF
karma
100.00

milujem túto kávičku

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 10.12.19 20:15

SK
karma
114.00

Tak, už len ochutnať...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní