Horoskop na marec 2024 predpovedá úspech v práci, ale i pochybnosti vo vzťahoch

Horoskop na marec 2024 predpovedá úspech v práci, ale i pochybnosti vo vzťahoch
  • 20.02.2024
  • Michaela Kožáková

Prelomový mesiac medzi zimou a jarou, kedy čakáme na pozitívnu zmenu a kedy sa môžeme konečne rozlúčiť s chladnými dňami. Taký je mesiac marec. Čoskoro príde jar a s ňou aj nové príležitosti pre mnohé znamenia zverokruhu. Očakáva sa, že marec bude plný zmien najmä v oblasti osobného života. Pre mnohých náročný mesiac, no pre mnohých, naopak, predzvesť lepších zajtrajškov.

Pre všetky znamenia zverokruhu si marec pripravil pútavé aktivity a príležitosti. Mnohým prinesie zmeny a poslúži ako odrazový mostík pre lepšiu budúcnosť. 

Čo ďalšie si pripravil horoskop na marec 2024 pre jednotlivé znamenia? Čo môžu očakávať a na čo si majú dať pozor? Čím prekvapí horoskop na budúci mesiac? Pre ktoré znamenia je marec šťastný mesiac?

Neprehliadni: Rok 2024 bude rokom Dreveného DRAKA: TOTO NÁM PRINESIE!

Mesačný horoskop na marec 2024 - čo prinesie?

V profesionálnej sfére ponúkne marec najvýhodnejšie pozície jednotlivcom, ktorí sa venujú kreatívnej tvorbe. Umelci a spisovatelia, ktorí v tomto období vydajú svoje diela, môžu očakávať slávu a finančnú odmenu. 

Čo sa týka romantiky, horoskop marec 2024 predpovedá, že jarné vzrušenie v období marca zasiahne nováčikov aj tých skúsenejších v láske. Romantické stretnutia však budú mať bojovný až agresívny charakter. Aj tí, ktorí zostali dlho single, si v tomto období môžu nájsť množstvo obdivovateľov a príležitostí na randenie. 

Niektoré znamenia nemusia mať šťastie v láske, avšak nájdu uspokojenie v iných aspektoch života, ako je kariérny postup alebo vzrušujúce cestovanie.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Marec prinesie osobám narodeným v znamení Barana množstvo emotívnych zážitkov. V tomto období budete veľmi citliví. Ak máte stáleho partnera, počas marca 2024 zažijete jednak veľmi príjemné chvíle plné lásky, ale aj nezhôd najmä pri plánovaní spoločnej budúcnosti. Nemusíte sa však báť, vďaka vzájomnej náklonnosti všetko vyriešite, len si dávajte pozor na zbytočnú podráždenosť. Počas tejto doby sa vo vás prebudí aj nákazlivý zmysel pre humor, takže môžete očakávať, že sa vaši priatelia nebudú môcť od vás odtrhnúť.

V marci bude Baran ovplyvnený silou Venuše. Vo svojej kariére budete úspešní hlavne v druhej polovici mesiaca, o to viac, ak pracujete vo finančnom sektore. Správne pochopíte potreby zákazníkov a získate vďaka tomu úspech u svojho nadriadeného. Vplyv tejto planéty bude mať dopad aj na vzťahy s členmi vašej rodiny. Zvážte návštevu príbuzných, ktorých ste nejaký čas nevideli. Nielenže náklonnosť môže byť oveľa silnejšia ako zvyčajne, ale môžete tiež napraviť krivdy z minulosti.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

V marci sa Býci môžu tešiť na nekonečnú dávku odvahy. Práve preto je tento mesiac ten správny čas nabrať odvahu prekonať prekážky, ktoré vás už dlho brzdia. Budete aj veľmi spoločenskí a vďaka svojmu príjemnému vystupovaniu si získate veľa priateľov. Nebráňte sa spoznávaniu nových ľudí a nadväzujte nové kontakty. Nikdy neviete, kedy stretnete niekoho zaujímavého. Podarí sa vám tiež prehĺbiť vzťah k sebe samému a udržať si poriadok vo svojich myšlienkach a pocitoch. Zároveň sa vo vašom osobnom živote začnú diať veľké zmeny, ktoré vás posunú o krok vpred.

Marec bude pre Býkov mesiacom plným nových zážitkov, najmä čo sa týka sebarozvoja. Konečne sa zbavíte negatívnych myšlienok z minulého roka a rozhodnete sa začať budovať niečo nové. Či už ide o duševný rozvoj alebo budovanie niečoho hmotného, urobíte obrovský pokrok. Tento
mesiac bude tiež výbornou príležitosťou na prehĺbenie rodinných vzťahov, preto sa snažte do svojich aktivít čo najviac zapojiť aj svojich blízkych a prejavte záujem o ich problémy. ​

Pozri aj: Kariérny horoskop na rok 2024 – koho čakajú úspechy v práci, kto zmení zamestnanie?

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Marec pre osoby narodené v znamení Blížencov sa bude niesť v duchu množstva energie a síl, ktoré Blíženci využijú najmä v prospech svojej fyzickej kondície. Nepreháňajte to však hneď na začiatku, vaše telo nemusí byť na takúto záťaž pripravené a mohli by ste sa zraniť. Takmer všetko pre vás bude hračka, preto sa nebojte vyskúšať rôzne športové aktivity a pokojne sa pustite do menších domácich úprav. Vaša kreativita pri plánovaní voľnočasových aktivít prevyšuje očakávania vás samých aj vašich blízkych. Preto by ste mali nasledovať a realizovať svoje nápady.

V marci bude mať planéta Mars najvýraznejší vplyv na Blížencov. Dodá vám silu zamyslieť sa nad svojou situáciou a prevziať iniciatívu za svoj vlastný osud. Vidno to hlavne na pracovnej stránke. Či už máte vlastný biznis alebo pracujete pre spoločnosť, tento mesiac budete mať samé nové nápady. V druhej polovici mesiaca si dávajte pozor na poranenia horných končatín, ktoré môžu byť v tomto období náchylnejšie na zlomeniny a snažte sa znížiť ich fyzickú námahu.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Marec bude pre Raka pokojným obdobím, avšak náchylnejším na prechladnutie, preto odpočívajte a zbytočne to nepreháňajte. Máte totiž veľkú šancu, že prídete na dobrý nápad, ktorý sa vám vďaka fyzickej a psychickej pohode podarí neskôr zrealizovať. V tomto období sa vám bude dariť aj finančne, čo si všimne aj vaše okolie a „nalepia" sa na vás ľudia, ktorým ide len o vaše peniaze. Dávajte si preto pozor, aby ste neboli príliš dôverčiví.

Únava a vyčerpanie potrápia Raka pred začiatkom jari. Toto obdobie však nebude trvať dlho. V polovici marca chytíte druhý dych a vrátite sa k zaužívanej rutine. V práci sa vám bude dariť aj naďalej. Nezaspávajte však na vavrínoch a majte oči otvorené. 

V oblasti lásky nezadaných Rakov prekvapia príjemné stretnutia. Tí, ktorí sú vo vzťahoch, si marec pripravil príjemné chvíle bez zbytočných hádok.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Marec v Levovi podporí jeho temperament. S veľkým nadšením sa pustíte do všetkého, čo vám príde do cesty, a vo všetkom budete vynikať. To môže rozčúliť vaše okolie, ktoré vám bude závidieť váš úspech. V spoločnosti ostatných vyniknete skvelými komunikačnými schopnosťami a zmyslom pre humor. Vaše príbehy plné entuziazmu vzbudia v ľuďoch záujem a vy sa stanete obľúbeným. V tomto období sa môžu objaviť problémy spojené s tráviacim systémom, preto sa zamerajte na zdravú vyváženú stravu a dostatok odpočinku.

Tento mesiac vám pridá na asertivite a sebavedomí. Mali by ste to využiť vo svoj prospech a pokúsiť sa vyriešiť problémy, s ktorými ste si doteraz neboli istí. Ľudia narodení v znamení Leva by si však v marci mali dávať pozor na svoju podráždenosť, pretože to môže viesť k dlhodobým konfliktom. Pomôže vám poloha Mesiaca a vy si budete môcť včas uvedomiť dôsledky svojich činov skôr, ako sa stanú.

Zaujme Ťa: 4 znamenia, ktoré vekom zrejú do krásy a dlho si udržia mladistvý vzhľad

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

V marci sa Panna naučí veľa nových vecí. Vaša pamäť bude v tomto období veľmi dobrá, preto sa otvorte novým informáciám a vyskúšajte činnosti náročné na analytické myslenie. Zároveň sa môžete tešiť na veľkú dávku kreativity, takže sa nebojte experimentovať. Vaše nápady budú stáť za to, tak ich predstavte svojmu nadriadenému. Len si dávajte pozor na to, aby ste neboli dotieraví a vopred zvážte spôsob, akým svoje nápady prezentujete. Mnohé úlohy v práci vás môžu vyčerpať a viesť k zdravotným problémom, preto spánok nepodceňujte.

V marci budú Panny v práci takmer nepretržite. Hoci sa v mnohom zlepšíte, zabudnete na bežné úlohy, čo vedie k tomu, že sa vzťahy s kolegami skomplikujú a váš úspech by následne mohol zostať nepovšimnutý. Koncom mesiaca budete náchylní aj na črevné problémy, preto dbajte na to, aby bolo všetko, čo konzumujete, správne uvarené a snažte sa do svojho jedálnička zaradiť viac vlákniny.

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Marec bude pre Váhy rušným mesiacom. Pripravte sa na veľké zmeny vo vašom osobnom živote. Ak máte pocit, že ste sa dlho nikam neposunuli, je načase s tým niečo urobiť. Ak ste uvažovali o sťahovaní, nebojte sa a choďte do toho. Ak uvažujete o zmene zamestnania, s najväčšou pravdepodobnosťou nájdete niečo, čo vás bude skutočne baviť. Snažte sa v tomto období udržať v psychickej pohode, pretože všetko budete brať osobne a ľahko sa rozčúlite. V tomto by vám mala pomôcť meditácia.

Vplyv Marsu na Váhy bude rozhodujúci práve v marci. Mali by ste byť opatrní pri náhlych zmenách nálady a pocitoch úzkosti. Naopak, mohlo by to narušiť váš dobrý vzťah s kolegami, ktorý ste doteraz mali. Rýchlo vás roztýli a aj ten najmenší problém. Našťastie, keď prídete domov, budete si môcť oddýchnuť a porozprávať sa s partnerom. Slobodní by sa však mali svojej negativity snažiť zbaviť inak. Neváhajte využiť svoju fyzickú silu a zabehajte si, zaplávajte si alebo robte kardio.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

V marci začnú Škorpióni túžiť po pocite bezpečia. Najlepšie sa budete cítiť pri objatí blízkou osobou, či už partnerom alebo členom rodiny. Vaša potreba podeliť sa o svoje pocity bude veľmi silná, takže ak neexistuje nikto, komu by ste mohli otvoriť svoje srdce, budete mať tendenciu byť melancholický alebo dokonca depresívny. Buďte opatrní, pretože tieto stavy môžu nakoniec viesť k psychickým aj fyzickým problémom. Skúste si nájsť nejakú aktivitu, kde by ste mohli prejaviť svoje pocity, ako je tanec alebo kreslenie.

Vaše fyzické zdravie bude v tomto období do veľkej miery prepojené s vaším duševným stavom a potlačené emócie by ho mohli veľmi ovplyvniť. Vaše hrdlo a hlasivky sa môžu rýchlo infikovať. Snažte sa preto vyhýbať stresu a fyzicky náročným aktivitám.

Odporúčame: Šťastné číslo tvojho znamenia zverokruhu, ktoré prináša peniaze!

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

S príchodom marca sa osoby narodené v znamení Strelec začnú cítiť veľmi sebavedomo a uvoľnene. Bude z vás vyžarovať pozitívna energia, ktorá pritiahne vašich priateľov a blízkych, takže budú cítiť potrebu tráviť s vami viac času. Váš diár sa zaplní stretnutiami s priateľmi, stanete sa veľmi obľúbenými najmä pre svoj jedinečný zmysel pre humor, takže na seba nebudete mať veľa času. V tomto mesiaci sa objavia otázky týkajúce sa vašej budúcnosti. Je to preto, že toto je najlepší čas na rozhodovanie o smerovaní vašej kariéry. Mali by ste sa sústrediť na svoju budúcnosť a dlhodobé ciele. Vždy sa snažte aspoň pár minút denne o nich premýšľať. Pravidelnosť a malé kroky môžu čoskoro priniesť úspech.

Vďaka Merkúrovmu vplyvu budú Strelci empatickí a radi pomôžu iným nájsť cestu z ťažkých životných situácií. To, že sa vám mnohí zveria, však môže vyvolať túžbu manipulovať ich vo váš prospech. 

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

V marci zažijú Kozorožci určité sklamanie spojené so vzťahmi. Budete sa musieť vysporiadať s pocitmi, že vás vždy priťahuje nesprávna osoba. Skúste sa teda zamerať na niečo iné a investujte energiu do nejakých kreatívnych aktivít, tento mesiac vám to pôjde veľmi dobre. Skúste si kúpiť nový nábytok, predizajnujte interiér vášho domova alebo navštívte hodiny keramiky, kde budete mať priestor využiť svoju fantáziu a „vypustiť paru".

Marec bude pre Kozorožcov plný nečakaných zmien vplyvom Uránu. Šokom by pre vás mohlo byť napríklad vyznanie lásky od dlhoročného priateľa, ktorému ste nikdy nevenovali žiadnu zvláštnu pozornosť. Ak neoplácate jeho city, snažte sa k tomu pristupovať čo najcitlivejšie, pretože ho to pravdepodobne stálo veľa odhodlania byť k vám úprimný.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Marec bude pre Vodnárov pokojným obdobím naplneným získavaním nových vedomostí. Tento mesiac nečakajte žiadne veľké športové výkony či úspechy, pretože sa budete cítiť unavení a môžete pociťovať bolesti svalov. Vaša myseľ si však neoddýchne, a tak budete môcť toto pokojné obdobie využiť na utriedenie myšlienok. Môžete sa tiež ponoriť do učenia niečoho úplne nového, čo bolo pre vás vždy veľkou výzvou. Okrem toho bude vaša myseľ otvorená aj duchovnému svetu, takže si urobte čas na meditáciu a snažte sa sústrediť hlavne na svoje dlhodobé problémy.

Vodnári budú veľmi zvedaví vďaka vplyvu Merkúra. Aj keď v marci nebudete mať veľa prebytočnej energie, váš mozog bude ako špongia a pohltí v podstate všetko, čo budete čítať, počuť alebo pozerať. Okrem vášho intelektu táto planéta ovplyvní aj rodinné vzťahy, najmä medzi súrodencami. Pokojne si vezmite deň voľna, strávte spolu deň a zaspomínajte si na staré časy. 

Neprehliadni: Mentálne najsilnejšie znamenia zverokruhu, ktoré si poradia v AKEJKOĽVEK situácii

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

V marci môžu byť pocity Rýb ohľadom budúcnosti s partnerom dosť chaotické. Aj keď budete mať väčšinou dobrú náladu, tieto pocity na vás budú pôsobiť. Nemali by ste ich skrývať a mali by ste sa o svojich pochybnostiach s partnerom porozprávať už teraz. V tomto časovom období budú vaše činy ovplyvnené energiou, ktorú vyžarujete. Riaďte sa svojimi pocitmi a snažte sa všetko včas vyriešiť, aby ste sa nedostali do nejakých depresívnych stavov alebo neublížili niekomu inému. Na druhej strane budete veľmi empatickí, čo vám pomôže nájsť riešenie dôležitej veci.

V marci na vás bude mať najvýraznejší vplyv Slnko. Podobne ako táto hviezda budete oplývať sebadôverou a štedrosťou. Je to ideálna príležitosť pozvať svojho šéfa alebo obchodného partnera na večeru a získať tak nejaké plusové body, ktoré môžu zásadne zmeniť vašu kariéru. Nenechajte
sa však strhnúť a neklaďte na seba príliš vysoké nároky. Čím ste skromnejší, tým je pravdepodobnejšie, že odmena k vám príde sama. Aplikujte to aj na vzťahy mimo vašej práce a nevyvíjajte zbytočný tlak na svojich blízkych.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Andrea Hazuchová 16.03.24 11:24

AH
karma
-1.00

Horoskop sedí na mňa super

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní